LOGGBOK #5

Återigen blev det ändrat så jag fick mitt paket med hårprodukter idag istället. Fick en avisering via mejl och gick ut och hämtade paketet. Och det var tungt må ni tro!


Men inte trodde jag att det skulle innehålla såhär mycket!

Så jag blev aningen chockad, men det gör ju inte mig något. Däremot måste jag läsa på lite om vilken produkt som gör vad! Om jag inte skulle veta vad någonting är kan jag ju alltid fråga Victors mamma, hon är ju faktiskt frisör, haha! :)


(Klicka på bilden för att ta er dit)

Så tack snälla dancoly (som jag har förstått så är det samma personer som driver både dancoly och kosmetikan) men de ville att jag skulle använda dancoly.se!

TACK TACK!

"Kom inte för sent till det du vill komma i tid till."


Fotograf: Jag
Utrustning: Canon eos 450d + Canon EF-S IS 18-55mm f/3.5-5.6
s 1/125 f/8 iso 400

Lite småtråkiga bilder just nu, jag vet. Men det kommer troligtvis lite nya efter nästa helg. Ska nämligen fotografera lite då. Men mer får ni inte veta! ;)
Tror det kan bli bra, och riktigt roligt! Hoppas det iallafall!

LOGGBOK #4

27 SEPTEMBER

Jag kom precis hem från nästan en timmes lång cykeltur i blåsten. Jag har nämligen satt upp lappar lite här och var här i Mjölby och hoppas på att folk ska nappa lite bättre än vad de gjort hittills!

Hårprodukterna kommer nog imorgon istället tror jag!

Jag kommer att lägga en beställning hos E.L.F. imorgon, för kompletteringar av det jag inte har i sminkväg! :)

SKÄRP EN BILD ENKELT OCH SMIDIGT!

Måste tipsa om en artikel jag skrivit till bildbearbetning.se som är väldigt användbar!


Före!

Efter!

KLICKA HÄR FÖR ATT TA ER DIT! :)

"Ty det angår också dig när det brinner i grannens vägg."


Fotograf: Jag
Utrustning: Canon eos 450d + Canon EF-S IS 18-55mm f/3.5-5.6
s 1/500 f/8 iso 400

Jag tror precis jag blev klar med alla skolgrejjer jag ska vara färdig med denna vecka! Skönt!

Jag har städat och gjort klart skolsaker idag hittills, känns bra! Kanske ska en sväng till studion sen och städa där också. Lägga iordning saker och ting, kanske möblera om och planera! Vi får se hur det hela slutar helt enkelt! :)

LOGGBOK #3

Igår 25 september handlade jag lite;

- Två korgar som var på rea på JYSK att ha smink i. Fick då en Merry Christmas påse, haha!
- Några penslar
- Ett glas att ha penslarna i
- En mörkare och en ljusare nyans av foundation
- Borste + kam
- Hårklämmor
- CD-skivor (så man kan bränna ut bilderna till kunden)

Jag ska även lägga en beställning hos E.L.F och därmed komplettera med saker jag inte har. (Det blir troligtvis idag.)
Sedan börjar det dra ihop sig för att bli helt färdigt på stylingfronten!

Jag vet att hårprodukterna är påväg så de bör dyka upp imorgon!

FAVORIT I REPRIS!
Vill du också ha en sådan här fin bildserie på dig själv? Kanske utomhus, kanske i studiomiljö?

Om du skulle vilja det, hör av dig till mig! Gå in på mwphotos och läs mer! Det kan vara du, du och dina vänner, du och dina syskon, du och din pojkvän eller dina djur? Det kan vara vad som helst! Hör av dig för just Dina önskemål! Just nu har jag ett oemotståndligt erbjudande på mwphotos, nämligen 50% rabatt på mina paket under en begränsad tid, gå in och kika och boka en tid! ;D
(Läs under prislista)


"Vägen till startplatsen är den längsta."


Fotograf: Jag
Utrustning: Canon eos 450d + Canon EF-S IS 18-55mm f/3.5-5.6
s 1/40 f/5.6 iso 400

Då var det helg igen! :)
Måste säga att min dator känns som ny igen, det var nog meningen att det skulle hända så jag var tvungen att formatera om den!


I torsdags var den en fotograf och pratade för oss i skolan, Marcus Johansson hette han. Han fotograferar mycket street och det var mycket intressant måste jag säga. Vi fick se bilder sedan han varit i Paris och de flesta var riktigt grymma! Ni kan ju själva gå in här och låta er bli inspirerade! :D

LOGGBOK #2

Jag har nu börjat få upp lite lappar här och var där det står en liten text vem jag är och mejl och telefonnummer för att kontakta mig för eventuell fotografering.

Jag har även fått upp en prislista på mwphotos.blogg.se, då har jag gått efter vad andra tar betalt som är på ungefär samma nivå som jag. Jag har också kollat BLF, SFF, SJF och sett vad de rekommenderar osv.

Efter denna helg ska jag nog köpa lite smink, hårklämmor, borste&kam, lådor och eventuellt en hylla som jag kan ställa sakerna på. :)

PHOTOSHOP CS5!

Yess, I have it! Finally!Mitt stora dilemma om jag skulle byta till Cs5 eller inte var mina penslar. Jag hade samlat på mig otroligt många i Cs3 men nu var jag ju ändå tvungen att köra om datorn så att de försvann så nu kör jag på Cs5. Tar nog lite tid att komma in i det men det ska nog gå! :)

Vad tycker ni som har det? Fungerar det bra?

Är det bara jag eller...?

Finns det fler därute som faktiskt skrattar åt comhems reklam med Judit och Judit?


Jag skrattar iallafall åt dem, såg den här nyss på tv och ja, jag måste säga att de lyckas. Göra parodier på alla sorters olika program. Jag tycker det är en skitbra idé och de lyckas ju iallafall få mig att skratta! ;D


Däremot skrattade jag inte lika mycket igår, lyckades nämligen få in något virus i datorn. (Jag har aldrig lyckats med det då jag är försiktig) Men någon gång måste det väl hända, så nu har jag formaterat om datorn så jag har inga program just nu. Alla bilder klarade sig tack vare att jag förvarar dem på en extern hårddisk!
Men bland annat Ps ska installeras innan dator är färdig, men jag får ta lite i taget. Det lär nog ta lite tid innan datorn är helt färdig som jag vill ha den igen!


"Den verklige nykteristen är väl den, som efter avslutad rakning baddar ansiktet med juice."


Fotograf: Jag
Utrustning: Canon eos 450d + Vivitar 90mm 1:2.8 Auto Telephoto Macro
s 1/100 f/2.8 iso 200

Här är en av bilderna jag kommer att använda i mitt projekt godis. :)

Så hittills idag har jag jobbat lite med det. Är ganska trött idag också så jag ska nog ta det rätt lugnt även idag. Victor och jag kanske tar en tripp till studion sen och experimentera lite.

"Kärleken kan göra en människa tjugo kilo lättare."


Fotograf: Jag
Utrustning: Canon eos 450d + Vivitar 90mm 1:2.8 Auto Telephoto Macro
s 1/125 f/2.8 iso 100

Ännu en skolvecka har gått och igår var jag så gott som död. Var så himla trött, att man går till halv 5 en fredag gör inte saken mycket bättre kan jag säga. Men det går an, precis som allting annat!

Så idag blir nog en dag jag tar det ganska lugnt, måste nog dock städa till det lite i mitt rum. Ska fixa lite till projektarbetet också tror jag, men mer om det skriver jag i loggboken sen skulle jag tro. :)
Och jag måste tillägga att jag hör igen! I början av veckan knastrade det i örat och så har det fortsatt några dagar men nu har det släppt och det känns så skönt! Jag förstår nu hur gamla känner sig när de inte hör.

LOGGBOK #1

Ungefär hela september har jag letat sponsorer som ska sponsra med smink och hårprodukter. Jag har fått tag i två st, varav de ena har jag redan fått produkter av.


(Klicka på bilden för att ta er dit)
E.L.F. sponsrar mig med lite smink, och jag kommer antagligen lägga en liten beställning för att komplettera med det jag inte fått. Tack E.L.F.!


(Klicka på bilden för att ta er dit)
Kosmetikan har jag dock inte fått några produkter av ännu, men de har sagt att de ska sponsra mig med lite hårprodukter. Tack Kosmetikan!

NEW CATEGORY!

Som ni ser har nu en ny liten kategori ersatt en gammal. Den gamla var "Scrapbooking" som aldrig uppdaterades på grund av att jag har ett visst intresse för det men inte tillräckligt stort för att det skulle bli något.

Den nya är då till mitt projektarbete som går ut på att marknadsföra mig själv som fotograf och fortsätta bygga upp en portfolio (och föra fram min studio, visa att jag finns helt enkelt). Kategorin "Projekt MWPHOTOS" kommer fungera som en loggbok för mig och min handledare så att man kan följa mitt arbete.

Så kära läsare, vill ni bli fotograferade eller vet ni någon som vill? Behöver du en fotograf? Hör av er till mig!
Ni kan se bilder och få mer information på mwphotos.blogg.se som är min tillfälliga hemsida men troligtvis snart kommer att bytas ut! :)

"När man är ute på djupt vatten är det klokt att hålla munnen stängd."


Fotograf: Jag
Utrustning: Canon eos 450d + Canon EF-S IS 18-55mm f/3.5-5.6
s 1/200 f/5.6 iso 100

Ny vecka, nya tag!

Tror det gick ganska bra i studion igår. Har börjat lite smått med mitt lilla projekt "Godis" och det är lite småklurigt men jag tror det går tillslut!
Idag satt jag kvar till kl. 16.00 i skolan, slutade 14.30 (duktigt eller hur?;) Haha) Elina och jag satt kvar och jobbade med en uppgift vi fått i filosofin, skönt att ha den avklarad!

Imorgon och på onsdag jobbar jag igen så blir nog knapert med bloggningen, men håll ut! :)

I rymden finns inga känslor

Ja som jag nämnde igår så gick Martina och jag på bio då. I rymden finns inga känslor!

 

Och jag måste säga att den var bra, riktigt bra till och med. Den passade min smak helt enkelt. Ingen kan väl undgått att sett reklamen på tv? Redan då småfnissar man lite till den eller hur? Jag kan säga att man skrattade sig igenom nästan hela filmen. Så den är lätt värd att se! Haha för mig får den 5/5! ;D


Och för er som missat reklamen eller som inte sett trailern, lägger jag in den nedan! :)


"En smula hänsyn och lite omtanke betyder så mycket."Min lilla kisse ute i sommarstugan, fast nu är hon ju hemma igen! :)

Idag ska jag nog ta mig en liten tripp till studion min, ska jobba lite med ett projekt. På foton har vi nämligen fått en uppgift att ta bilder efter ett tema (som vi fick välja själva) och jag har valt godis!
Självklart kommer resultat komma upp här! Hoppas bara att går som jag vill, det ligger ju lite arbete bakom mina idéer kan jag säga, men det löser sig säkert! :)

SLÄKTEN!
Här fick ni några bilder från släktkalaset som var den 28 augusti!
Alla bilder här är tagna med min Canon EOS 450D + Nissin Di866!

Igår skulle Martina och jag gått på bio, I rymden finns inga känslor, men fanns inga platser bredvid varandra. Vi hade checkat dagen innan och då fanns det massor med lediga så det sket sig. Så vi köpte biljetter för idag istället! Så om ett par timmar ska vi åka in till Linköping och se den, hoppas den är bra! :)

Någon som sett den? :)

"Politiker är som krokodiler, stora i käften, men saknar öron."


Fotograf: Jag
Modell: Sofia & Thomas
Utrustning: Canon eos 450d + 50mm f/1.8 II + Reflexskärm silver&vit 80cm
s 1/1250 f/7.1 iso 400

Staden Köping sommaren 2010! ;D

Mitt lock i örat sitter kvar och idag var jag på vårdcentralen med det men de trodde att det fortfarande läkte så det var bara att vänta ut det för annars såg det bra ut. Fick också ta blodprov och jag har kommit fram till att jag aldrig vill ha diabetes, skulle inte orka med det tror jag. Jag tyckte det var jobbigt med ett litet stick nu och jag har inte tagit blodprov på ja, jag vet inte hur länge säkert flera år. Jag är inte så känslig för blod eller så det är bara själva grejjen, att sticka i fingret och pumpa ut blod, nej usch hoppas jag slipper göra det allt för ofta!

"Skolan är den plats där småsten blir blankpoleraade och diamanter blir matta."


Fotograf: Jag
Utrustning: Canon eos 450d + Vivitar 90mm 1:2.8 Auto Telephoto Macro
s 1/400 f/2.8 iso 100

Första skoldagen för mig på en vecka, och det gick bra! Skönt att vi inte gick så länge var hemma redan vid 1, skönt! Men imorgon ska jag jobba så då blir det inte lika tidigt tyvärr, men men man tjänar ju lite kosing! :)

Just det! Idag är det exakt 3 månader tills jag blir 18år, haha nice!

"Arbete är ett hån mot friheten...en arbetare är en slav på deltid."


Fotograf: Jag
Utrustning: Canon eos 450d + Canon EF-S IS 18-55mm f/3.5-5.6
s 1/200 f/5.6 iso 100

Imorgon bär det av mot skolan igen, hoppas jag inte missat allt för mycket under veckan jag varit borta!

Mamma och jag delade på en pizza förut, hawaii med kebabsås MUMS! Nu kom precis Victor hit också så vi ska väl hitta på något mysigt denna söndagkväll så klart! :)

HUR GÖR MAN ETT PANORAMA I PHOTOSHOP?(Klickbar)

Jo nu har jag nämligen skrivit en artikel till bildbearbetning.se hur du gör detta! Vet att flera har undrat så här har ni ett sätt av alla olika som finns! ;)

Klicka här för att ta er till min artikel!

MAT?


Fotograf: Jag
Modell: Martina
Utrustning: Canon eos 450d + 50mm f/1.8 II
s 1/400 f/2.5 iso 100

Gammal bild på Martina som vi tog i februari iår! Kollade igenom lite gamla bilder och hittade då denna så jag slog till och redigerade den lite snabbt!

Nu är det som så att jag känner mig lite bättre idag, är dock fortfarande täppt i näsan, har lock i ena örat och jag hostar fortfarande en del. Jag har till och med hostat så jag har träningsvärk i magen, haha!
3 av 5 sinnen är lite ur funktion, lukten, smaken och hörseln! Det börjar bli liiiiite jobbigt, men det blir nog bättre snart. Någon som vet någon mirakelkur mot förkylning? :)

Detta gör då att jag inte blir sugen på någon mat, jag vet ju att det är gott men känner typ nada. Jag älskar ju mat (så länge det inte är skolans!) så vill jag faktiskt ha tillbaka mina sinnen!

"TV är det enda sömnpiller som man tar genom ögonen."


Fotograf: Jag
Utrustning: Canon eos 450d + Tamron 70-300mm f/4-5.6 Di
s 1/400 f/7.1 iso 400

Känns fortfarande som om jag har lock för mitt ena öra sedan öroninflammtionen. Men en positiv sak idag är att jag inte har någon feber, (peppar peppar!). Dock hostar jag väldans mycket, åh dumma sjukdom! Men jag är väl på bättringsvägen, det tror jag. :)

"Inget svar är också ett svar."


Fotograf: Jag
Utrustning: Canon eos 450d + 50mm f/1.8 II
s 1/250 f/8 iso 200

Jag är som ni säkert märker är jag fortfarande sjuk. Här om dagen fick jag reda på att jag har halsfluss men eländet tar inte slut där tyvärr. Mitt öra har ömmat i ett par dagar, och igår började det typ "hugga" i det så ja, vad var det då tro? Jo öroninflammation på det hela också. Hade grymt ont och jag hör inte som jag ska på det än!
ÅH, vad jag vill bli frisk nu!!

Så det händer ju inte särskilt mycket kring mig just nu, jag satsar bara på att bli frisk!

RSS 2.0


www.cocoo.se -
Massor av trendiga halsband, armband, örhängen, ringar och klockor!

Blogglista.se

Malin Wallberg
1992 var året som jag föddes i Linköping, numera bor jag i Mjölby. Min fritid sysselsätter jag allra mest med fotografering av alla dess slag. Fashion-genren har dock gått och blivit en favorit, men jag gillar egentligen allt!;D

Läs mer om mig här!
KONTAKT
mwphotos@live.se

HEMSIDA
www.mwphotos.se


bloglovin