WAVES

Från kryssningen!


Canon eos 450d + 50mm f/1.8 II
s 1/320 f/14 iso 400

BLI TESTPILOT FÖR CANON 550D!

Bild: google

Jag skulle absolut inte tacka nej till det? ;D
Därför tipsar jag er om att ni kan anmäla er till att bli det här!

Dessutom känner jag att jag allt mer och mer växer ifrån min pärla 450D. Sad but true.
Skulle vara otroligt roligt att få testa det nya tillskottet Canon har att komma med! :)
18 megapixlar, ISO 100-6400 H:12800, filma i HD, me like a lot!

ÄNTLIGEN! :D

Äntligen har jag beställt hem en ny bikini. Har letat efter en vanlig röd hur länge som helst känns det som. Och äntligen hittade jag en!


bild: bubbleroom.com

Och du hittar den på bubbleroom.com.


De har massor skitsnygga bikinis så har du inte hittat din för sommaren är föreslår jag att ni kikar in där. Det bästa av allt är också att det finns bikinis till bra priser så du slipper lägga ut en förmögenhet på det. Haha. :)


MMS!

Fick ett mycket roligt mms förut. Haha!



Det är ju nämligen Sofia med sitt lilla plakat (kommer inte på vad den där heter en up eller nått va?). Bildmontaget har jag gjort där. Bilden med himmel som bakgrund och hästar där på. Jag har tagit himmelbilden men ingen annan då jag inte hann upp till Köping innan det här skulle vara klart. Men ändå skitkul att den kom med där eftersom det är ju jag som redigerat och klippt ihop bilderna. För när jag åkte till Köping för ett par veckor sedan sa de att de inte skulle ta den utan bara använda de tre bilderna som är på sidan. Men tydligen så tryckte de upp den där iallafall. Haha tycker jag är skitkul!
Däremot fick jag använda mig av mina egna bilder i deras bildspel de har, bara på hästar dock. Haha men alltid kul att synas lite ju!

Lite reklam skadar ju aldrig eller hur?
Så om det är någon från Västmanland eller i närheten och är på mässan så säg gärna till. Alltid kul och höra att någon sett den. :)


It's going slow...


Utrustning: Canon eos 450d + Tamron 70-300mm f/4-5.6 Di
s 1/80 f/6.3 iso 400

Just nu sitter jag och pluggar till ett prov som vi har imorgon om andra världskriget. Lite smått krångligt det där kriget faktiskt. Hoppas jag klarar det!

Imorgon är det torsdag igen och efter det kommer fredag, tiden går faktiskt fortare än vad man tror. Snart sommarlov ju, välbehövligt må jag säga. Men nu är det väl bara att härda ut de sista dagarna i skolan. Sedan går jag i 3an! :)

Men jaja, nu ska jag bege mig tillbaka mot böckerna. Ha det bra alla därute!

"Om jag ljuger så är det bara för att jag tror att jag talar sanning."


Fotograf: Jag
Modell: Sofia Nordström
Utrustning:
Canon eos 450d +
50mm f/1.8 II
s 1/250 f/1.8 iso 400 + reflexskärm vit&silver

Har ett litet Shakespeare-prov imorgon. Inte kul. Jag har varken ork eller lust för att plugga. Men måste man så måste man. Är ju inte många dagar kvar nu. Så det är bara att bita ihop och härda ut.

Var och tog min sista gardasilspruta förut (mot livmoderhalscancer), och jag fick en annan tant mot den jag haft innan. Så det var typ: Hej! *Sätter in sprutan* Klart.
Den andra tog det lugnare så jag han fatta att jag var där först. Men det är skönt att ha den gjord nu i alla fall. :)

"Musiken börjar där orden upphör."



Canon eos 450d + Tamron 70-300mm f/4-5.6 Di
s 1/500 f/4.5 iso 400

Har lite planer att ändra om på mitt rum, som det ser ut just nu är det väldigt stökigt. Har för mycket plickplock som ligger över allt. Har ingen stans att göra av det. Men förhoppningsvis ska vi snart städa nere i mitt förråd (ja, vi har två stycken och det ena består av i princip bara min saker xD) och då kanske en del slängs och då kan man även rensa ur här uppe och ta ner lite och sådär. Även byta ut en byrå jag har mot något slags skåp som är lite högre och kan därmed få plats med lite mer saker. Hoppas verkligen vi fixar det, är så trött på den här röran.

SHOPPING!

Äntligen var min mobil färdig. Hämtade ut den förut. De hade bytt lite grejjer i den så nu hoppas jag den fungerar bättre!
Köpte även ett par skor, och två lådor till min garderob som jag ska ha strumpor och underkläder i. :)

Bild: Ikea


Bild: Skopunkten

 

Jag har förresten haft min sista idrottslektion nu, föralltid! (Hoppas och tror jag)
Fruktansvärt skönt att slippa släpa på en tung väska en gång i veckan för det. :)

 


SOFIA! ;D

Här kommer en första bild från Köping på min kära kusin Sofia Nordström!



Canon eos 450d + 50mm f/1.8 II
s 1/100 f/1.8 iso 400


" Kärlek är en resa utan kompass i väglöst land. Ett äventyr! "

Det stämmer ju, gillar dessa citat en del är så fina, en del är så roliga, ja jag gillar dem!

Ännu ett prov är avklarat nu då. Geografi, och jag tror jag klarade det. Var lättare än jag trodde faktiskt. Så nu har jag nog bara ett stort prov kvar och det är i Historia nästa vecka om andra världskriget. Hoppas det inte blir allt för svårt.
Man börjar se ett ljus i den evigt långa tunneln nu iallafall. Sissodär 15 dagar kvar nu. Ska bli riktigt skönt med sommarlov faktiskt, hoppas bara värmen håller i sig!



Canon eos 450d + 50mm f/1.8 II
s1/4000 f/2 iso 200

"Den som lever med planer för framtiden håller sig ung."

Jag hade nationellt prov i matte B idag, någon mer som haft det? Ungefär i 3 timmar satt jag med skiten, skapligt trött i huvudet efteråt kan jag tala om.
Tyckte faktiskt det var lite klurigt, vissa grejjer kunde jag hur lätt som helst och vissa inte. Men jag hoppas iallafall på ett G och det tycker jag att jag borde klarat.

Igår efter skolan tog jag, Kajsa och Elina en sväng på stan. Råkade få med mig ett par nya nagellack hem. Ruskigt fina färger om jag får säga det själv. Men det guldbruna är mer brunt i verkligheten.



Gick tidigare från skolan också, jobbar hemma istället. Jag ska nämligen göra en liten mini-utställning i skolan och jag kan ju lika gärna redigera bilderna hemma. Tror äntligen jag kommit på ett tema också. Ni kan få se senare, den ska innehålla 12 bilder på en böjbar monter som är cirka en meter lång och 70 cm hög. Därför blir det mini. Haha, hoppas det blir bra bara!

HEMMA!

Nu är jag hemma från Köping igen. Landade i Mjölby strax efter 18 igårkväll. Tråkigt att vara hemma faktiskt, hade gärna stannat ett tag till. Men det var fruktansvärt skönt att få träffa min Victor igen!<3

Det jag gjort i Köping är inte särskilt mycket egentligen. Kollat på film, hängt med Sofia ut till stallet, pratat, gått en sväng på stan och bara tagit det lugnt.
Vi hyrde bland annat filmen Orphan som var riktigt bra. Det är en skräckthriller om jag inte minns fel. Och ja den var riktigt bra som sagt, även om man satt och blev lite arg imellanåt men den var bra för det, haha svårt att förklara.

 


Här är trailern till den, jag rekommenderar den verkligen, särskilt om ni gillar skräckisar. ;)

Skönt var det att komma till Köping också, lite miljöombyte sådär och prata lite med släkten som jag inte träffat sen i julas så det var verkligen på tiden nu. Och som jag nämnt tidigare vart det ett par fotoshoots! ;D
Så det kommer lite nya bilder inom kort.

The horseguy!


Nu är jag framme i Köping och bland det första Sofia visade mig var det här klippet. Haha sjukt ju?
Lyssna på det, det går inte att göra sådär! :O Plus att han ser ut som en häst?
Risk för mardrömmar om denne kille! :O

Fotograferade lite igår också, ska bli spännande att redigera när jag kommer hem! ;D
På grund av det tråkiga vädret blir det nog lite film idag, kanske ska knalla ner på stan och hyra en sen.
Några förslag?

KÖPING!

Glömde nämna att jag fått en lånemobil av elgiganten, en gammal samsung -.- ! Inte kul alls, helt oduglig. Hoppas de är snabba med min telefon.

Snart kommer mormor hit och då drar vi mot Köping! Tror jag stannar tills lördag, så kan bli lite ont om bloggande då. Men det tar jag igen! :)
Förhoppningsvis kommer Sofia och jag ha en och annan photoshoot så här får ni lite favoriter i repris så länge! :D




Fotograf: Jag Modell: Sofia

Måste också tillägga att det är lite sorgligt att Andra Avenyn har kört sitt sista avsnitt för alltid nu! Ingenting att se på onsdagkvällarna längre ju. Den enda bra svenska serien som fanns enligt mig. Så klart de slutar producera de program man tycker om. Trist, men jag är ändå ganska nöjd med slutet. :)

ÄNTLIGEN!

Ja, min mobil har som många av er redan vet krånglat ett bra tag. I princip sedan jag köpte den förra året. Den stänger av sig titt som tätt och numera har den börjat seriöst suga batteri, för man ska väl inte behöva ladda en mobil så gott som varje dag? Nae jag tycker iallafall inte det. :(
Men vi pratade med elgiganten i vintras och då sa de åt oss att uppgradera programvaran och det gjorde vi, hjälpte det? Nej.
Men nu är den inne på service och det kommer att ta upp till 10 dagar. Så nu får vi se hur det blir med den.


En bild från när jag hängde med mamma till hennes ridning häromdagen! :)

Och i skolan börjar det faktiskt lugna ner sig nu. Ett nationellt prov kvar och det är i matte B den 18 maj. Men imorgon är det också ett matteprov, ett vanligt. Jag längtar så fruktansvärt mycket tills alla prov är över. Ska bli så skönt att få ta det lite lugnt och ha sommarlov! Bara 4 veckor kvar nu. Inte mycket alls.

På onsdag åker jag till Köping, nice! Stannar där tills lördag eller söndag. Kan bli lite dålig bloggning då tyvärr, men jag ska göra mitt bästa!


VINNARE AV FOTOBOKEN!

Lite sent, men som sagt har haft fullt upp men nu är vinnaren dragen! :D



Sorry att jag råkade skriva så fult där, bara kladd ju haha!

OCH VINNAREN ÄR CAROLINE DAHLÉN!
GRATTIS! :D

Och till er som inte vann dyker säkerligen en liknande tävling upp snart igen så håll utkik!

KRYSSNING!











Och här kom lite bilder från kryssningen, så nu har jag kommit ikapp lite här på bloggen iallafall. :)

Måste också passa på att gratta min kära kusin, som fyllde i måndags,  i efterskott som nu är hela 17 år! ;D

KALAS!











Här var då lite bilder sedan kalaset som var förra lördagen. Har haft fullt upp hela veckan så har inte hunnit lägga upp dem tidigare. Victor och hans kusin blev ju firade eftersom de nyligen fyllt år! ;D

MARTINI! ;D


Fotograf: Jag Modell: Martina

Sitter här och pluggar historia, eller iallafall försöker plugga historia. Är lite för trött för det egentligen, men man måste ju. Har prov i första världskriget imorgon.
Men det är bara att bita ihop, bara runt en månad kvar i skolan ju! Det gillar vi, sen går jag i 3an, och då tar jag studenten! Shiiit vad tiden går fort, tycker inte alls det var längesen man satt där på uppropet i 1an. Haha.

FULLT UPP!

Ja, rubriken säger ju det mesta. Har det ganska fullt upp i skolan nu. Den här veckan blir ganska tuff också, sedan lugnar det ner sig. Så himla skönt att man börjar se ett slut i alla kurser nu!

Måste också passa på att gratulera världens bästa kille som fyllde hela 20 år i onsdags! <3

Och det här vad var han fick av mig! Han fick nämligen deon till den här i julas så nu fick han även parfymen!

 

Kändes lite roligt att gå fram till kassan på båten med tre parfymer när bara en utav dem var till mig (köpte den andra parfymen andra dagen). Men den här parfymen luktar sjukt gott må jag säga! ;D

Och på tal om parfymer, fick vi som uppgift i expon att designa en egen förpackning. Jag valde då en parfymförpackning. Och såhär fick den se ut.

 


Och anledningen till att den är sne är att den scannades in snett. Men jag blev rätt nöjd faktiskt! ;D

Dock måste jag återgå till skolarbete nu, en svenskuppsats ska vara inlämnad imorgon och jag är nästan klar!


RSS 2.0


www.cocoo.se -
Massor av trendiga halsband, armband, örhängen, ringar och klockor!

Blogglista.se

Malin Wallberg
1992 var året som jag föddes i Linköping, numera bor jag i Mjölby. Min fritid sysselsätter jag allra mest med fotografering av alla dess slag. Fashion-genren har dock gått och blivit en favorit, men jag gillar egentligen allt!;D

Läs mer om mig här!




KONTAKT
[email protected]

HEMSIDA
www.mwphotos.se


bloglovin