"Jag är inte nyfiken. Bara jag får veta allt."


Fotograf: Malin (jag)
MakeUp/Stylist: Stylefulness
Modell: Pernilla
Utrustning: Canon EOS 7D + Tamron AF SP 28-75/2.8 XR Di
s 1/80 f/8 iso 160

Lovely picture!

Ja, vad tror ni att jag gör? Kan ni gissa? (Sitter här med lite kaffe och ska snart gå till tåget) Inte så svårt, haha.
Blev visst inga gardiner sist jag sa det så det blir nog att beställa det imorgon. Vi måste ha gardiner, jag är så trött på att inte ha det. Det är fint! De jag valt är så naturliga och släpper in massor med ljus så de kommer bli perfekta här i vardagsrummet.

Och jag har ju inte hunnit visa er bilder på sovrummet ännu?! Dock är det inte helt färdigt då vi inte fått dit de spottar vi ska ha i garderoben ännu. Och inga sänglampor heller..... men kanske kan lägga ut en bild på hur det ser ut nu och uppdatera igen? Det kanske kan bli bra, elller? :)

EN LÄNGTAN.


Åh denna bild tog jag i april förra året om jag inte minns helt fel. Värmen hade precis börjat komma för att stanna.

Bilden utstrålar värme och det gillar jag. Nu vill jag verkligen ha vår, vill inte ha min tjocka vinterjacka mer, vill ha min skinnjacka. Och converse! Längtar efter att få börja använda converse igen. Hoppas det blir tillräckligt varmt snart. Imorgon är det den 29 februari, skottår iår ju. Alltså är vi inte ens inne i mars och jag hoppas och längtar redan otroligt mycket till våren. Jag brukar inte börja hoppas såhär tidigt, men iår gör jag det. Även om jag nästan är säker på att det kommer att komma åtminstone ett snöfall till. Vad tror ni? När kommer våren på riktigt?

"Erfarenhet är det namn alla ger sina misstag."


Fotograf: Malin (jag)
MakeUp/Stylist: Stylefulness
Modell: Pernilla
Utrustning: Canon EOS 7D + Tamron AF SP 28-75/2.8 XR Di
s 1/80 f/8 iso 160

Gillar dessa bilder på Pernilla, döläckra ju! :)

För övrigt är det ju nu tisdag och Mars månad närmar sig med stormsteg. Det börrjade snöa igår också. Ingen vår här inte. Fast vi hoppas att den ändrar sig och kommer tillbaka. För vi är ju trötta på kylan och snön. Dock la sig ingen snö, tack och lov. Utan idag är det återigen bar mark under fötterna. Ha en bra tisdag mina goda vänner! Tjolahej!

"Felet med världen är att de dumma är så tvärsäkra och de kloka så fulla av tvivel."


Fotograf: Malin (jag)
Modell: Lillasyster Jenny
Utrustning: Canon EOS 7D + Tamron AF SP 28-75/2.8 XR Di
s 1/60 f/8 iso 100

En till söt bild på Jenny och såpbubblorna!


Och då var det måndag hörreni. Snart mars som jag sa i föregående inlägg. Det går fort. Fast våren är allt bra härlig. Längtar tills man kan bli lite mer vårigt klädd. Än är det aningen för kallt.

Måndag - nästan frisk och solen är påväg upp...

Sitter just nu på tåget mot Norrköping och tittar ut genom fönstret. Så himla skönt att slippa känna att man går upp mitt i natten. För jag tycker det känns så när man morgon på morgon går upp i det mörka dystra. Förutom i december för det är en mysig månad. Bara två dagar kvar på februari sedan är det mars, vårmånad! :)


THE FIRST


Fotograf: Malin (jag)
MakeUp/Stylist: Linn
Modell: Johanna
Utrustning: Canon EOS 7D + Canon EF-S IS 18-55mm f/3.5-5.6 + Nissin Di866
s 1/40 f/5 iso 400

Mitt sovrum var inte så rymligt så fick ta till mitt kitobjektiv som har lite mer vidvinkel än mitt tamron. Blev ganska bra ändå! ;)

Nästa bild som kommer är redan min favorit. Älskar den! Har massor med bra bilder från denna fotografering. Det är kul! Och det är så kul att våren är påväg så att man kan vara ute och fotografera lite också. Det gillar vi!

Lördag morgon.


Fotograf: Malin (jag)
MakeUp/Stylist: Stylefulness
Modell: Pernilla
Utrustning: Canon EOS 7D + Tamron AF SP 28-75/2.8 XR Di
s 1/80 f/8 iso 160

Ni får en till snygg bild på Pernilla denna lördagsmorgon!

Använde faktiskt mitt guldiga paraply till denna fotografering för att naturligt få den varma looken som bilderna har. Det går ju alltid att redigera i efterhand men nu slapp jag ju extrajobb i photoshop iallafall på den biten! ;)

För övrigt sitter jag här med min kära kaffekopp och redigerar bilder. Victor skulle mecka lite i garaget med bilen så jag blev visst ensam hemma för tillfället. Lite skönt det också! :)

24 februari - på bättringsvägen...

Jepp! Mår mycket bättre nu men är fortfarande ganska täppt i näsan och hostar en del. Vädret får mig piggare också tror jag. Känner mig ganska bra så länge jag tar det lugnt men så fort jag anstränger mig (går upp och ner från tvättstugan) så känner jag mig hängig igen. Men skönt att det blir bättre och bättre.

På tal om tvättstugan så var tydligen en av maskinerna trasig så har fått springa upp och ner som en ekorre då det blev stressigt att hinna klart inom min tid då. Alltså brukar det inte vara såhär krävande att tvätta! Hoppas den är lagad till nästa gång, höhö. :)

 


FAVORITER


Här får ni ett fin litet kollage med mina favoriter från denna fotografering! :)

Eftersom jag visat bilderna ganska länge nu så ville jag samla mina favvisar i ett fint kollage. Like them a lot!
Vilken är er favorit?

"Your soul protects you."


Fotograf: Malin (jag)
MakeUp/Stylist: Stylefulness
Modell: Pernilla
Utrustning: Canon EOS 7D + Tamron AF SP 28-75/2.8 XR Di
s 1/80 f/9 iso 160

En bild från fotograferingen med Stylefulness och Pernilla. :)

Nu sitter jag här igen med mitt kaffe men idag kollar jag på gardiner. Det är väl på tiden att alla rum får gardiner nu tycker jag . Victor har sagt nej till verkligen alla gardiner jag visat så nu kommer jag bara beställa hem en så får han säga vad han vill sen för jag vet att det kommer bli snyggt! Trots det får jag lite beslutsångest, haha.

Vet ni några snygga gardiner så hojta till, jag behöver alla tips jag kan få!

POSEIDONS DOTTER?


Höhö, fyndigt eller hur?

Nu har jag fått ut lite kreativitet i photoshop. Ska verkligen ta upp detta lekande i PS igen. Det är ju så jäkla roligt. Det här kanske inte är bland det snyggaste eller fräckaste jag gjort men inte det sämsta heller, det är ändå kul att leka. Photoshop är kul!

I saw it rain but it stopped...

Fy vad det blåst och regnat inatt! Nästan lite otäckt. Men nu skiner solen! Man får lite vårkänslor faktiskt! Mysigt!

Nedan kan ni se vilken ljus fin utsikt jag har just nu. (Har dessutom en kopp kaffe bredvid mig) så jag njuter för fullt av denna morgon trots att jag inte är frisk ännu men det är på gång. :)

 


"Människorna är som viner: med åren blir de dåliga surare och de goda blir bättre."


Kör en favorit i repris på Susanna! ;)

Snart är det faktiskt mars och därmed vårmånad. Bara en vecka kvar typ ju, tiden går fort. Gillar att det börjar bli lite varmare ute faktiskt. Det är skönt! 

Har blivit grymt sugen på att sätta mig ner med lite bilder i PS, är riktigt inspirerad att göra något galet. Vill experimentera och bara köra. Var ju så sjukt längesedan jag gjorde det. Ska nog ge mig på något imorgon tror jag. Kul! :D

Onsdag 22 februari - fortfarande inte frisk...

Igår började hostan komma. Känns ungefär som att någon sitter i min hals och killar med en fjäder så att jag måste hosta. Det slutade med att jag knappt kunde prata igårkväll, var så hes! Idag har dock halsen fått vila över natten så för tillfället är den ganska okej fast den där "någon" har bytt ut fjädern mot sandpapper....

Och rivningen av vår kvarn går framåt. Nedan får ni bilden från igår (underst) och en från idag (överst)! :)


LÖRDAGENS MASKERAD







Här får ni lite bilder från i Lördags då jag var Stylefulness fotograf som tog lite bilder under tiden de blev sminkade och efteråt så klart!

Riktigt kul var det att se. Hur tre vanliga tjejer förvandlades till Cruella de Vil, Audrey Hepburn och Black Swan! Fick bygga upp en liten ministudio i lägenheten vi var i med min blixt och ett paraply. Blev helt okej tycker jag faktiskt. :)

Idag mår jag för övrigt ungefär som igår. Fortfarande lite huvudvärk och näsan är snorig. Sover så dåligt när man är sjuk ju. Det är lite träligt faktiskt. Vill bli frisk nu!

MJÖLBY RIVS

Mjölby heter ju Mjölby av en anledning. Vi har en mjölkvarn. Men nu rivs den. Mjölby försvinner ju till en viss del nu. Som ni ser på bilden nedan är det ju en rejäl byggnad som ska rivas. Lite lustigt att den rivs egentligen eftersom det är en så gammal betydelsefull byggnad för Mjölby. Samtidigt som man hoppas att de gör något vettigt istället för kvarnen där.

Lite funderingar såhär på morgonkvisten. :)

 


"Om jag var tvungen att välja mellan två onda ting väljer jag alltid det jag inte tog förra gången."


Fotograf: Malin (jag)
Modell: Josefin
Utrustning: Canon EOS 7D + Tamron AF SP 28-75/2.8 XR Di
s 1/80 f/8 iso 200

Sista bilden på Josefin! Tack för en superbra fotografering tjejer!

Idag mår jag lite bättre. Har inte riktigt lika ont i huvudet men idag rinner näsan desto mer. Men det är ändå skönt för då har det ju brutit ut och nu kan jag bli bättre. :)

Fotograferingen igår gick super, har flera guldkorn i högen med bilder. Riktigt roligt och det är så kul när även resultatet blir bra! Riktigt skojj!

"Det räcker inte med att lyckas. Andra måste misslyckas."


Fotograf: Malin (jag)
Modell: Linette & Josefin
Utrustning: Canon EOS 7D + Tamron AF SP 28-75/2.8 XR Di
s 1/80 f/8 iso 100

Just because I like it!

Favorit i repris. Aldrig fel eller hur?
Har fortfarande extrem huvudvärk idag. Värst är det på morgonen. Så nu är den bättre med lite kaffe och ipren. Som igår. Lite snorigare idag men mindre halsont. Usch och fy på sjukdomar!

Aja, färdigtjatat om mina bekymmer! Fotograferingen igår gick bra, det var jättekul att se hur tjejerna förvandlades till Black Swan, Cruella de Vil och Audrey Hepburn! Nu sitter jag och väntar på Linn och dagens modell Johanna ska anlända hem till mig. Hade aldrig orkat en fotografering någon annanstans, hemma kan jag ju slappna av och ta ipren och vatten när jag vill. :)

Feeling bad



Fotograf: Malin (jag)
Modell: Josefin
Utrustning: Canon EOS 7D + Tamron AF SP 28-75/2.8 XR Di
s 1/80 f/8 iso 200

Efter dessa bilder är det bara en kvar på Josefin!

Och jag mår inte så bra idag. Huvudvärk och sträv i halsen. Halsen är dock bättre efter te och kaffe. Huvudvärken är bättre efter en ipren nu. Är dock superdupermegatrött. Helt sjukt, skulle kunna sova hela dagen känns det som. Men jag ska ta mig till Linköping och fotografera lite sedan får jag åka hem och vila. Det var ju inte så lägligt. Den enda helgen på länge som jag hade fullbokad med fotograferingar blir jag sjuk. Men jag har så vitt jag vet ingen feber och då överlever jag nog! Ska frossa clementiner så jag får i mig C-vitamin så jag inte blir sjuk, man kan ju alltid hoppas att det fungerar! :)

On my way home!

Yes box! För idag har jag jobbat! Som jag nämnt tidigare har vi en del att göra där så fick hoppa in en sväng idag också. Var ju dock tvungen att åka nu så jag hinner hem till fotograferingen! ;)


Det går så länge det är realistiskt...


Fotograf: Malin (jag)
Modell: Josefin
Utrustning: Canon EOS 7D + Tamron AF SP 28-75/2.8 XR Di
s 1/80 f/8 iso 200

Höhö, nu äre inte många bilder kvar på Josefin!


Och så länge man faktiskt bygger upp realistiska mål så går de att uppfylla utan problem. Som igår. Jag hade en väldigt tankspridd dag och glömde både det ena och det andra (glömde bland annat ta ur Victors täcke ur påslakanet när jag skulle tvätta påslakanen, tog dock ur alla kuddar och mitt täcke, så det tog upp ganska stor plats i tvättkorgen som jag inte förstod varför förrän jag kom ner till tvättstugan).

Men trots mina konstiga upptåg under gårdagen lyckades jag med det jag ville. Diska, tvätta, redigera färdigt de bilder och lite annat smått och gott. Nu känner jag mig redo för helgens bravader! ;D

1 to go...


Fotograf: Malin (jag)
Modell: Lillasyster Jenny
Utrustning: Canon EOS 7D + Tamron AF SP 28-75/2.8 XR Di
s 1/60 f/8 iso 100

Yepp, en del färdig och en kvar.

Idag är en sådan dag som jag har bestämt mig för att hinna med en hel del. Så jag är stolt över mig själv ikväll. Diska, tvätta och städa ska göras utöver alla bilder. Tror jag kan lyckas faktiskt.
Jag hoppas på en bra dag. ;)

"Our thoughts are forming the world."


Fotograf: Malin (jag)
Modell: Josefin
Utrustning: Canon EOS 7D + Tamron AF SP 28-75/2.8 XR Di
s 1/60 f/8 iso 200

Idag ska allt bli färdigt!


Idag måste jag bli färdig med alla bilder jag ska vara färdig med. Bland annat som den ovan på Jossan, där har vi några få kvar jag måste bli färdig med. Sedan har vi fotograferingen med Pernilla och Stylefulness den 4 februari. De ska också bli färdiga idag så att jag har tid för helgens fotograferingar. Har även en del på Jenny, pappa och min styvmamma Linda men det var så himla många bilder vi tog denna gång så de får jag dra ut lite på. Det är ju ingen direkt panik med dem. Ah, där vet ni vad jag sysselsätter dagen med. Men nu en tallrik gröt och läsa lite bloggar och vakna till liv denna torsdag. ;D

Kisse misse!

Ni får här några bilder på min andra kisse när jag sitter på tåget och har det lite småtrist. Idag är jag inte riktigt lika trött i huvudet som igår! Det är skönt! :)

Imorgon äre ladda batterier som gäller, både mina egna och kamerans hehe! ;)

 


"Läsning gör inte en människa vis, den gör henne bara lärd."


Fotograf: Malin (jag)
Utrustning: Canon EOS 7D + Vivitar 90mm 1:2.8 Auto Telephoto Macro
s 1/80 f/2,8 iso 100

Lite småcool bild faktiskt, gillar den.

Kaffet är nu slut och tänderna är borstade. Dags att pulsa sig till stationen genom snön. Det kom ganska mycket igårkväll och inatt. Hoppas bara tågen går som de ska hela dagen. Det står att de ska det men man vet aldrig. De där tågen går inte att lita på. Jag får gå och hoppas på det bästa! ;)

ALLA HJÄRTANS DAG <3


Så klart vi måste visa lite kärlek såhär på alla hjärtans dag! :)

Därför tar vi en bild från i somras med utsikt över fina Stockholm och en liten puss på det. Ah, längtar bra mycket efter värme nu. Det gör nog de flesta.

Nu kommer nog dock Victor ut från duschen alldeles strax. Han ska få leta efter sin present. Något litet fint måste man väl ändå ge varandra på denna dag? Jag ger inte mycket men jag skänker en liten extra tanke till min älskling denna dag genom att ge honom en liten present och berätta hur mycket jag faktiskt älskar honom. (Självklart skänker jag tankar till alla mina andra nära och kära också!) Man bara öser på i vardagen att man kanske inte alltid hinner visa det. Därför passar jag på nu denna dag då kärleken är uppmärksammad! Glad alla hjärtans dag allesammans! <3

Pjuuh...

Är helt färdig i skallen nu. Dötrött är jag. Mycket tänke på jobbet resulterar i detta, haha. Ett steg fram två steg bakåt är det som gäller hela tiden på det vi sysslar med just nu. Men nu sitter jag på tåget hem och får vila lite. Skönt!

Här får ni ett par söta bilder på lilla Doris som är inbäddad i sin korg som jag fotograferade i helgen! :)


"Tvivlet är vishetens början."


Fotograf: Malin (jag)
Modell: Josefin
Utrustning: Canon EOS 7D + Tamron AF SP 28-75/2.8 XR Di
s 1/60 f/8 iso 200

Haha, så himla glad bild ju!

Vi börjar faktiskt närma oss slutet på dessa bilder nu. Är riktigt nöjd över många av dem. Hoppas vi snart kan göra något liknande. Och jag hoppas innerligt att fotograferingarna i helgen går bra. Men det tror jag faktiskt, hoppas går ju som sagt alltid. Längtar! :)

"Människorna får lära sig hata och om de kan lära sig hata, kan de också lära sig älska."


Och så var måndagen avklarad även denna vecka! ;)

Är ganska trött idag faktiskt ska bli skönt att få gå och sova sedan. Är jag så trött som jag är nu kommer jag nog somna som en stock direkt, haha. Så kan det vara ibland. Ha en trevlig kväll och gonatt! :)

Väck inte en björn som sover...


Fotograf: Malin (jag)
Modell: Josefin
Utrustning: Canon EOS 7D + Tamron AF SP 28-75/2.8 XR Di
s 1/60 f/8 iso 200

Dessa bilder ser lite så ut, man vet inte vad som händer när man väcker en sovande björn...!

Gillar dem skarpt, de sticker ut lite. Like a lot! Och den kommande helgen kommer att vara fullproppad med fotograferingar. På fredag blir det en mor & dotter-fotografering, modell för en dag. På lördag ska jag hänga med Stylefulness i Linköping. På söndag är det fotografering hemma hos mig. Vad roooligt det ska bli! :D

Balkongfika

För första gången iår fikade jag och Victor på vår balkong! Solen sken in och värmde skönt. Supermysigt! :)


"Ingenting gör en fortare gammal än att alltid sysselsätta sig med tanken på att man blir äldre."


Fotograf: Malin (jag)
Modell: Josefin
Utrustning: Canon EOS 7D + Tamron AF SP 28-75/2.8 XR Di
s 1/60 f/8 iso 200

Redan söndag hörreni! Vad en helg går fort!


Victor och jag ska nog gå ut i det fina vädret idag och gå en sväng med lilla Doris. Det kan vara trevligt. Gardinerna i sovrummet ska dessutom upp igen och resten av garderobens innehåll hoppas jag äntligen få in idag. Vill iallafall det. Har velat det länge nu! Men problemet nu är att hyllorna var två centimeter för långa. Så det ska fixas till idag. :)

Lördag 11 februari

Har nu varit hemma sedan några timmar tillbaka. Har redigerat lite bilder och tagit det lugnt. Är lite seg idag faktiskt. Så är det ibland!

Något som var oerhört underbart idag var att få träffa mina kissar! Saknar dem så otroligt mycket! <3

 


"Alla får sin beskärda del av lycka och glädje - en del får den dock mer beskuren än andra."


Fotograf: Malin (jag)
Utrustning: Canon EOS 7D + Vivitar 90mm 1:2.8 Auto Telephoto Macro
s 1/80 f/2,8 iso 100

Gillar dessa lite abstrakta men difusa bilderna.

Lördag idag, ska alldeles strax gå till mamma en sväng. Hälsa på katterna och lite sissodär. Ska bli trevligt!

Sedan ska jag nog fortsätta med bilderna jag höll på med igår. Har lite att göra här hemma också. Garderoben är ju inte helt iplockad ännu. Alla lakan och handdukar kvar. Men de ska in idag, ska bli skönt att få in allting! ;D
Ha en bra lördag allihopa!

TJUVKIIIK


Litet tjuvkik på vad som komma skall! ;)

Detta är alltså från i förra lördagen. Ska nu sätta igång med dessa bilder. Gillar dem otroligt mycket så det ska bli ett nöje. Tror precis kaffebryggaren blev färdig så en kopp kaffe, lite trevlig musik och redigera bilder. Det är vad som ska göras just nu. Även springa ner till tvättstugan lite då och då också. Men jag fokuserar på det roliga och försöker vara positiv. :)

"The beaty of the heart cannot be stolen."


Fotograf: Malin (jag)
Modell: Lillasyster Jenny
Utrustning: Canon EOS 7D + Tamron AF SP 28-75/2.8 XR Di
s 1/60 f/8 iso 100

Haha, såpbubblorna var intressanta och roliga!

Det var en bra idé med såpbubblorna, Jenny kom helt på andra tankar när vi tog fram dem och tyckte det var skitkul! Det är absolut något jag kommer att ta fram till fler barn som ska fotograferas. :)

Destination Mjölby!

Yepp! Sitter nu på tåget hem. Har haft en förträfflig eftermiddag med Elina. Har nu smakat lasses livs semlor som är lite smått omtalade i linköping. Riktigt gott! Vi gav också varandra paket eftersom vi inte träffats sedan våra födelsedagar! Mycket nöjd är jag! Tack Elina! :)

Victor hämtar mig på stationen så ska vi direkt och handla. Ah, har varit en bra dag idag! :)


"Att gå framåt är inte alltid ett framsteg."




Fotograf: Malin (jag)
Modell: Josefin
Utrustning: Canon EOS 7D + Tamron AF SP 28-75/2.8 XR Di
s 1/60 f/8 iso 200

Riktigt snygg bildserie om ni frågar mig!

Det hade ju inte varit lika snyggt att lägga upp dessa var för sig, utan de passar så bra tillsammans. Håller ni inte med? Liiiike! :)

"Det är ont om begåvat folk, men man kan ju inte vara överallt."


Fotograf: Malin (jag)
Utrustning: Canon EOS 7D + Vivitar 90mm 1:2.8 Auto Telephoto Macro
s 1/80 f/2,8 iso 100

Ännu en häftig bild med mitt analoga objektiv! :)

Nu snöar det dessvärre. Hoppas det slutar tills jag ska gå. Idag ska jag nämligen till Linköping och träffa en saknad Elina. Var ett tag sedan vi sågs nu så det är faktiskt på tiden. Vi ska äta gooood semla. Himla trevlans ska det bli faktiskt! :)

"Det är ett mirakel att nyfikenheten kan överleva dagens utbildning."


Fotograf: Malin (jag)
Utrustning: Canon EOS 7D + Vivitar 90mm 1:2.8 Auto Telephoto Macro
s 1/80 f/2,8 iso 100

Använde ett av mina analoga objektiv när jag tog denna bild! :)

Experimenterade lite med vatten när jag hade min fotopromenad för snart två veckor sedan också. Eftersom vädret inte var allt för fint ute (fick ju ganska bra bilder ändå) så gick jag in för att få till det där sista! :)
Lite häftigt faktiskt, liiike! Vad tycker ni?

"För mycket av det goda kan vara underbart."


Fotograf: Malin (jag)
Modell: Josefin
Utrustning: Canon EOS 7D + Tamron AF SP 28-75/2.8 XR Di
s 1/60 f/8 iso 200

Hoho, är riktigt pepp på kommande fotograferingen!

Kommer inte riktigt likna någon jag gjort tidigare, jag gillar att prova nya saker. Man lär sig så himla mycket! Att utöka portfolion är dessutom alltid roligt. Yes box, jag längtar!

Men nu, dags att packa väskan med matlåda och det som vanligt. ;)

"Experience is the name so many people give to their mistakes."


Fortsätter visa lite favoriter jag tagit de senaste åren! :)

Att experimentera med vatten är ju alltid kul. Vatten gör sig ofta väldigt bra på bild vilket gör det motiverande att fotografera det. 

Och jag längtar oerhört till nästa fotografering. Hoppas bara någon av de modellerna som vi hade som kandidater vill och kan då. Har aldrig fotograferat eller ens träffat någon av dessa tjejer innan så det ska bli spännande isåfall. Dock kände ju min stylist Linn dem så hon vet vilka de är. :)

Luuunch!

Har en hel del bilder att redigera där hemma. Måste se till att få dem färdiga! Men min ryggsäck är för närvarande i studion. Den har inte kommit hem sedan i lördags men den kommer hem idag och då kan jag äntligen köra in bilderna från dess! Gillade dem skarpt så ska bli skoj att sätta igång med dem! ;D


NYA FINA VÄSKOR PÅ TVSPELSWEB.SE


Tänkte bara tipsa er alla som gillar att fotografera och har en och annan fotopryl. På jobbet har vi nu fått hem riktigt snygga väskor från märket Nest. För visst är det lite tråkigt med vanliga svarta kameraväskor som finns typ överallt. Jag tycker iallafall det. Jag som älskar brunt gillar dem men den grå är också riktigt snygg.... kan nog inte bestämma vilken jag tycker bäst om!  

Skynda er om ni vill ha en för de finns bara i väldigt begränsat antal! Vi har fått hem dem på test för att se om det finns något intresse för dem. De finns på tvspelsweb.se

"Den vackraste gåvan människan fått är att känna glädje."


Fotograf: Malin (jag)
Modell: Josefin
Utrustning: Canon EOS 7D + Tamron AF SP 28-75/2.8 XR Di
s 1/60 f/8 iso 200

Måndag morgon!

Ska som vanligt alldeles strax till tåget. Ett av nattduksborden blev färdiga igår så det fick hamna på min sida. Hade glömt hur skönt det är att ha nattduksbord! Att allt ligger i en hög på golvet, tidningar, lypsyl osv osv, är jobbigare än man kan tro, iallafall i längre perioder. Ah, det blir så fint! :)

"Det är bara otur att inte bli älskad, men det är en olycka att inte kunna älska."


Kan nog inte visa er denna bild nog många gånger, gillar den precis lika mycket nu som i oktober 2010 när jag tog den!

Kom precis innanför dörren. Victor och jag har varit i Linköping och handlat nattduksbord! Wohooooooo!!! Äntligen. Vi har varit utan det allt för länge nu. Det kommer att bli så fint vårt sovrum. För vet ni vad? Jag har börjat plocka in i garderoben nu! Åh, känns så skönt att slippa ha sina kläder i kartonger och påsar. Nu ska det bli riktig ordning i garderoben, looove it! (Före- och efterbilder kommer inom kort!)

GOOOD MOOORNING


Fotograf: Malin (jag)
Modell: Mikaela
Stylist/Mua: Linn
Utrustning: Canon EOS 7D + Tamron AF SP 28-75/2.8 XR Di
s 1/80 f/8 iso 100

Verkligen älskar denna bild, den är fin därför visar jag den igen!

Fotograferingen igår gick bra, det var en trevlig stund i studion tillsammans med trevliga människor. Senare på eftermiddagen kom min efterlängatade Martina hit. Vi skulle haft Harry Potter-kväll men det får bli nästa helg istället. Vi hade så mycket att prata om hela tiden så klockan blev lite mycket. Men det var nice det också! :)

Nu ska jag ta och äta frukost efter en välbehövlig sovmorgon!

I'M UP!


Fotograf: Malin (jag)
Modell: Josefin
Utrustning: Canon EOS 7D + Tamron AF SP 28-75/2.8 XR Di
s 1/60 f/8 iso 200

Yes box! Lördag!

Klockan 7 ringde klockan, dags för tvättstuga. Vi har det faktiskt ganska dåligt om tider här imellanåt och då får man helt enkelt ta när det finns ledigt, för vi måste ju tvätta! Har precis ätit lite frukost, ska nog sätta på lite kaffe snart och börja förbereda inför dagen. Har en fotografering med Stylefulness, spännande. :)

HOME AGAIN

Lämnade av Linn på stationen för en stund sedan. Vi har nu diskuterat lite fotograferingar som ska ske framöver över en fika, mums. Troligtvis är nästa ganska snart! Tack för en trevlig eftermiddag! :)

 


SOLEN SKINER

Och det är kallt...brr!

14 minus när jag gick upp strax före 9 nu är det runt 10 minus. Det biter verkligen i kinderna! Skönt att solen tittar fram mer och mer! :)

 


"Den första kärleken är som den första snön, man ser spåren tydligt."


Fotograf: Malin (jag)
Modell: Josefin
Utrustning: Canon EOS 7D + Tamron AF SP 28-75/2.8 XR Di
s 1/60 f/8 iso 200

Friiidaaaay!

Yes box, äntligen fredag eller vad säger ni? Jag ska snart ta och diska lite för att sedan göra mig iordning. I eftermiddag kommer Linn till Mjölby och vad ska vi göra? Jo, inspireras! Vi ska diskutera vilka idéer vi har och lite sissodär, fika och ha det trevligt! Det blir nog bra! :)

"Konstverket: att få tiden att stanna."


Fotograf: Malin (jag)
Utrustning: Canon EOS 7D + Tamron AF SP 28-75/2.8 XR Di
s 1/250 f/16 iso 100

Ytterligare ett resultat från min fotopromenad för snart en vecka sedan förstår ni! :)

Här ser man vilken underbart väder det var när molnen är såhär glesa och på sina ställen var det helt öppet så att solen kunde värma en länge.

Och garderoberna? Har ju inte nämnt dem på ett tag nu men de är på plats. Dock har vi inte börjat plocka in några kläder eller lakan där ännu. Vi har lite lister och så att spika upp kvar. Annars så börjar sovrummet ta form. Kommer bli så kul att visa före- och efterbilder! :D

"Att slåss med troll, befria prinsessor och döda varulvar, det är att leva."


Fotograf: Malin (jag)
Utrustning: Canon EOS 7D + Tamron AF SP 28-75/2.8 XR Di
s 1/400 f/3,2 iso 100

Solen var ju framme på min fotopromenad i fredags, fiiint!

Den värmde gott när gick runt. Och nu är det väl sissodär 7 minus ute! Kaalllt! Men idag är vi ju faktiskt inne på februari, tjoho! Vintern drar sig ändå mot sitt slut då. Det är fint! :)

RSS 2.0


www.cocoo.se -
Massor av trendiga halsband, armband, örhängen, ringar och klockor!

Blogglista.se

Malin Wallberg
1992 var året som jag föddes i Linköping, numera bor jag i Mjölby. Min fritid sysselsätter jag allra mest med fotografering av alla dess slag. Fashion-genren har dock gått och blivit en favorit, men jag gillar egentligen allt!;D

Läs mer om mig här!




KONTAKT
[email protected]

HEMSIDA
www.mwphotos.se


bloglovin