Smoke

Mamma tände en rökelse för ett litet tag sedan och jag passade då på att försöka fånga lite rök på bild.Lovet börjar lida mot sitt slut också, inte kul, skulle behöva hinna så mycket mer!

Har ni förresten sett min senaste artikel på phelt.se? Kolla in den här om ni inte sett den!

UPPDATERING PÅ BLOGGEN!

Ja äntligen har jag tagit mig tid att fixa till "Min Kamera" sida, kolla flikarna däruppe och klicka där för att kolla in uppdateringen. Blev riktigt nöjd faktiskt. Alla bilder är tagna av mig och är skyddade av upphovrättslagen och om ni frågar snällt kanske ni kan få låna en om ni skulle behöva någon gång eller liknande. :)

Liten hund, mycket snö

Sa ju att ni skulle få se bilder på Doris när hon pulsade runt i snön. Här kommer ett par stycken. :)Hon bara ska ha snöbollen som husse Victor kastat.

Var hundvakt åt henne igår, hon är så söt. Snällare hund får man leta efter tror jag. Grejjade med Victors dator då också, han hade två trojaner jag fick ta bort plus massor annat konstigt. Hela datorn var helknäpp, den är ju inte gammal heller han köpte den i höstas. Men varje gång man startade den pep den så man trodde man skulle bli döv, och det tror jag inte lagt av än. Hoppas det löser sig ändå. :)

Har ni förresten kollat in den nya hemsidan phelt.se? Där kan man få massor av tips om fototävlingar, fotoordlistor o.s.v jag har själv skrivit en artikel dit om bländaren i kameran. Kolla in vettja! :)

DORIS!

Har gått och blivit förkyld på självaste sportlovet. Känns som om jag har sandpapper i halsen. Inte så kul faktiskt. Men nu har jag ju massor tid för bilder, och igår var jag hos Victor och fick massor bra bilder på Doris. Bland annat dessa.
Kan dock inte bestämma mig vilket som är snyggast, färg eller svartvitt?Fotograf: Jag Modell: Hunden Doris

Fick också en hel del när hon pulsar runt i snön, hon är ju så liten så hon försvinner ju ner i snön. Haha ser jätteroligt ut. Tänkte att ni kunde få ett par bilder på det senare. :)

LISA VAR INTE DEN ENDA VINNAREN IDAG...

Även jag fick nämligen vinna något idag! Blev så himla chockad när jag fick en kommentar om att jag vunnit ett sminkkit från elf "Get the look - Smokey eyes". Jag kom nämligen in på den här tjejens blogg av en slump och såg att hon hade en tävling på gång och tänkte: Ja varför inte?
Så för en gång skull vann jag något, blev jätteglad!

(Bilden är tagen från Sofias blogg som hade tävlingen, klicka här eller på bilden för att ta er dit!)


VINNAREN ÄR KORAD!

HON VANN MED BARA 9 RÖSTER FRÅN 2AN!
Här har vi vinnaren!
LISA 14 ÅR!

GRATTIS!

Och till alla er andra, bättre lycka nästa gång. Dyker nog upp nått inom kort igen. Håll utkik!

800 kaniner befaras vara döda

(Klicka på bilden för att läsa hela artikeln)

 

Mamma kom in och berättade det här för mig imorse. Det är i princip Sveriges största kaninutställning och min mamma skulle varit där. Men eftersom hon ska sälja våra kaniner så var hon inte det. Tack och lov. Men det är ju ändå sjukt otäckt. Men som det står i artikeln så var det tur att det hände på natten och inte på dagen när det vistas massor av människor där också.

Tycker det börjar bli lite för mycket nu, för mycket snö som bara fortsätter att komma. Ny istid kanske?
Det sker för mycket olyckor på grund av snön, det är ju massor av tak som rasat in tidigare, trafikolyckor o.s.v.
Tänk vilket slask det kommer att bli när det här ska smälta bort? Men för mig är slasket värt att dras med så länge vi får lite vår någon gång! Eller vad tycker ni?


SPORTLOV!

Ja, äntligen är det lov för mig. Välbehövt må jag säga.

Tågen har krånglat hela dagen men jag lyckades ta mig hem smidigt trots att många var inställda. Men imorse var det dock inte lika smidigt. Kollade banverket.se och östgötatrafiken.se hela morgonen för att se om mitt tåg 9.06 skulle vara sent eller inställt. Många tåg innan var det men när det var dags för mig att gå stod det fortfarande ingen försening. Så jag gick ju till stationen. Jag kom dit vid ungefär 9.00 och då stod det ingen ny tid. Satt och väntade till 9.06 då det skulle gått, och då som först skriver de dit en ny tid som är 9.25 och nästa tåg gick 9.26. Inte speciellt kul och det slutade med att jag fick ta 9.26-tåget och för fjärde veckan på raken komma sent till första lektionen.
Så tummen är verkligen ner för östgötatrafiken som kunde gå ut med mer information men inte gjorde det!

Och igår sa jag ju att Martina och jag skulle köra en fotografering, men så blev det inte. Utan vi ska ta det nu på lovet någon gång tror jag. Då hinner jag nog förbereda lite mer och det är ju bra. :)
Men här får ni en ny redigering på en gammal bild som Martina och jag tog i somras/våras.


Fotograf: Jag Modell: Martina


Black and white

Äntligen är det nedrans idrottsprovet gjort! Okej jag gjorde det igår men iallafall känns det verkligen skönt att ha det avklarat.
En dag kvar till lov också, fruktansvärt skönt må jag säga! Imorgon ska jag nog förresten köra en photoshoot med Martina, fick världens idé idag nämligen men vad får ni inte se än. :)
Ska kolla runt efter mer inspiration nu, så himla skojj ska det bli. Var ett litet tag sedan jag hade en fotografering nu, måste varit Sara & Fridah i mitten på december som var senast. Inte undra på att jag är sugen nu!

Så nu har jag tagit lite äldre bilder och gjort om dem i nya redigeringar. Vad tycker ni?
Glöm förresten inte rösta i tävlingen!Fotograf: Jag Modell: Sofia

Denna eviga vinter


Tar den aldrig slut?

Bilden är tagen ute vid vår sommarstuga i december, så kan tänka mig att det är ännu mera snö nu. Hoppas det kommer lite vår snart. :)
Förresten vill jag hälsa alla nya prenumeranter välkomna. Skojj skojj med fler! ;D

Eftersom jag har ett megastort idrottsprov imorgon hinner jag inte blogga så mycket mer idag då jag måste plugga till det. Men rösta på bland finalisterna!


FINALISTER!

Eftersom det lyckligtvis blev 10 deltagare får alla vara med även denna gång. :) Så nu kan ni inte anmäla er mer. Det är okej att be sina vänner, läsare osv. rösta på era bidrag.
Röstningen pågår fram till den 20 februari 00.00!

LYCKA TILL!

SÅHÄR RÖSTAR DU:
- Skriv namn och nummer på det bidrag som du vill rösta på.
- Endast en röst per person. IP:t kommer att kollas.

TÄVLINGEN ÄR AVSLUTAD!

1. Sara 17 år


2. Karin 36 år


3. Alice 16 år


4. Sabina 20 år


5. Camilla 36 år


6. Marie 43 år


7. Leif


8. Lisa 14 år


9. Inger 59 år


10. Nina 30 år


Kolla gärna in på deltagarnas bloggar (namnen är länkade) då några av dem skrivit en motivering. :)
Lycka till och rösta på!I miss the summer.
Har ni förresten sett att tvspelsweb.se söker extra-arbetare, skulle gärna vilja ha det men främst de från hagagymnasiet är det. Synd för mig bra för dem! Om ni vill läsa mer om det gå in här.

FREDAGSMYS!

SISTA DAGEN ATT ANMÄLA ER TILL TÄVLINGEN!

Äntligen helg! Halva min fredagkväll spenderades hos Kajsa med Elina och Sara. Var riktigt skojjigt! Resten av kvällen spenderades med min Victor. En riktigt bra fredag var det helt enkelt. :)
Ikväll åker Victors föräldrar på After Dark i Linköping så Victor och jag ska vara hundvakt åt Doris + att vi har hela huset för oss själva. Så vi ska nog basta och bara ha det lite mysmys! :)

Gamla bilder, nya redigeringar.

Fotograf: Jag Modell: Sofia

Fotograf: Jag Modell: SofiaFire

GLÖM INTE ANMÄLA ER TILL TÄVLINGEN!

Här har vi återigen ett litet psverk, gillar verkligen att grejja i ps såhär! :DFotograf: Jag Modell: Sofia

Lite smått frän sådär ;D

Förresten kanske ni kommer ihåg att jag skrev att jag fått en blixtdiffusor för ett litet tag sedan. Den är nu recenserad i en artikel som finns här. Läs där om ni vill veta mer om en blixtdiffusor! :)

CATWOMAN!

Litet psverk! :)Fotograf: Jag Modell: Sofia
Före och efter!

VINN REFLEXSKÄRM!


Då var det dags igen!

TEMA: MÄNNISKOR

Du kan tävla med vilken bild som helst som passar in på temat, förutsatt att du är fotograf och att eventuella personer på bilden gett sitt godkännande. Priset är en reflexskärm 5 i 1 56 cm från tvpselsweb.se.
Ni har till den 13 februari 00.00 på er att anmäla er, där väljer jag sedan ut cirka 10 finalister som ni sedan får rösta på. :)
Bilden får vara efterbehandlad i något bildbehandlingsprogram men det får ej vara något kollage av flera bilder.


REGLER FÖR ATT FÅ VARA MED:
- Du ska skapa ett nytt inlägg med din bild och kanske någon liten motivering till varför du ska vinna, men det är inget måste. (OBS, inlägget får bara handla om tävlingen.)
- Länka till min blogg och det här inlägget i ditt inlägg. (http://lillaskrollan.blogg.se)
- Länka till tvspelsweb och deras reflexskärmar.
- Tipsa dina läsare om att tävla.
- Skriv sedan en kommentar i detta inlägg med ditt namn, ålder och länk till inlägget med ditt tävlingsbidrag.
- Varje person får endast delta med ett bidrag.

Själv har jag två reflexskärmar som är ovärdeliga! För min del hänger de med till de flesta ställen numera. Billigt sätt att få bättre bilder. Jag har skrivit en artikel om dem här! (Läs där om ni är osäkra på vad en reflexskärm är och vad den gör)


Info om priset:
"Reflexskärmarna är mycket användbar för att förstärka det befintliga ljuset, för att lätta upp skuggor eller jämna ut kontraster.
Färgernas egenskaper:
Silversidan reflekterar maximalt med ljus men kan ge en kall ton.
Silversidan används ofta i skuggsidan.
Vita sidan ger mjukare reflekterade ljus.
Vita sidan används ofta i direkt solljus.
Guldsidan ger ett varmare bronsfärgat reflekterat ljus. "LYCKA TILL!Ett mycket intressant möte...

Jo, det var nämligen som så när jag och Kajsa stod på stationen i Linköping och väntade på tåget dök det upp ett huvud från ingenstans och sa "hej", och till min stora förvåning var det min förra klassföreståndare sen 9an. Haha. Sjukt kul var det att prata med honom. :) Saknar faktiskt några från min gamla klass ibland.Fotograf: Jag Modell: Katten Tintin

Nyss kom jag ur duschen, la i en hårinpackning då med. Håret blir ju så himla fräscht av det så nu luktar det supergott och är jättelent!
Träffade Martina en stund när jag kommit fram till Mjölby också, det var roligt. Har alltid lika kul med henne!
Förresten dyker det nog upp en ny tävling i helgen. :)

SNART HELG IGEN!

Har haft rätt mycket att göra så det har blivit lite bloggtorka tyvärr. Pappa har fixat 2012 till mig också, så den ska nog Victor och jag se i helgen eller nått. Ska bli spännande och se om den är bra eller ej. Har någon av er sett den?

Imorgon är det äntligen fredag igen, välbehövliga helg är på ingång!Kan även tillägga att en ny tävling är på ingång. :)

RSS 2.0


www.cocoo.se -
Massor av trendiga halsband, armband, örhängen, ringar och klockor!

Blogglista.se

Malin Wallberg
1992 var året som jag föddes i Linköping, numera bor jag i Mjölby. Min fritid sysselsätter jag allra mest med fotografering av alla dess slag. Fashion-genren har dock gått och blivit en favorit, men jag gillar egentligen allt!;D

Läs mer om mig här!
KONTAKT
mwphotos@live.se

HEMSIDA
www.mwphotos.se


bloglovin