GRUPPFOTO!Här har vi då de som var på släktkalaset i lördags! Farfar ringde nyss och frågade om bilden var klar och ja det är den ju. Den skulle kanske användas i någon tidning tror jag. Haha skojjigt! :)

Jag är tyvärr sjuk idag också, jag vill inte vara det. Hatar att vara sjuk, man känner sig så eländig då.
Och jag nämnde ju att Victor köpt ny bil här om dagen, igår när han varit och hämtat en postväxel och skulle hämta bilen svarade inte säljaren. Så han provade väl ett tag till. Sedan fick Victor ett sms:

"Var det du som skulle köpa bilen? För den är såld nu."

Något liknande stod det, Victor och han hade kommit överens om att Victor skulle köpa den på måndagen när han hämtat en postväxel. Men så säljer han den till någon annan som hade hämtat den direkt. Så jävla dålig stil. Victor var ju jättespänd och glad över sin nya bil, så fick han den inte. Stackarn, men seriöst så gör man ju inte, han kunde ju ringt och sagt något så hade ju Victor sluppit stressa till banken för att hämta postväxeln!

"Fråga till supporten: Var sitter controlaltdelete-knappen?"Fotograf:
Jag

Modell:
Sandra

Utrustning:
Canon eos 450d +
50mm f/1.8 II + reflexskärm vit&silver 80cm
s 1/500 f/2 iso 200


Haha lite skojjigt citat jag hittade!

Idag är jag sjuk, inte kul alls. Sov fruktansvärt dåligt inatt, hade antagligen feber inatt också, jag hade det när jag gick upp iallafall. Och när jag kollade förut var den inte lika hög men den fanns där. Jobbig huvudvärk även idag, gillar inte att vara sjuk. Hoppas jag är bättre imorgon!

Tror nog inte det lär komma så mycket mer bilder från dessa tre tjejer. Har tagit ut det bästa nu iallafall! :)

"Åsnor är vackra i åsnors ögon, svin i svins."


Fotograf: Jag
Modell: Sofia & Thomas
Utrustning: Canon eos 450d + 50mm f/1.8 II + Reflexskärm silver&vit 80cm
s 1/500 f/3.2 iso 400

Haha, och dagen slutade med att Victor köpte en ny bil! Så för tillfället har han 3 st, men en ska säljas inom kort. Jag har också övningskört idag, gick ganska bra faktiskt, var skoj! :)

Håller dock på att bli förkyld så en huvudvärk som inte vill försvinna har följt mig under dagen, inte lika kul. Så nu ska jag ta en varm dusch sen ska jag krypa ner i sängen med min älskling för att se någon film eller om det är något på tv!
Gonatt!

BEHIND THE SCENES numero tresBilderna är tagna av Martina och hennes digitalkamera! ;)

Blev visst lite sena bilder skulle lagt ut dessa för längesen, men har inte blivit av. Haha men här har ni dem! :D
Nu ska jag gå och möta upp Victor, får se vad vi hittar på!

JAG VILL INTE ATT SOMMAREN SKA TA SLUT!(Klickbar)

Fast vem tusan vill det?

Släktkalaset igår var roligt, vi var cirka 100 st. Man tror ju inte att ens släkt är så stor! Alla som var där var på ett eller annat sätt avkommor till min gammelfarmor eller någon av hennes syskon (+ deras anhöriga). Hon hade 8 syskon och idag är det bara 4 kvar i livet.
Och ja, det var roligt att se vilka som faktiskt ingår i släktet. Vi är utspridda över nästan hela Sverige, haha! Skulle vara lite roligt att göra ett släkträd och utgå ifrån min gammelfarmors föräldrar och sedan gå neråt, haha. För egentligen var det ju de som startade allting, om de inte skaffat 9 barn hade jag kanske inte suttit här idag, om man ska tänka så långt? Läskigt det där.

Jag fick också bli den som tog gruppfotot på allihopa! Haha rikigt kul var det, plus att jag fick prova min blixt lite och se vad den gick för. ;D
Det kommer bilder så småning om!

"Fylleri är frivilligt vanvett."


Fotograf: Jag
Modell: Sandra
Utrustning: Canon eos 450d + 50mm f/1.8 II + reflexskärm vit&silver 80cm
s 1/400 f/2 iso 200

Just nu sitter jag fixar och trixar med mitt projektarbete! Förbereder lite. Och självklart kommer det innehålla fotografering! Måste bara bli färdigt med en del saker först. Säg gärna till om ni vill bli fotograferade! :)
Jag hoppas att jag lyckas nu!

"Människan är det enda djur som har tråkigt."


Fotograf: Jag
Utrustning: Canon eos 450d + Canon EF-S IS 18-55mm f/3.5-5.6
s 1/200 f/5.6 iso 100

Så himla skönt att komma hem tidigt idag!

Har kommit hem ganska sent hela veckan, men idag kom jag hem typ 12! Nice! Men på måndag börjar vårt induviduella val som för min del är webbdesign nu på hösten och småföretagande i vår. Båda kurserna ska bli riktigt roliga!

Imorgon ska jag på släktkalas i Småland, i Landsbro tror jag det heter(?). Och självklart så följer min kamera med så jag måste tanka ur den och ladda batterierna!

FILMA FILMA FILMA!


En videofilm som jag gjort om tre olika diffusorer!

Som ni säkert sett så har tvspelsweb.se börjat få lite videos om vissa produkter, bland annat blixtdiffusorer, reflexskärmar m.m. Kolla gärna in dem!
Det är ju jag som filmar dessa och är med på filmen på vissa, men igår var det en kille där som hjälpte mig med lite tips och råd. Han var skitduktig och det var mycket lärorikt! Han har jobbat för bland annat SVT så ja, bara det säger ganska mycket tycker jag. Men nu så har han och hans kollega startat ett eget sedan några år tror jag.
HARPUNFILM heter de och de har en egen hemsida gå gärna in och kika där så kan ni läsa vad de gjort och lite sådär! (klicka på HARPUNFILM).

Väldigt intressant var det att få prata med honom, Per-Arne Skoglund var det jag pratade med och det var som sagt mycket lärorikt, är glad att han tog sig tid att lära mig lite där. :)

"Den som är lycklig hemma bör stanna hemma."


Fotograf: Jag
Modell: Sofia
Utrustning: Canon eos 450d + 50mm f/1.8 II + Reflexskärm silver&vit 80cm
s 1/500 f/2.2 iso 400

Var ett litet tag sedan jag bloggade nu, har jobbat i två dagar så jag inte har kommit hem förrän halv 8 och då är man hungrig, och när man ätit kollar man på fångarna på fortet sedan vid 22 somnar man. Ja ni förstår själva att jag inte haft tid ett par dagar? Kommer bli så de flesta tisdagar och onsdagar tyvärr eftersom jag jobbar dessa dagar. Jag får göra så gott jag kan! ;)

Idag har jag träffat Amanda, var lika roligt som alltid. Dock träffas vi för sällan så vi har så mycket att prata om att tiden inte räcker till, haha!

MVG! ;D


Fotograf: Jag
Modell: Sofia & Thomas
Utrustning: Canon eos 450d + 50mm f/1.8 II + Reflexskärm silver&vit 80cm
s 1/800 f/3.2 iso 400

Måste faktiskt berätta att jag nu under mitt sommarlov har skrivit ett arbete i Historia om Spanska sjukan. Innan skolavslutningen lyckades min lärare få förlänga kursen så jag fick göra ett arbete under sommaren som skulle kunna höja mitt betyg till MVG, jag låg nämligen mitt emellan VG och MVG och vår lärare var sjuk endel så därför gjorde vi en deal. Arbetet blev klart för någon vecka eller två sedan och idag fick jag besked.

JAG FICK MITT MVG!


Superglad är jag, MVG i Historia är aldrig fel, MVG över huvudtaget är aldrig fel! ;D

"Jag gillar faktiskt misstag. Jag tycker att de är mänskliga."


Fotograf: Jag
Modell: Emma
Utrustning: Canon eos 450d + 50mm f/1.8 II + reflexskärm silver&vit 80cm
s 1/640 f/2 iso 200

Idag har vi beställt studenmössor, känns att man går i 3an måste jag säga!

Efter skolan var jag och klippte mig, blev ganska nöjd tror jag! Och sedan färgade jag till håret också, mörkare än innan måste jag säga, haha känns jätteovant att se mig såhär nu.

Ikväll är det fångarna på fortet på tv, längesen man såg det. Så det ska nog jag och Victor titta på! :)
Någon mer som ska se det?

KISSEMISS!


Fotograf: Jag
Utrustning: Canon eos 450d + 50mm f/1.8 II
s 1/500 f/2 iso 400

Bilden är tagen vid vår sommarstuga där hon luktar på mammas ärtodling, haha!

Nu är äntligen mina kissemissar hemma igen. Även om de inte riktigt fattar det än, haha. Känns lite konstigt att ha dem hemma igen, de är så mysiga (för det mesta)!
Och för er som undrar så är de raskatter av rasen Maine Coon. ;D

Förresten,
kolla gärna in min artikel om ett tonat gulfilter här!

BUTTERFLY!


Fotograf: Jag
Utrustning: Canon eos 450d + 50mm f/1.8 II
s 1/160 f/10 iso 200

Var på Rix Fm en sväng i fredags, kollade även på Erik Grönwall och jag måste säga att han bjöd på sig själv. Visst han är inte min superfavoritartist, men jag tycker han är riktigt bra! Därför blev jag så glad att han körde mina favoritlåtar 18 and life och (allas nyas favorit med honom) Crash and Burn!
Och jag kan säga att publiken var hysterisk, haha.

Ångrar dock att jag inte tog med mig kameran för Martina och jag lyckades ta oss riktigt långt fram, men efter Keep it Loud där folket var så respektlösa så kändes det inte så bra. Men nästa gång det blir nått liknande hänger den nog med! Men samtidigt var det skönt att inte hålla koll på något mer än sig själv (och Martina då), det var grymt! ;D

Otroligt rolig kväll!

"För den late är det fest alla dagar."


Fotograf: Jag
Modell: Frida
Utrustning: Canon eos 450d + 50mm f/1.8 II + Reflexskärm silver&vit 80cm
s 1/800 f/2 iso 400

Äntligen får jag redigera bilder igen, haha!

Nu bor jag hemma igen, Victors föräldrar kom hem igårkväll. Mina katter kommer hem ikväll så nu börjar det bli som vanligt igen.
Men jag måste säga att det känns skönt att kunna redigera igen, har saknat det. Så gott som en vecka utan det igen! Sist var ju Köping, men det är lite skönt att få lite semester ibland också. ;D

THE ANSWER!

Ja nu har ni varit nyfikna på vad det var jag skaffat va? Som kom i torsdags. Jo nu ska jag berätta....

Bild: google

Denna fick jag! 
En Nissin Di866, asniiice!

Har inte hunnit prova den så jättemycket, men jag gillar den! En väldig skillnad från den inbyggda blixten måste jag säga! Och man kan skapa otroligt häftiga effekter! Längtar efter att få prova den i studion, woho vad glad jag är över den! Den kan jämföras med canons egna 580ex så jag tror den är riktigt bra, jag hoppas! ;D

YESS YESSS YESSSS! ;D

Nu har jag den, idag kom den JIPPIIE! :D
Kan ni gissa vad?

Update: Svaret hittar ni här!

SCHOOLSTART!


Nu har skolan börjat igen för min del! Schemat ser faktiskt ganska bra ut. Bloggandet har dock blivit dåligt och det beror på, som jag nämnt tidigare, att jag bor hos Victor denna vecka men det lär bli bättre efter helgen! 
Ikväll ska Victor och jag på hundkurs med Doris, de brukar gå på någon varje termin. Dels för att det är nyttigt för både dem och Doris och sedan tycker ju Doris att det är jätteroligt, haha.

Imorgon ska vi hålla på med projektarbetet hela dagen, jag tror jag vet vad jag ska göra och om det blir så kommer det bli ruggit roligt! (Detta tillhör "idén" jag berättade om för några dagar sedan) Hoppas det går!

Fly baby flyyyy!


Fotograf: Jag
Utrustning: Canon eos 450d + 50mm f/1.8 II
s 1/400 f/8 iso 200

Lilla fina fjäril!


Igår drog jag till Keep it loud med Elina. En riktigt fin kväll blev det trots lite bravader som skedde. :)
Imorgon är det sista dagen på lovet, och då ska jag jobba, haha!
Är hemma en snabbis nu för att hämta lite grejjer och sådär, så om cirka två minuter hämtar Victor mig igen så jag slipper gå i regnet hem till honom. Haha så nu måste jag sticka igen!

Ha det bra allesammans!

TINTIN!
Victor och jag var ju och hälsade på katterna i vår sommarstuga för ett par dagar sedan. De bor ju där så länge mamma har semester så de är där en vecka till.
Min katt Tintin (på bilderna) älskar gräs, när de bor inne i stan får vi ta in gräs som hon får äta på. Men på landet finns ju en hel gräsåker, haha snacka om att hon är i paradiset!

Det är andra året de får åka dit, de trivs faktiskt bra men snart måste de komma hem igen. Jag saknar dem så det ska bli roligt! :)

"Det är slut med bilen den dagen då det kostar mer att parkera den än att köra med den."


Fotograf: Jag
Modell: Sofia & Thomas
Utrustning: Canon eos 450d + 50mm f/1.8 II + Reflexskärm silver&vit 80cm
s 1/1000 f/3.2 iso 400


Igår var det en trevlig dag med Elina, och vi ska ses ikväll igen. Skojjigt!

Nu är Victors föräldrar på Mallorca så jag så gott som bor hos Victor denna vecka. Bloggningen kanske inte blir allt för bra då men jag ska göra mitt bästa som jag sagt tidigare. :)
Så nu ska jag packa lite så jag har lite grejjer där så jag överlever! Haha.

Fredag den 13e!


Fotograf: Jag
Modell: Sandra
Utrustning: Canon eos 450d + 50mm f/1.8 II + reflexskärm vit&silver 80cm
s 1/800 f/2 iso 200

Ja idag är det fredag den 13e, än så länge har jag inte haft någon otur, PEPPAR PEPPAR!
Har ni?

Kom hem från pappa för ett par timmar sedan. Var roligt, vi hann gå en liten tripp på stan och jag lyckades självklart hitta något. Två t-shirts blev det denna gång. :)

Och vart är jag påväg nu då?
Jo, jag ska snart gå till station och ta tåget till Linköping och gå på stan med Elina, men sen tror jag vi åker hem till henne en sväng också! Skojjigt!

"Musik är själens tankar"


Fotograf: Jag
Modell: Emma
Utrustning: Canon eos 450d + 50mm f/1.8 II + reflexskärm silver&vit 80cm
s 1/1000 f/2 iso 200

Ska till pappa lite senare idag och stanna där inatt. Victor hänger med, ska bli roligt. Bara vädret håller i sig! Hoppas!
Vi pratade om att gå en tripp på stan, så hoppas vi hinner det. Kul att se Motala någon gång ibland också. :)

MORRN MORRN!


Fotograf: Jag
Utrustning: Canon eos 450d + 50mm f/1.8 II
s 1/500 f/8 iso 200

Godmorgon allesammans!

Nu ska ni få höra en liten sak om mig angående fjärilar, jag totalt älskar fjärilar. De är så fina och kan flyga. De har vackra färger som gör att man blir helt fast (haha kanske inte riktigt men nästan!). Jag har alltid varit helt faschinerad av fjärilar, så när vi åkte till Stockholm eller Göteborg på semester och de hade et fjärilshus åkte vi dit!
Ett tag sa jag till och med att jag skulle bli fjärilsforskare, haha! Ja, jag gillar fjärilar, det är vackra djur. :)

Har ni haft något djur ni tyckte väldigt mycket om, som inte var husdjur?


;D
(Klicka för större bild)

Jag har kommit på en idé som kan vara bra, riktigt bra! Hoppas jag kan fullborda den, men tills dess är den hemlig! ;)
Ihh, vad spännande!

"Underliga äro Herrens vägar, sa prästen när han körde i diket."


Fotograf: Jag
Modell: Frida
Utrustning: Canon eos 450d + 50mm f/1.8 II + Reflexskärm silver&vit 80cm
s 1/1000 f/2 iso 400

Har röjt en hel del i mitt rum nu. Ser mycket fräschare ut måste jag säga. Gjorde en "halvstor" städning, slängde nämligen en hel del. (Haha jag behöver ett större rum!)
Ska slänga ut gamla kläder på tradera också, var ju ett tag sedan jag rensade garderoben men tar ju aldrig riktigt tag i det här, men nu SKA jag det, haha! :)

"Vad saven är för trädet är livslusten för människan."


Fotograf: Jag
Modell: Sofia
Utrustning: Canon eos 450d + 50mm f/1.8 II + Reflexskärm silver&vit 80cm
s 1/125 f/2.8 iso 400

Vad händer idag?
Ingen aning.


Tror jag ska ta och städa mitt rum faktiskt, var ett tag sedan nu och det behövs. PLUS, att jag har lite lust för det och då ska man väl passa på antar jag. ;)
Annars kanske det blir en och annan bild som blir redigerade och därmed läggs upp här!

GOTHENBURG!
Där fick ni se lite bilder från Göteborg, alla är i princip tagna genom glas så därför är det lite speglingar. Tog inte särskilt mycket bilder där faktiskt.
Liseberg är ju helt gudomligt på kvällarna! :)

"Falskheten har ofta vackra kläder."


Fotograf: Jag
Modell: Sofia & Thomas
Utrustning: Canon eos 450d + 50mm f/1.8 II + Reflexskärm silver&vit 80cm
s 1/500 f/3.2 iso 400


"Kärleken är en vacker trädgård, äktenskapet ett fält med nässlor."
Här har vi några skogshundar tror jag det var.

Tänkte att det kanske vore roligt att se andra bilder än bara på människor, haha. Så här får ni ett par från när jag var på Kolmården. Ska nog snart bege mig mot Victor, får se vad vi hittar på idag. :)

"Om du ser ut som på ditt passfoto, då behöver du ut och resa."


Fotograf: Jag
Modell: Sandra
Utrustning: Canon eos 450d + 50mm f/1.8 II + reflexskärm vit&silver 80cm
s 1/800 f/2 iso 200

"Författaren bör hålla sin mun stängd när hans verk börjar tala."


Fotograf: Jag
Modell: Emma
Utrustning: Canon eos 450d + 50mm f/1.8 II + reflexskärm silver&vit 80cm
s 1/1600 f/2 iso 200

Ligger lite efter bildmässigt känner jag, men jag jobbar på så gott jag kan!

Jag tycker bara det är skönt att alltid ha en bild att jobba med. Men kunden vill ju ha sina bilder snarast, haha.

Idag är det lite finare väder, igår började det ju åska och regna precis när jag skulle bege mig till stationen för att ta mig till jobbet. Men som tur är har jag världens finaste pojkvän som skjutsade mig istället. :)
Och som ni märker blev det inget jobb idag, skönt att ta igen lite hemma också som man missat under tiden jag varit borta!

"Viss kärlek är som vinteräpplen, mognar sent och håller länge."


Fotograf: Jag
Modell: Sofia & Thomas
Utrustning: Canon eos 450d + 50mm f/1.8 II + Reflexskärm silver&vit 80cm
s 1/1600 f/3.2 iso 400

En bild på Sofia och Thomas som jag tog när jag var i Köping. Tog lite parbilder på dem! :)

Som jag nämnde igår så ska jag jobba idag, så här är det fullt upp! Men det här lilla inlägget hinner jag allt med.
Imorgon vet jag inte om det kanske blir jobb då också, får se vad som sägs idag. Annars kanske Victor och jag hittar på något, vi får helt enkelt se. :)

Vad ska ni göra nu de sista dagarna innan allt drar igång igen?

AT HOME again!


Fotograf: Jag
Modell: Sofia
Utrustning: Canon eos 450d + 50mm f/1.8 II + Reflexskärm silver&vit 80cm
s 1/100 f/2.8 iso 400

En lite tjusig bild på Sofia från Köping!


Och för er som undrar så såg jag inte någon av de som är med i "En annan del av Köping", men jag har sett dem förut när jag varit i där, men inte denna gång haha!

Nu är jag iallafall hemma från Göteborg, riktigt roligt har det varit. Mysigt att bara få umgås med sin pojkvän för ett par dagar! Vi har gått i en hel del affärer, (mest klädaffärer, haha!) så Victor är skapligt trött på det nu. Men även han köpte sig ett par jeans. Och vi har faktiskt haft tur med vädret, inte regnat mycket när vi varit ute iallafall.
Gothia Towers var ett fint hotell, men hissarna tog en himla tid på sig att komma. Men vi åkte i utomhushissen till högsta våningen ett par gången och tittade på utsikten. På kvällen lyste det om hela Liseberg, ni vet ju själva hur fint det är att gå där inne på kvällen? Har bilder som kommer så småning om. :)

GOTHIA TOWERS!

Yes sir, just nu sitter jag på hotellrummet i på Gothia Towers i Göteborg! Medan Victor står i duschen tar jag hans dator lite, haha! 
Måste säga att det är ett fint hotell, jag har "bott" här en gång tidigare, men då var jag i mammas mage så jag minns inte särskilt mycket nej, haha!
Bor dock inte så högt upp så har inte världens bästa utsikt men ser en hel del av Liseberg ja det gör vi!


Har gått på stan hela dagen, hittar en hel del faktiskt till och med Victor hittade lite. ;D
Snart ska vi ut någonstans i jakten på mat, mums!

HAPPY FACE!


(OBS, det var inte denna bild jag pratade om i föregående inlägg)

Gissa varför jag är glad då? :D
Jo, för igår stack Victor och jag till studion och satte upp en vit bakgrund. Eller ja, jag ska ha den som vit bakgrund så länge, så kanske jag fixar något bättre senare. Men det här duger finfint!
Så nu är den bred och lång, till skillnad mot det förra tyget jag hade. Men nu kan jag variera mig lite!

Såhär glad blev jag alltså, ihh! ;D

"Utför ditt arbete helhjärtat och du kommer att lyckas - det är så liten konkurrens."


Fotograf: Jag
Modell: Frida
Utrustning: Canon eos 450d + 50mm f/1.8 II + Reflexskärm silver&vit 80cm
s 1/800 f/2 iso 400

Älskar den tropiska touchen!

Måste säga att jag saknat att redigera bilder, en vecka utan. Haha, gillar detta helt enkelt! Har ett par bilder jag ska lägga upp också, som inte jag tagit men som är på mig! Får se om de dyker upp idag eller nästa vecka, haha om jag vågar! :)

"Att vara lycklig är att ha ett gott humör."


Fotograf: Jag
Modell: Sandra
Utrustning: Canon eos 450d + 50mm f/1.8 II
s 1/1000 f/2 iso 200

Imorgon sticker jag iväg igen! TILL GÖTEBORG!

Kommer hem på söndagkväll tror jag, och på måndag ska jag jobba. Så ser inte så ljust ut angående bloggningen men jag ska göra mitt bästa! :)
Försöker som sagt lägga in en del idag så ni kan kika på så ni klarar er över helgen, haha!

"Att känna tacksamhet och inte uttrycka det är som att slå in en present i ett paket men utan att ge bort det."


Fotograf: Jag
Modell: Sofia
Utrustning: Canon eos 450d + 50mm f/1.8 II + Reflexskärm silver&vit 80cm
s 1/100 f/2.8 iso 400

Yess, nu är jag tillbaka! Ett litet tag iallafall! Ska försöka få in lite inlägg idag tänkte jag. Ta igen lite som jag missat.

Det här är iallafall en bild som Sofia och jag tog från vår session denna gång. Hade även en session med henne och hennes kille. Så två stycken har det blivit, eller just det! Jag tog en hel del när de var i stallet också. Får se lite vad som kommer upp och inte. :)
Ska självklart försöka få upp så mycket som möjligt!

Anledningen till att jag inte bloggar ordentligt förrän nu, trots att jag kom hem i tisdags, beror på att jag har jobbat i två dagar. Har inte kommit hem förrän runt halv 8 både onsdag och torsdag.

AT HOME


Fotograf: Jag
Utrustning: Canon eos 450d + Canon EF-S IS 18-55mm f/3.5-5.6
s 1/50 f/5.6 iso 800

Fick ha väldigt högt iso inne på tropikariet, dåligt ljus tyvärr. Men blev rätt okej ändå. :)

Nu är jag iallafall hemma och det var så skönt att träffa min Victor igen! Gick av tåget i Motala så kom pappa och hämtade mig där så kom Victor dit sedan. Fick lite choklad som de köpt i Finland. De har nämligen nyligen kommit hem från Haparanda där min styvmamma har sin släkt.
Men inget vilande för mig inte, för idag är det jobb! Ska börja dra mig mot stationen om en kvart. Sen kommer jag inte hem förrän ikväll som vanligt. Men men, man tjänar ju lite kosing. :)

VINNAREN!

VINNAREN ÄR...

NR. 2 Cajsa 19år!

 

Grattis!

Kommentera dina kontaktuppgifter i det här inlägget så får du ditt pris skickat snarast.
(Adress och storlek på filter)

 


RSS 2.0


www.cocoo.se -
Massor av trendiga halsband, armband, örhängen, ringar och klockor!

Blogglista.se

Malin Wallberg
1992 var året som jag föddes i Linköping, numera bor jag i Mjölby. Min fritid sysselsätter jag allra mest med fotografering av alla dess slag. Fashion-genren har dock gått och blivit en favorit, men jag gillar egentligen allt!;D

Läs mer om mig här!
KONTAKT
mwphotos@live.se

HEMSIDA
www.mwphotos.se


bloglovin