"Så om du står vid målet för din färd, låt inte resan sluta där."


Fotograf: Malin (jag)
Modell: Susanna
Stylist/Makeup: Malin (jag)
Utrustning: Canon EOS 7D + Tamron AF SP 28-75/2.8 XR Di
s 1/60 f/2,8 iso 200

Höhö, nu är jag hemma på riktigt.

Jag kom hem strax före 18 igår kväll. Victor hade städat hela lägenheten, jätteskönt att slippa det då jag inte alls mår bra nu. Mina bihålor har gjort ont i 4 dagar nu, idag är de dock lite bättre än vad de var igår när de var som värst. Huvudvärken är ett faktum och är lite allmänt öm och matt i kroppen, inte kul men hoppas jag blir bra till nyår, men de tror jag. :)

Victor och jag hade iallafall en liten julafton igårkväll, av mig fick han en tröja, en bok och en IQ-grej som man ska lösa ni vet. Sedan fick han en peng av mormor som jag hade med mig från Köping. Och jag fick ett tangentbord som jag skriver på nu, asnice, behövde ju nytt det andra var så slitet. Det här hör man knappt att jag skriver på, haha! Sedan fick jag ett spel och en hårinpackning av Victors föräldrar. Jag är ju en riktig spelälskare så det var kul, "lika par leka bäst" hette det och Victor och jag har kommit fram till att vi faktiskt känner varandra ganska bra. :)

Kommentarer
Tess

SV: Tack så mycket Malin! :) Ja jag har ju kikat en hel del på dina bilder ;) och jag upplever inte alls att du har något brus. Det var därför jag vart lite fundersam när jag hörde om brusskillnaden mellan 7D & 5D. Har ju haft samma tankegång som dig angående 7D:s sensorstorlek och objektiven. Har därför lutat emot 7D men samtidigt så vore det ju toppen med 5D eftersom den är mer anpassad till det jag fotograferar. Porträtt, natur etc. Har inte bestäm mig riktigt än, jag vet bara att det blir någon av dessa i början på nästa år! ;) Jag gillar din höstserie med porträttbilder förresten! :) Härliga färger! Kram & Tack! ;)

2011-12-26 | 13:23:52
URL/Bloggadress: http://kervefors.se/blogg
LINDSHE

sv: åh tack för alla tips! :) Valde faktiskt de i svart lack idag! :) och beställde! :D



har du hunters? :D



ps. väldigt fina bilder på din blogg! ;D

2011-12-26 | 18:34:47
URL/Bloggadress: http://lindshe.blogg.se/
Emelie

Vad häftigt! :D

2011-12-26 | 18:56:20
URL/Bloggadress: http://youretheone.blogg.se/
Rebecca Rehn

Snygg bild!

2011-12-26 | 21:08:39
URL/Bloggadress: http://rebeccaarehn.se
klara

sv; Härligt! Jo det går väl bra för mig, har just börjat i köket men det går bättre än förväntat :D Men jag väntas ju kunna mer när jag har varit serveringsvärd i 1 år innan :)

2011-12-26 | 22:39:13
URL/Bloggadress: http://klarahe.blogg.se/
lil' babustyle - foto, vardag & Akons musik i fokus

God kväll! Allt bra med dig ? :)

Hoppas du fick en riktigt bra jul!

2011-12-27 | 00:14:23
URL/Bloggadress: http://babustyle.blogg.se/

Vad har du på hjärtat?

Namn:
VIP?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Det jag har att säga är:

Trackback