Varför ?

Vissa dagar är hur bra som helst, vissa är verkligen skit. Jag visar det nog inte så väl, jag är inte sån, jag vill inte att folk ska tycka synd om mig för småsaker. Om jag har ont någonstans, så visar jag det sällan, om jag bråkat med någon håller jag det för mig själv, det finns undantag men då finns det en väldigt bra anledning.
När det är som värst är det för jävla skönt att bara gråta ut hos någon och det har jag, Victor Brage <3
Honom kan man berätta allt för, man vet att han inte berättar för någon vad jag sagt eller gråtit för! Det är så skönt när han håller om en och man vet att man faktiskt får gråta lite medan han säger att allt kommer att lösa sig. Man vet att man kan lita på honom, att han älskar mig och jag älskar honom. Sånna killar växer inte på träd, därför är jag lyckligast i världen över att ha dig! Du anar inte utan dig är jag inte hel, du är min solstråle! <3

Och jag totalt HATAR att mina föräldrar separerade över huvudtaget, det enda som är skönt med det är att man inte hör dem bråka längre, men på ett sätt är det värre nu, för nu är jag bråket. Ibland undrar man verkligen varför man finns, om ens föräldrar verkligen älskar en, varför allt måste vara så jobbigt, vad som händer när man dör?
En dag får man nog svar på allt det, men tills dess ska man göra allt så bra man kan, ingenting blir bättre för att man gråter eller deppar, INGENTING blir bättre då, tvärtom. Även om vissa lägen verkligen känns omöjliga att aldrig blir det bra, men allt blir bättre. Någon gång ser man ljuset även om man i vissa lägen inte ens ser minsta gnista, ljuset kommer, allt blir bättre och alltid har du något litet ljus i mörkret om du bara tänker efter.
Alla har vi vår egna solstråle, som vi följer, respekterar, som man gör precis allt för, älskar för just för hur den är, alltid har vi någon. Någon som kan hjälpa, den personen betyder något grymt mycket, ofta så tycker den andra personen precis likadant om dig, den följer dig, respekterar dig, som gör absolut vad som helst bara för att få behålla dig, och älskar dig precis för den du är. Jag har min solstråle, som jag följer, respekterar, gör precis allt för, älskar för den han är, och det är tur, för alla behöver vi en sådan person som även om du verkligen är på det sämsta humör du kan tänka dig kan få dig att le och genast på bättre humör. Sådana personer är oersättliga!
Ibland känner man att alla lämnar en, men så är det inte, du har alltid någon.
Utan en sådan person är man inte hel, men alla har en sådan bara man tänker efter lite. Jag vet klart vem som är min och gör vad som helst så länge han är kvar hos mig!
Allt blir bättre.Today :)

Idag, jaa vad har jag gjort idag, Victor sov här inatt, ska han även göra denna natt :D <3
MYYYYYS <3
Sen drog vi till stan, kollade på massa radiostyrda båtar och dykare som tog upp massa cyklar från ån, haha :D
Hem och äta lite vare sen, efter det bakade jag muffins, MUUUMS! Men så mitt i muffinsbakandet kom Victor, så sen vare bara att baka klart sen åka till hem Victor för han skulle klippa sig :O Snagg :O
Men jag tyckte ändå det blev fint ;D Trodde jag faktiskt inte jag skulle tycka, men just så mycket som han klippte var helt okej, var till och med snyggt :) <3
Och idag har jag tagit hand om min dator också, städat den och massa, haha duktig jag är! (A)
Nu sitter jag ju här, Älskling kommer nog snart skulle jag tro ;D
Kommer nog kanske någon bild här senare ikväll eller imorgon skulle jag tro, imorgon ska jag till pappa i Motala också ska vara där i nån vecka, men pappa sa att vi skulle försöka plocka upp datorn direkt imorgon, för jag klarar mig inte utan den (A)
Han har ju nyligen flyttat så, får se hur det är där nu då, sist jag var där var det MYCKET stökigt, men det har nog blivit bättre hoppas jag! (Y)
Men men, hejsvejs!Photoshop!

Här har vi en bild jag fixade på Soffan också, den blev rätt bra också, haha jag lägger ju bara upp bilder på Snuffs xD
Men om ni också vill ha bilder omgjorda(eller bara förbättrade) är det bara att säga till, men det ska vara bra kvalité på bilderna!Kommentera så är ni snälla! ;DSoffans öga ;D

Här kommer en bild på Soffans öga som jag tycker blev riktigt fin också ;DKommentera så blir jag glad! ;DSchemat ;D

Och här är mitt schema! ;D
Weeii, jag älskar det, det är rätt slappt och skönt tycker jag, fast på torsdagar kommer vi bara sluta 11.45 till vecka 42 för då kommer 2 lektioner till så då kommer vi sluta 15.45 istället -.-      SNAARK!
Men men, det är rätt gött iaf tycker jag ;DIdag var det ju slappt också, men lunchen är ju inte förrän 12.45 så man blir ju ASHUNGRIG!
Men man kan ju gå hem och äta då med om man vill, men vi käkade på skolan ;D
Öhm, jag har inte så speciellt mycket att berätta nu mer än att jag ska vara med Victor ikväll <3
Ska nog grejja lite i PS snart så kommer antagligen en eller flera bilder därifrån sen :)

Tjolahejdå ;DJaha ja ;D

Skola idag då, slappt som tusan :D
Började 9.00, Estetisk verksamhet, först fick vi typ svara på en massa grejjer på ett papper typ vad vi ville lära oss i kursen, vad vi ville göra, vad vi tyckte om att göra osv.
Sen i 1 timma fick vi klottra till musik som vi hade på våra mobiler, vi fick turas om att spela låtar xD
Han sa typ att man kan läsa av en person väldigt bra genom bara klotter, haha så det var kul :D
Sen var det svenska, vi fick 5 böcker, 2 till svenskan 2 till engelskan och så en som vi ska läsa på 4 veckor, Kim novak badade aldrig i genesarets sjö.
Har redan sett filmen, den är ganska bra tycker jag, och författaren Håkan Nesser ska gå ut med vem som är mördaren i december iår! Haha spännande, det berättade våran svensk- och engelsklärare GUSMA!
Kommer inte ens ihåg vad hon heter egentligen, men hon kallas Gusma, hahaha tycker det låter så kul xD
Men iaf, sen efter det slutade vi, 11.45 drog jag, Sara, Clara, Sandra och Isabella och käkade sen drog vi direkt till bussen, där hittade man Linn, så vi åkte till station ihop alla utom Isabella, vet inte vart hon försvann?
Linns buss åkte inte förrän runt 12.55 eller nått, så hon fick vänta ett tag men jag, Sara och Clara tog tåget 12.30 mot Tranås, fast jag gick ju av i Mjölby.
Cyklade hem, tog det lugnt var astrött så jag sov i nån halvtimma och grejja lite, nu kom jag precis från duschen.
Älskipälski kommer nog sen ;D <3

Det var väl allt jag hade att berätta än så länge, hejdå! ;DKrock!

Vet att jag är lite dålig på att uppdatera ibland, men i söndags och igår hände det så mycket så jag orkade inte :P
Men skolan var helt okej både idag och igår, igår fick vi börja med Expo, det var faktiskt riktigt kul ;D
Idag hade jag inte ens en hel lektion, nästan hela idrotten hann jag med. Sedan vare dags att bege sig mot vårdcentralen i Mjölby, fick röntga ryggen och massa :/
Men jag hade inga sprickor eller liknande, och nu undrar ni säkert vad som hänt men jag berättar inte så detaljerat här mer än att jag krockade med moppen i en bil :/
Men det var inte mitt fel! Jag körde på huvudled och jävla gubben hade väjningsplikt han kör rätt ut och jag rätt in i honom, usch det var absolut inget kul, och om jag kört fortare hade jag flugit över bilen och då hade det inte gått så bra som det gick. Men det man blir så arg på är att han sa att han hade företräde och att jag var långt bort (Hallåå? Om jag kör in i dig precis när du kör ut kan jag väl inte varit så långt bort?) , och blabla JÄVLA GUBBE!
Men han tog mitt namn och grejjer man jag fick inte hans :S Så jag tog hans regnummer på bilen sen tog vi reda på vem han vår på så sätt, så ringde pappa och skällde på honom men han försökte slingra sig ur men sen försa han sig; "Jag trodde jag skulle hinna", så sa han, jävla idiot så trött jag blir!
Men om vi polisanmäler nu blir han troligen av med körkortet, men jag ska få ersättning för sveda och värk och om något gick sönder på moppen eller hjälmen så får han betala det.

Och det där är ändå en gansa odetaljerad förklaring, haha XD
Just då fick jag inte så jätteont mer än i armen och benet, skrapsår. Men igår och idag har jag haft mycket ont i ryggen, nacken, axlar och så hade jag fått sträckning i ena hälsenan och i armarna.

Det var riktigt läskigt iaf kan jag lova, usch!
Sket i mig gjorde gubben också, han hjälpte mig inte upp med moppen han väntade inte tills någon kommit och hjälpt mig, liksom jag kunde hamnat i chock eller vad som.
Sur man blir på sånt här, men men jag är glad att det inte gick värre än vad det gjorde!
Måste också tacka Victor Brage än en gång för att han är min ABSOLUTA HJÄLTE!
Han kom direkt när jag ringde, och var återigen en räddare i nöden!   JAG ÄLSKAR DIG!

Tjolahej!Victor <3

Bara så ni vet så har jag en kille som kan gå på vatten ;)


Han är magisk, haha ;D

Och jag älskar honom mest av allt i hela världen, han är den bästa killen man kan ha!
Han lyssnar, han ger bra råd, han förstår mig, han är snäll, han är SNYGGAST ever, han är glad och han är MIIN BARA MIN ;D <333333
Det finns verkligen ingen som är bättre än honom, man kan snacka med honom om ALLT, precis allting. Han är liksom en sån kille som alla drömmer om, iaf som jag drömde om men nu har jag verkligheten himself så ;D <3
Jag skulle kunna fortsätta och skriva och skriva hur mkt som helst om bara honom, för jag älskar honom nått galet mycket! <3
Ville bara säga detta och att jag älskar Victor Brage <3Soffan spelar GH xD

Haha nu vare ett tag sen jag fixa en bild i PS på Soffan, men här kommer en ;D
Här spelar hon GH, Guitar Hero FJORTIS :D
Hahaha kommentera vad ni tycker om den, vill gärna ha kritik så jag kan bli bättre :)
Puss på´t!


Fredag :D

Även denna dag var helt okej, fick gå runt och titta i alla olika salar vi kommer vara i :)
Sen typ tipspromenad och man kan vinna fina priser sa dom. Haha :P
Slutade klockan 10.40 skulle äta innan vi drog hem för vi va ju jättehungriga, så först åt vi sen drog vi och tog 11.50 tåget hem, hemma runt 12.15 var jag ;D
Sköönt med såhär lite slappt först så man kommer igång med att gå upp så tidigt, men nu längtar man nästa lite till på måndag för då får vi veta vilken klass man hamnat med och med vem osv, SPÄNNANDE! :D
Hoppas de blir bra, men det tror jag nog.
Men nu äre ändå skönt med helg, äntligen kan älskpäls sova här eller jag hos honom igen, haha :D <3
Då kanske jag slipper mina mardrömmar som följt mig de senaste nätterna. Hoppas jag (A)
Fick också mitt skåp i skolan idag, och det är otroligt jag lyckades få upp det! :O Det är sådär som på ett kassaskåp att man ska först vrida dit och sen dit och blabla, men jag lyckades utan problem! :D
Men när jag öppnar skåpet är det fullt av kaffe där i, USCH! Så ska nog försöka torka bort det så fort jag kan, men jag tyckte de va taskigt, för den som hade skåpet innan måste ju typ kastat in det precis innan han/hon slutade :O

Får se vad det blir sen ;D
Hej svejs!Skolan

Skolan är faktiskt helt okej nu, har börjat snacka med flera i klassen nu, känns skönt :)
Hoppas att det blir bra klasser bara, men det tror jag ;D
Och så har vi en lite speciell person i klassen, utlänning (självklart) och han frågar om precis ALLT! Liksom självklara saker, Fridah och Kajsa berättade att när dom skulle se på film och jag blev intervjuvad av 3orna så frågade han liksom: "Ska vi se på hela filmen?"
Han är 19 år, så han har ju antingen gått om klasser eller så sket han i gymnasiet efter 9an och började nu istället, vem vet.
Första dan fick jag inte mitt busskort och nu vet jag varför, för på deras listor står det att jag bor i Linköping som jag flyttade ifrån när jag var 7 år!
Och det var inte rätt telefonnummer eller nått, helt sjukt! XD
Men men, fick det ju igår istället.
Idag var jag supertrött, usch drömt mardrömmar i 2 nätter på raken nu :O Men jag lyckades pallra mig upp, idag skulle 3orna intervjuva oss och sen skulle vi intervjua dem, det var lite pinsamt först, men jag fick 2 tjejer som var jättesnälla :)
Och det visade sig att jag är bättre i PS än dom, haha xD Vi fick ta kort på varandra också och sen skulle de där intervjuverna +bild sättas upp på ett ställe så nu sitter de där, jag tycker inte alls jag blev bra på bilden. Haha^^
Sen skulle vi ha som en intervjuv med lärarna där de typ frågade om man hade några speciella önskemål om vem man ville gå med och om man hade några sjukdomar/skador de borde veta om o.s.v.
Efter det vare rast och så sen fick vi som inte tittat på film kolla på film medan den andra hälften blev intervjuvade.
Lunch sen fick man dra hem, var jättetrött så jag sov nog nån halvtimma vid tvn xD
Hoppas älskipälski kommer hit snart ;D <3

Och hoppas att morgondagen blir lika rolig som denna ;D
Men det tror jag nog nästan, förutom att det blir ännu mera information imorron, men men det går väl för sig det också :)

Hejdå! ;DPS :)

Jag älskar verkligen photoshop, helt suveränt ju! På den här bilden har jag tagit bort Soffans bh-band och jag tkr det är nått grymt coolt att man bara kan ta bort saker sådär, eller aa bara sådär det är ju lite jobb med det men det är ju sjukt kul när man lyckas med något!
Take a look at this ;D

Klicka på bilden för större bild ;)


Hallå :)

Victorälskling sov här för 4 natten i rad, men nu äre slut på det :/ För imorron börjar skolan, och jag börjar bli nervös!
Allting är ju helt nytt ny skola, nytt folk, nya lärare o.s.v , men känner en som ska gå i samma klass som mig iaf, Fridah ;)
Vi ska åka ihop första dan, så det gör det hela lite bättre ;D Men annars är jag mycket nervös, men det går nog bra. Hoppas jag iaf!
Samtidigt ska det bli lite skönt att börja om på nytt, men ändå inte, kommer sakna alla de gamla kompisarna nått grymt!
Men men, jag tror nog det blir bra tillslut hoppas det! :)

Idag var jag och Victor på stan lite, så åkte vi förbi Sofie och Renate som var påväg från deras nya skola, och jag vinkade, haha xD
De började skolan idag, haha.
Jag ska äta snart, börjar bli hungrig, senare ska jag va med älskipälski igen :D
Passar på nu när man kan vara mycket med varandra ju!
Kommer kanske någon PS-bild senare :)

Kram hej! =)Idag ;)

Idag har jag varit ganska duktig såhär i slutet på sommarlovet, Victor sov här inatt också som igår och natten innan det ;)
Gick upp vid halv 12, sen åt jag frukost och så sen gick mamma och jag och badade på Lundby (inomhus), och vi simmade 1000 m, asså en hel kilometer! Gu vad jag har börjat motionera jag börjar bli riktigt duktig stolt känner man sig iaf :)
Sen var vi väl hemma till 16.00, åt vid 17.00 nått sånt, sen tog de lite lugnt. Sen vid 18.00 så började vi städa mitt rum, det blev SJUKT mysigt nu, bara för att jag tycker det blev så mysigt ska ni få se en bild  på det här ;D


 
Erkänn mysigt? ;D

Efter städandet åkte jag lite 240 med älskipälski ;D <3
Nu sitter jag här själv men han kommer hit sen igen :)

Hejsvejs :)

ÄCKLIGT :O

Jag måste bara berätta vad som hände i duschen igår :O
Jag stod där i duschen och schamponerade in håret sen tog jag kroppen men så kommer jag till på sidan av magen och känner där, så känner jag nånting men så tänkte jag att de va nått smutsliknande och tittar inte på de och försöker få bort det. Men så gåre inte bort känner jag, så tittar jag.... SÅ SITTER EN FÄSTING DÄR! Jag blev gråtfärdig bara spola av mig all tvål och allting sen öppnade jag dörren och skrek på mamma, så fick hon komma och plocka bort den!
Jag är verkligen rädd för fästingar också, har haft 4 st i mitt liv, 2 st satte sig i nacken när jag var mindre så vi upptäckte dem väldigt sent och jag fick borrelia, och det är verkligen det värsta jag varit med om :O SPRÄNGANDE jag menar verkligen SPRÄNGANDE huvudvärk känns som om hela huvudet ska gå sönder, jättehög feber jag hade typ 41-42 grader, och inte ens 2 alvedon hjälpte mot febern :S och jag var typ 9 år nått sånt, då är alvedon ändå rätt starkt. Men usch det var verkligen hemskt att ha det, därför är jag livrädd att få det igen!
Den här hann ju bita mig, men jag hoppas verkligen jag inte blir sjuk av den, men mamma tror inte det iaf :)
Hoppas hoppas iaf!

The Fjortis :)

Här kommer jag med en bild på Snuffs igen, haha :)
Grejjar mycket med bilderna jag tog på henne när jag var där, skitkul ju! :D
Tycks om denna då ? ;DSOFFANS ÖGON!

Måste bara visa er hur jag gjorde i ps igår, Soffans ögon blev GRYMT bra, skitcoolt tycker jag ;D
Blev faktiskt riktigt nöjd!
Kommentera gärna vad just du tycker! :)


Converse!

Måste bara visa mina ursnygga nya Converse, jag köpte dom i Köping för 349 kr, HALVA PRISET! :D
Då kunde man ju inte bara låta bli, skulle kostat 699 kr annars, men nu var det halva priset *YEEEY*!
Visst är dom fina? ;D


Soffan fjortis ;D

Här kommer ännu en före- och efterbild på Soffan som fjortis. Haha, hon fick väldigt mycket smink, men tycker bilderna blev bra! :)
Kommentera gärna! ;DGetingar :O

Victor sov här inatt, weiii mysigt som tusan! :D <3
Igår kollade vi på halva Saw 4 vi blev för trötta för att se hela, iaf jag, kunde knappt hålla ögonen öppna, haha men men ska förhoppningsvis se klart den ikväll!
Vi gick upp vid 9.30 typ, för då vare nån dum geting som surrade omkring, så den fick Victor fånga och släppa ut. Sen så grejja vi lite sen när han skulle åka hem så hade det kommit in en till geting så det var ju bara att fånga den också. :O
Dumma dumma dumma getingar!
Jag blev getingstucken nyligen också, så jag är speciellt lite rädd för dem nu.


 
Såhär såg  det ut när jag blev getingstucken, mellan axeln och halsen, led av det hela dagen fick som rysningar och det stacks och det kändes jätteäckligt. Usch för getingstick!Men Victor gav honom på nöten, haha xD

Men men, idag får jag väl se lite vad som händer, vara med Victor är på listan under även denna dag ;D
Får se vad man hittar på, haha.

Hade bra hejdå!Unbelievable!

THIS IS UNBELIEVABLE!
Jag var nyss med pälskiälski Victor, och vi..... motionerade :O Aaaa asså inget snusk, vi joggade i skogen :O
Otroligt, iaf för min del XD
Doris var självklart med och sprang, hon tyckte det var skitkul!
Pga mina hälsenor var jag tvungen att lägga av med allt sånt, höll ju på med dans förut, men fick inflammationer i hälsenorna runt april-maj 2007, förrän i augusti-september kollade vi upp det ordentligt och fick då diagnosen hälseneinflammation på  båda senorna, så fick gå hos sjukgymnast och blabla. Hälsenorna blev ju bättre och bättre, i ungefär ett halvår gick jag hos sjukgymnast, då var hälsenorna relativt bra. Idag är den högra så gott som läkt, men den vänstra kan krångla lite, men det märks att den också är påväg att läka, det känns underbart! ^^
Men pga det så har ju min kondition sänkts nått grymt.
Så därför är det otroligt att jag kunde springa så pass mkt som jag gjorde (iaf för mig), till och med Victor blev impad! :O
Är faktiskt riktigt stolt över mig själv, 2,5 km tror jag det var, vi sprang ju inte hela tiden men jag tyckte vi sprang mycket. ;D

Skojjigt vare också tycker jag! ;D

Haha hejsansvejsan!

Soffan

Soffan och jag tog massa roliga kort när jag var där ;D 
Här är ett före och efterporträtt! Fint tycker jag :) ♣


Hemma igen då ^^

Igår åkte man hem från Köping då då, SAKNAR SNUFFS! <3
Men det var nått grymt skönt att träffa VictorÄlski igen, guu vad jag har saknat honom! Jag kan inte ens beskriva det, det var underbart att bara se honom igen! <3333

Han hämtade iaf mig på station när jag kom på tåget, snäll som alltid! Sen hem till mig och packa upp lite, sen hängde jag med Victor på hundkurs, haha det var skojj! ;D
Tipspromenad var det och sen skulle man göra lite grejjer med hundarna, Doris var jätteduktig ;D
Sen drog vi hem till Victor och bara hade det mysigt! <3

Idag blire typ dra till stan med Älskling! ;D <3
Sen vet jag inte riktigt faktiskt, hoppas på att va med honom massor! :D
Haha.
Kommer antagligen bilder senare under dagen eller imorgon!

Hejsvejs! ;D


Köping

Fredagen den 8/8-08 var askul ;D
Amanda, jag och Martina var först till Joakim, men iaf vi åt och kollade film och så alla badade utom jag, Amanda, Anna-Frida klockan 1 på natten xD
För kallt tyckte jag, och innan dess skulle killarna skrämma oss, herregud jag skrek så jag fick jätteont i halsen!
Haha, men kul vare, sen åkte Viktor och Sofie hem mitt i allt typ :P
Efter badet och allt gick alla in typ, kollade på film, bäddade och fixade, mellan 5-6 somnade jag och sov i sissodär 2-3 timmar, Amanda sov ingenting alls! :O
Sen så käkade vi frukost, vid halv 12 kom älskipälski och hämtade Amanda och mig ;D <3
Jag hann knappt hem innan vi skulle dra till Köping, *SNAAARK* xD
Guu så trött jag var, sov kanske nån halvtimma i bilen, sen när typ alla hängde med Soffan ut i stallet och kolla häst och vet inte vad allt alla gjorde, men så vare bara jag och Soffans bror kvar i huset, spelade tv-spel, jag kollade på xD

Höll på att somna sittandes!
Så sen när min låtsaspappa och morbror kom hem så la jag mig i andra soffan bredvid, som är större och som jag hade helt för mig själv, sen sov jag där i nån halvtimma :P
Sen vet jag inte riktigt vad soffan och jag gjorde XD La oss tidigt eftersom jag var typ astrött :P

Söndag 10/8-08
Fick gå upp vid halv 10 tror jag klockan var, för idag skulle Soffan konfirmeras! Haha yeey grattis! :D
Fick sitta i kyrkan i 1,5 timma xD inte så kul, men men på Soffans och Michelles "ställe" gav dom ut godis när man fick gå runt och titta på vad de gjort, så det var gott ;D
Sen hem och äta god mat och världens godaste glass som var hemmagjord av moster!
Sedan kollade vi lite på film också, la oss väl inte för sent tkr jag ;D

Måndag 11/8-08
Gick upp vid halv 11, eller vi blev väckta då xD
Idag kollade vi på byxor och skor, hittade ett par jättefina! ;D
Sen käkade vi donken, och lite sissodär sen åkte vi ut till Soffans häst, cyklade. Och Soffans dumma cykel tryckte upp mellan benen, aj aj XD
Ont i arslet fick man också, men sen iaf så red jag lite :O Hahaha otroligt, jaa men sen så cykla vi hem igen, cyklade typ 1.5 mil, ONT I RUMPAN!

Idag 12/8-08
Idag drog vi och köpte min saker jag skulle, och sen tog en glass på donken ;D
sen tog de lugnt ;D
Nu sitter jag här medan soffan är hos hästen för att jag har så ont i baken sen igår, aj aj!
Men men, tog nyss hand om katterna ute för Soffans mamma, min moster skulle handla lite och grejja, men nu kom jag in igen. Så nu äre bara att vänta på att Soffan ska komma hem, haha :P
Imorron åker jag med tåget från Örebro klockan 14.16, är hemma runt 15.44 tror jag.

Kommer bilder när jag kommit hem, så dom kommer lite efter men men, dom kommer iaf! :D

Hejsvejs! ;D


08-08-08

Jahopp har inte haft tid eller lust till att skriva förrän nu, men ska skärpa till mig :)  Men iaf i onsdags var jag på Skänningemarken med Victor älskpälsk <3
Det var myys, gick runt där i 4 timmar, men hittade inget direkt då, funderade på att köpa ett  par örhängen men jag sa att jag skulle fundera lite eftersom jag skulle dit dagen därpå också. Så jag köpte bara 2 remmar, sur melon och sur tuttifrutti riktigt goda!
Vi drog förresten dit vid 15.00 och åkte vid 19.00, man var skapligt hungrig sen så det var bara att dra hem och äta, MUUMS så gott det var med mat!
Senare så kom Victor hem till mig, var här en stund sen åkte vi hem till honom och sov. :)

Torsdan:
Gick upp såg att jag fått sms från Martina, vi skulle ju gå på marken idag, skojjigt!
Men först så käkade Victor och jag lite frulle och sen gick ut med Doris på spårning som Victor lagt igår, hon var jätteduktig. Sen fick jag ta kort på dom, haha så söta :D
 

Sen åkte jag hem, och så kom Martina vid 15.00 till mig och vi skulle ta bussen vid 15.20 så vi drog till station nästan direkt, så åkte vi till Skänninge.
Träffade Linn nästan påmomangen <3
Haha, och idag köpte jag;

2 par örhängen
Väska
och nån grejj jag vet inte vad man ska kalla det xD

Sen åkte vi hem med bussen vid 19.05, gick hem till mig, så duschade jag som jag inte hann tidigare idag, så satt Martina och grejja vid datorn så länge.
När jag duschat klart så åt vi, det var gott. Sedan tog vi det lite lugnt sen kom Brage och Martina skulle hem för hennes mamma sa det. Så supersnälla Victor Brage skjutsade henne till hennes pappa där henne cykel stod, sen åkte vi hem till mig en stund, sen åkte vi hem till honom och sov. Men så när vi låg och pratade lite (som man gör innan man somnar) så kom det världens ljus in i rummet, en blixt! Sen hörde man massa muller, det åskade. Guu så myysigt!<3
 
Fredag:
Kom hem vid 12.00-12.30, åt lite och satte mig här en stund, ska packa nu.
För imorgon åker jag till Köping! *Lalalalalala*
Kommer inte hem från Köping förrän på onsdag så skriver nog inte så mkt här då, men det kommer väl efteråt.
Och ikväll ska man till Joakim och ha som liten klassåterförenelse innan vi faktiskt skiljs åt, så där ska man sova inatt, ska bli skitkul!
Och som vanligt är Victor Brage SUPERSNÄLL och skjutsar mig och Amanda dit <3

Men men, nu måste jag packa både för kvällen och helgen och lite till!

Hello ;D

Första inlägget då ;D
Weeii!
Hållt på och fixat och trixat med bloggen ett tag nu, ville att den skulle va riktigt fin innan jag skulel börja skriva, men är inte riktigt nöjd än, men men. Kommer fixa den bättre så småning om. :)

RSS 2.0


www.cocoo.se -
Massor av trendiga halsband, armband, örhängen, ringar och klockor!

Blogglista.se

Malin Wallberg
1992 var året som jag föddes i Linköping, numera bor jag i Mjölby. Min fritid sysselsätter jag allra mest med fotografering av alla dess slag. Fashion-genren har dock gått och blivit en favorit, men jag gillar egentligen allt!;D

Läs mer om mig här!
KONTAKT
mwphotos@live.se

HEMSIDA
www.mwphotos.se


bloglovin