Egentligen är jag förbannad...

Ja jag är egentligen riktigt jävla arg och besviken. Besviken är jag på att bara 2 st fick intervjua Sonic Syndicate, trots att vi alla 4 stod utanför och väntade. Och självklart fick Tobbe och Sara göra det, medan jag och Robin åkt in helt i onödan.
Liksom allt var ju bestämt vår lärare hade sagt att vi var 4 pers, och Tobbe sa det i telefon också, men sen när vakten ska hämta oss säger han att han inte går med på 4 utan max 2 personer. Fyfan vad surt när vi hela tiden sagt FYRA PERSONER!
Så Robin och jag fick vänta där i en timma för hans buss och mitt tåg gick inte förrän 18.30 och klockan var typ 17.15 och jag skulle typ inte hunnit med tåget som gick 17.30 eftersom jag skulle träffa Sofie innan. Så vi stod därute och var riktigt arga och besvikna, frös som faen gjorde vi också. Liksom Robin och Tobbe lyssnar ju på dom, jag har bara hört några låtar. Så egentligen borde ingen gått in eller så borde det varit Tobbe och Robin. Allting blev ju så fel tycker jag. Och det började med att min lärare i ljud bad mig göra en artikel, men sen skulle Sara och jag göra den ihop men nu fick Sara göra den istället, som ska skickas in till Linköpingsposten. Kalla mig avundsjuk om ni vill för det är jag också men det är också så jävla fel. Ja, jag är lite sur. Men det tycker jag att jag har rätt att vara, både jag och Robin hade ju sett fram emot det här hela veckan.
Men jag orkar inte bry mig så mycket heller, visst vi ska klaga till vår lärare men mer än så lär det ju inte bli.

Det är så jävla tur att jag har Victor, honom kan man alltid snacka ut med. Och han gjorde mig på bra humör när jag träffde honom senare på kvällen. <3
Sov hos honom också, mysigt!

Aja nog om det, idag är det första advent. Jag har precis slagit in pappas present till tisdag då han fyller år. Och hans julklappar, ska slå in Victors julklappar sen också tror jag. :)
Ta det lite lugnt idag är vad jag ska göra. Städa lite smått på mitt rum.

Ha en trevlig första advent allihopa!

 
Det blev inget Sonic Syndicate för mig.

Klänningen!

Nu ska jag lägga in en bild på klänningen jag köpte igår. :)
Men först ska jag snacka lite, var och klippte mig idag. Sköönt, blev faktiskt rätt nöjd! :D
Kommer väl bild på det med så småning om. Haha.
Gick lite på kaninutställningen i Mantorp också, jag och Victor! Askul. ;D
Träffade min faster och kusin där också med deras nya fläckiga tax, men dum som jag var tog jag inte med någon kamera.
Fåglar var det där också, papegojor och sånt. Kul!

Nu leker jag lite med systemkameran jag lånar av skolan eftersom vi ska fotografera Sonic Syndicate på intervjun. Jag kan erkänna att jag börjar bli ganska nervös!
Jag hoppas det går bra nu!

Kommer nog in bilder och så från det så småning om också!
Men här kommer bilden på klänningen. :)


299 kr på GinaTricot. Erkänn gullig? :)

Önska mig lycka till för intervjun!
Hejsvejs!


Äntligen fredag ;D

Rätt skön dag. ;D
Försov mig lite, råkade dra mig lite länge i sängen så fick ta ett senare tåg men kom bara 10 min försent. Första lektionen var mediakunskap vi snackade typ bara om film och grejjer som vi typ ska ha prov på, på tisdag. Usch tråkigt.
Sen engelska då vi typ bara hade massa låtar som man gjort luckor i texten så skulle man lyssna och sätta in orden. Ganska kul faktiskt. :)
Sist var det Ljud, förberedde lite inför imorgon, kommer vara nervös vafan! Trots att jag inte ska göra något speciellt, ta bilder och anteckna lite. Det är ju Tobbe som ska intervjua. Hoppas detta går bra nu!
Önska oss Lycka till!

Sen drog jag till stan med Ida och Fridah ett tag sen så kom Sofie som jag faktiskt skulle gå på stan med, och då gick vi först på stan mitt i Linköping sen drog vi ut till Tornby. Nu har jag köpt födelsedagspresent till pappa och julklappar till pappa så nu har jag typ inte så mycket kvar att handla. Det känns skönt. :)
Sen har jag köpt en så gulliig klänning jag antagligen ska ha på julafton och så, asfiiin! <3
Ska lägga in bild på den sen tror jag, har ju fått låna hem systemkamera från skolan över helgen för att man ska kunna ta kort på Sonic Syndicate imorgon. :)
Men just nu laddar jag batteriet. Hihi.

Duschade för ett tag sen, så nu hoppas jag på att Victor kommer snart! Men det tror jag nog han gör! ;D<3
Men nu äre helg och jag ska njuta. Imorgon ska jag klippa mig förresten, skönt. :)
Hade bra alla! Hejdå. ;D

P.S Nu har jag bytt bakgrund igen, jag har svårt att bestämma mig. Men tycker det är snyggt på Linns och min blogg så kan ju ha såhär ett tag nu då. (A)

I skolan. xD

Ja just nu sitter jag i skolan och har datakunskap. Men jag blev klar först av alla så jag sitter här nu (A)
Haha. Vi höll på i Excel och jag trodde det skulle vara svårare men det var det inte. Det var tur.
Igår firade jag och Victor 13 månader, grattis till oss! ;D
Det känns verkligen inte som så länge. Men jag har verkligen inte tröttnat ett dugg! Jag älskar honom mest av allt! <3

Och jag måste bara säga att skoldagen igår tyckte jag om, idag är den inte alls lika kul. Skönt att prata av sig igår faktiskt. :) Thanks girls!
Så igår var verkligen mitt humör på topp, förutom mitt på dagen. När vi hade Gusma, hon klagade hela tiden på mig. Men när jag sa att jag var arg så förstod hon lite bättre. Haha så det var bra. :)
Men idag har jag faktiskt jobbat mycket, igår var jag inte särskilt effektiv men det hade sin förklaring. Men men idag är en ny jobbig dag då jag verkligen får hålla igen lite då och då.
Men jag överlever förhoppningsvis. :)

Idag ska jag bara tare lugnt typ, plugga engelska verb ikväll. Gå ut med Victor och Doris, det är alltid mysigt! ;D
Sånt blir man glad av. Men jag är astrött så det ska bli förjävligt gött med helg imorgon. Fredag räknas typ som helg. (A)
Hoppas engelskan inte är för svår och att sista lektionen som vi ska ha snart är rätt slapp. Mediekommunikation, trist. Men förhoppningsvis så får vi sluta tidigare. Hoppas för jag vill hem nu, är trött som ett as och blir bara allmänt irriterade på vissa saker(A).

Aja nu ska jag sluta klaga, uppdaterar senare eller imorgon tror jag. :)
Hejsvejs.

25/11-08 :)

Förbannat trött idag rent ut sagt. Var verkligen tortyr att ens kliva upp ur sängen imorse. Idrott första lektionen också, trodde det skulle bli asjobbigt eftersom jag var så trött. Men så skulle vi ha dans, Linedance! Det var askul! ;D
Så vi körde bara i någon timma, sen fick vi sluta. De andra lektionerna var ganska slappa. Men på sista när vi tittade på film och pratade emellanåt så var det verkligen nära på att jag somnade. Huvudet åkte ner att antal gånger när jag satt där och försöka hålla ögonen öppna.
Men jag somnade inte, jag drog hem till mamma och packade klart. Sen vid typ 15.40 kom Victor så söt och snäll som han är och erbjuder skjuts. :) Så jag fick skjuts till bussen som gick 16.20. ;D Tack för det älsk! <3

Nu sitter jag här hos pappa, nyduschad. Skönt, men nu märker man på mitt hår att det är slitet. Måste verkligen försöka få en tid i helgen hos frisören. Vore förbannat skönt att bli av med det slitna. Får hoppas på en tid i helgen. :)

Ikväll ska jag lägga mig tidigt eftersom jag varit så trött hela dagen och för att jag ska upp halv 6 imorgon. Imorgon är jobbig dag också. Typ bara kärnämnen, usch för det. När jag vet att en viss person vid namn Victor är ledig. Haha aja, vi ska nog på stan efter skolan imorgon. Jag ska köpa present åt pappa som fyller om exakt en vecka. :)

Hm, nu har jag nog inte så mycket mer att säga. Uppdaterar antagligen imorgon. Hej med er! :)
Och jag upptäckte att det var en jobbig röd färg som bakgrund så här får ni en blå bakgrund tills jag bestämt mig hur jag ska göra. :)
Ge gärna förslag? Blir jag bara glad över. ;D

Snöoväder!

Usch och fy vilket jobbigt väder det var att gå hem i! Inget kul alls. Och eftersom jag inte kunde få någon skjuts till station till bussen till Motala, så sa jag till pappa att jag kommer imorgon istället. Så himla träligt att gå med all packning dessutom, i det snöiga vädret.
Så jag stannar här hos mamma en natt till så åker jag till pappa imorgon. Det blir nog bra tror jag. :)

Började med Ljud idag, askul!
Haha vi fick prata till intron, ni vet sådär precis innan artisten börjar sjunga så ska man pratat klart. Så som de gör på radion, haha det var lite svårt. Men jag klarade det! ;D
Man fick typ prata asfort, men det var kul!
Sen så skulle vi hålla på med ett grupparbete, 3-4 pers i varje. Jag, Sara, Tobbe och Robin är i en grupp. Vi ska antagligen få intervjua Sonic Syndicate som spelar på Konsert & Kongress i Linköping på lördag klockan 21.00. Antingen får vi backstage-pass eller så kommer vi nog få möta upp dem på deras hotell, beror på vad som bestäms med kontaktpersonen vi ska prata med. Sen ska vi få göra radioprogram om det typ. Coolt tycker jag! ;D

Nu ikväll ska jag läsa på mediekunskapen, vi skulle läsa några sidor. Sen hoppas jag på att Victor kommer hit. :)<3
Vi får väl se!

Förresten har ni väl sett att det är lite rödare bakgrund nu, jag var trött på det rosa.
Gillar rött. :) Fast jag vet inte om jag ska ha kvar det så, funderar på att fixa en egen bakgrund i PS. Men får se, haha får ha den här så länge.

Hejdå! ^^

24/11-08 At School

Här sitter jag i skolan och det är bara en månad kvar till julafton, det känns det inte som! Skojj, men först kommer min födelsedag, jag fyller om en och en halv vecka. Woho längtar! :D

Vi ska börja med Ljud idag, börjar vid 12.30. Slutar 14.30 idag ska till pappa sen. Får inte träffa Victor idag. :( 
Det är tråkigt, och inte säkert jag träffar honom imorgon heller, herregud. Okej jag tror jag är beroende, jag erkänner jag är beroende av Victor! <3
Men på onsdag ska jag ju till mamma igen då får jag träffa honom, det blir skojj! ;D
Jag älskar honom mest av allt i hela världen och skulle kunna göra vad som helst för honom! <3

Killarna i klassen sitter och kollar på en Parodi på Titanic, Thumbtanic. Sök på Youtube om ni vill se men det är till och med att jag garvar åt den. Haha XD
Men så har jag sämst humor, haha nästan iallafall. 

Men nu så ska jag inte blogga mer, tror jag gör det ikväll kanske. När jag kommit hem till pappa, aja hade bra hejsvejs! ;D 

Igår 22/11 och idag 23/11

Igår följde jag med pappa och Linda till Linköping och julhandlade lite. Köpt julklapp åt Victor, haha fyfan vad jag längtar till han ska få dem. :D
Träffade Fridah på Ikea, haha det var lite kul. Sedan åkte vi till farfar och käka, mums!
Men deras katt Miranda bet mig jättehårt, har märken från det fortfarande. Men jag överlever. :)
Jag kom inte hem förrän vid 20.00 och vid 21.00 kom Victor hit! Myys!
Men vi var inte här i mer än någon timma sen drog vi ut. Åkte 240, haha. Det var kul. :D Var nog ute och åkte en timma sen åkte vi hem till honom och möös! Sen somnade vi vis typ 2 halv 3 kanske.
Nu kom jag hem för bara ett par timmar sedan, tar det lite lugnt. Gjorde precis klart datakunskapsuppgiften, att skriva en rapport om sitt fritidsintresse. Så nu har jag mejlat den. Känns skönt fast nu har vi fått en ny uppgift via mejl i excel, men jag vet inte om vi ska göra den hemma? XD

Och farfar frågade pappa igår om han hade köpt någonting från min önskelista så det inte köper samma saker. Och det hade han, men han kunde ju inte säga vad så klart. Haha, så nu är jag typ asnyfiken på vad han köpt.
Och igår var det exakt 2 veckor till min födelsedag. Tjoho! :D
Så idag är det ju inte ens 2 veckor, weeii! ;D

Aja det var allt för mig, tack och hej. :)

Fredag 21/11-08 ;D

Fredag, tjoho! ;D
Skolan var rätt okej, sista foton nu. Fick reda på att jag fått VG på läxförhöret vi hade om Radio. Grattis till mig! :)
Efter skolan gick jag på stan med Sofie, askul :D Längesen man träffade henne nu typ, köpte lite allt möjligt! Underkläder, godis och en t-shirt typ.
Så jag kom hem för knappt en timma sen, och nu är jag astrött i benen. Ska ta en dusch nu, ska bli sköönt!

Skämde ut mig i skolan idag IGEN -.- Usch på det, tänker fortfarande inte berätta. Mer än att det var mer folk denna gång. XD
Men bli inte för rädda nu för så farligt var det inte, alla typ garvade förutom jag. Men jag tjöt inte heller och nu efteråt kan jag nog skratta lite smått åt det. Haha.
Men nu ska jag nog ta mig något att äta sen ska jag hoppa in i duschen. Sen kommer typ Victor, myyys<3
Får se vart vi sover inatt ;)

Hejsvejs ha en trevlig helg! :)

At School!

Nu sitter jag här och har datakunskap, lite träligt faktiskt. Eftersom jag var sjuk förra lektionen och de andra fick en uppgift då som jag måste göra nu. Fast han sa att om jag inte hann klart så skulle jag fortsätta hemma. Eller ja jag måste det, för man skulle lägga in bilder och så. Det är ett arbete om mitt fritidsintresse och så.
Gjorde bort mig för läraren förut också, men jag tänker inte berätta hur. Haha xD

Så medan jag sitter här och arbetar så sitter typ alla andra och spelar nått töntspel, HAHA. Killarna använder så jobbiga uttryck som man blir lite smått irriterad på. Haha, men nu frågade min lärare om de störde mig.
Så jag sa: Jaa(A)
Hahha då sa han åt dem! Och nu lugna de ner sig.

Men men nu måste jag grejja med uppgiften så jag slipper göra så mycket hemma. Bloggar nog senare, slutar inte förrän 15.45, jobbigt!
Men men jag tror jag överlever.

Hejdå. :)

18/11 Studiedag :)

Idag är det studiedag! Har bara slappat hela dagen lång, spelat tv-spel endel(A)
Victor kommer nog snart hoppas jag! ;D<3

Imorgon vet jag inte riktigt vad man ska hitta på heller, studiedag då också! Woho!
Blir väl att ta det lugnt då också. Skönt. :)
På fredag ska jag nog gå på stan med Sofie, längesen nu. Har hittat en så snygg kjol på H&M också som jag bara måste ha! Om jag passar i den det vill säga. ;) Hoppas det!

Tyvärr har jag inget mer roligt att berätta, mer än att jag mår mycket bättre nu! ;D
Aja tack för mig hej hej!

Bild på Soffan!

Nu har jag fixat en bild på Soffan igen, av de som vi tog när hon var här på höstlovet!
Vad tycks?


Tihi :)

Jag vill ha en systemkamera!

Söndag 16/11 :)

Jag är bättre i halsen nu, hostar inte lika mycket och har inte särskilt ont. Men näsan har börjat rinna och täppa igen. Vilket är jobbigt. Får se om det blir skola imorgon, vi är ju ändå lediga tisdag onsdag, studiedagar! Vi får se hur jag känner mig.
Victor sov här inatt iaf, mysigt! <3

Idag ska jag nog bara ta det lugnt.:)
Sitta här, tänkte äta snart. Börjar bli hungrig nu känner jag.
Sen kommer väl Victor. ;D
Ja, jag har inte så mycket att berätta. Inget vettigt. Så därför slutar jag skriva nu och lägger in något när jag har något vettigt att berätta. Haha.

Hejsvejs! ^^ 

Soffans lösögonfransar!

Här kommer en bild sen Soffan var här, lösögonfransar hade hon ju när vi tog kort först, men dagen därpå orkade vi inte hålla på med det eftersom hon skulle hem då och det tog ju sin lilla tid.
Vad tycks? Jag tycker iallafall att ni är mycket dåliga på att kommentera!
Vad var bra/dåligt gjort? Vad är fint med bilden? Sånt vill jag höra! :)

Det är förresten billiga lösögonfransar från H&M! De långa, fungerade faktiskt ganska bra. :)

Kommentera!

Host och attjoo!

Haha jag är så bra på att komma på överskrifter!
Men det är i princip så jag låter om du lägger till en klädnypa för näsan också förstås.
Jag hostar, nyser och har blivit mycket snorig i näsan. :( Det är jobbigt! Men jag tror jag är lite på bättringsvägen för hostan är inte så "aggressiv" som igår, igår kändes det som om jag hostade sönder lungorna. Men idag är det lite mildare, tack och lov. MEN, jag hostar inte mindre för det tyvärr. Usch på det!

Idag hade Dacke öppet hus så Victor var tvungen att gå till skolan till halv 9, så han sov inte här. Men inatt ska han nog det, trots att jag är förkyld, han är lite smått förkyld han med så det gör nog ingenting. :)

Grejjade nyss lite i PS så det kommer nog en bild snart! ;D
Ja idag blir det nog som de senaste dagarna, ta det lugnt och försöka bli frisk!

Men glöm inte Linns & Min blogg; http://justsofabulous.blogg.se/

Bilder från foton :)

Här kommer bilderna från Foton som Sandra, jag, Tobbe och Robin tog. ;D
Ascoolt ju, sänkte slutartiden till jättelångsam och sen tog vi min mobil med ficklampa på så skrev vi bara. Hihi ashäftigt!
KOMMENTERA!

Observera att ingen av bilderna är något redigerade!


FUCK


BÖG


Det ska stå
SEXY


MAJS


MALIN,
Min autograf(A)

Det var de snyggaste jag hade tror jag, Kommentera! ;D

Torsdag snart helg! ;D

Sorry att jag inte bloggade igår men jag orkade inte och mådde inte bra. Men jag berättar vad som hände nu istället.
Igår gick jag hem efter lunchen, mådde absolut inget bra alls. Jag hostar sådär så det gör ont, som man hostar sönder något i halsen + huvudvärk som inte är någon bra kombination och så har jag lock för ena örat -.-. Det är väldigt jobbigt.
Så tyvärr missade jag när Sara och Ida gick modell på öppet hus, jag hade nog gått om jag mått bättre. Och för att jag ska bli bättre är jag hemma idag.
När jag kom hem igår så la jag mig vid tvn och somnade typ direkt, det var skönt. :)
Men vi hade ju Foto första lektionen igår, vi fick en bild vi skulle förbättra i Photoshop, jag fick jättemycket beröm! Sånt blir man så glad av! ;D För- och efterbild på den bilden kommer kanske så småning om.

Idag så kastreras min ena katt, så den andra vi har är typ lite "orolig" eftersom hon inte vet vart den andra katten är. Idag ska jag bara ta det lugnt, jag kan säga att det var skönt att sova idag. :) Ska nog skriva lite på novellen till svenskan. Och mejla min önskelista till farfar, för jag fyller år snart! ;D
Får se om jag går till skolan imorgon, beror väl på hur jag mår.

Förresten ska jag nog klippa mig om nån vecka nått sånt, skönt!
Aja det var nog allt just nu, hejsvejs!

Ont som faen i halsen!

Ja jag har väldigt ont i halsen, håller på att bli förkyld tror jag. Träligt. :/
Känns som sandpappersklumpar är nerkörda i halsen på mig!
Så fick ta det lite lugnare än vanligt på idrotten, men det var kul ändå!
Fick tillbaka engelskaproven, 2,5 poäng från VG, jävla skit -.- Jag brukar alltid typ få VG på engelskaprov, jag tycker inte om Gusma!
Men men, sen hade vi läxförhör i radions historia som vi fick gå när vi gjort, sen drog jag hem till mamma en snabbis. Sen till station och ta bussen till Motala, och man ser faaan inte vart man är när man åker med bussen nu! Skitsvårt att veta när man ska gå av, det är nog det tråkiga med vintern och hösten, mörkret.

Nu kom jag precis ur duschen, sköönt. :)
Om en timma ska jag se Andra Avenyn med pappa och låtsasmamma och ta en kopp varm choklad. Tihi :)
Imorgon är det onsdag, då har halva veckan gått. Weeii! ;D
Fast imorgon är seg dag, bara foton som är kul typ! Annars äre bara kärnämnen. Tråkigt nog.
Och jag är så trött ikväll, så jag tror inte jag packar upp särskilt mycket på mitt rum idag, tycker vi gjorde en del igår. Och halsontet gör ju inte min ork bättre. Ska sova tidigt idag också, typ 22.00 som igår, det var rätt nice, eftersom jag går upp 05.35. SNARK!
Aja jag tror inte jag har något mer vettigt att skriva. Eller jo, jag saknar Victor!<3 Men imorgonkväll ska vi myyysa hela kvällen lång! Tjoho, det längtar jag till! ;D

Men men, hej med er! :)

Ovanligt slapp måndag

Denna dag har varit slapp, började med att gå upp som vanligt. Men sen får jag sms från Sara att tåget är försenat så jag tar det väldigt lugnt till station. Så säger de att det tåget är inställt och att vi ska ta nästa som går till Linköping. Så jag kom typ 20 minuter försent till skolan, för bussen var också försenad, annars hade jag typ kommit 5 min försent. Tydligen var det kontaktfel, strömavbrott har jag hört. Därför gick det inga tåg.
Men väl i skolan var det tomt eftersom Tranås- och Boxholmsborna inte kunde ta sig till skolan. Så jag umgicks med Sandra hela dagen.
2 ganska slappa lektioner, foton var kul. Jag ska lägga upp bilderna från det så småning om, men de är hos mamma och jag är ju hos pappa just nu. Så antagligen kommer de väl upp på onsdag-torsdag skulle jag tro.

Mitt rum hos pappa är förresten så gott som klart, ska bara packa upp lite grejjer och kanske något mer på väggarna. Sen äre klart! ;D
Imorgon äre idrott, usch på det!
Jag vill ha helg, den här helgen gick för fort, usch och fy på det också!
7 veckor kvar till jullov också, göttans! :)

Men nu ska jag plocka upp lite grejjer, sen ska vi nog kolla tv. Ska försöka lägga mig tidigt så jag får så mycket sömn som möjligt, tror jag håller på att bli sjuk igen! :S
Känner mig konstig i halsen och sådär jobbigt ni vet, vaknar oftast och har ont.

Men jag bloggar nog mer imorgon. :) Hoppas ni får en bra vecka!

Söndag känns som Lördag ?

Ja precis så känns det för mig idag, den här helgen har gått för fort! Och jag hann inte uppdatera mer igår. Förlåt.
Men men, vaknade upp med världens sötaste älskling bredvid mig. <3
Vid halv 1 drog jag och mamma och badade, längesen nu. Med hennes kompis och hennes små barn, det var skojj. :)
Sen ringde jag till pappa och sa Grattis på Fars dag, han får sin present imorgon när jag åker dit. Hihi.

Var en liten stund med Victor förut också, men han skulle hem och äta nu, men han kommer sen igen! ;D
Börjar förresten 10.00 som vanligt imorgon, rätt skön dag imorgon ändå. :)

Och jag har gjort hemska upptäckter, igår i duschen upptäckte jag att typ 2-3 cm av mitt hår gått av. :O
Jag såg att jag hade nått mörkt på benet och så kolla jag vad det var, så vare en del av mitt hår. Så slitet är det nu. :/ Ska klippa mig i slutet av månaden tack och lov!
Blev precis som med Saras hår, hennes hår hade också blivit så slitet att det gått av! Men hon hade ju tur att få klippa sig gratis eftersom hon ska gå på modevisningen på öppet hus nu på onsdag. :P
Men men som sagt ska ju klippa mig om typ 2 veckor. :)

Men nu ska jag fortsätta kolla på OTH. ;D
Så jävla bra äre!


Hej med er! :)

Lördag :)

Vaknade upp hos Älsk. ;D
Martina, Jag och Sofie tog tåget vid 23.30 hem. Fast Sofie gick ju av i Mantorp, och Martina och jag i Mjölby.
Och jag har världens snällaste kille som till och med hade 240:n så jag fick åka bil hela vägen hem till honom. Niice! :)
Med tanke på att jag hade nått fruktansvärt ont i knät var det väldigt bra!
Men idag är det bättre, hittills. Jag har inte tänkt att röra mig särskilt mycket idag så jag tror inte det blir så mycket sämre. Mamma ska ringa till vårdcentralen om knät på måndag. Tack och lov!

Filmen var iallafall bra, askul att gå på bio! Och Sofie hade fått 3 biobiljetter så det var kanoners att slippa betala nått annat än godiset och popcornen! :)
Jaa, sen när älskling hämtat mig på station drog vi ju bara hem till honom och typ gick och la oss direkt. Vi var ganska trötta båda 2. Men det var mys ändå! <3

Idag blire nog bara att det lugnt typ, nu ska jag lägga in bilder vi tog på foton igår! ;D
Fick låna Saras minneskort så snäll är hon! Hihi. :)
Uppdaterar kanske med lite bilder sen. ;D


Förresten så tycker jag ni kan gå in på www.limbino.com, för där kan man välja vad man vill vinna. En dator, en kamera eller en mobil? Bestäm själv och tävla! :)
Det har jag gjort, och jag hoppas jag vinner. Jag tog kameran som pris, eftersom jag inte behöver någon dator och jag vill inte ha någon sådan mobil. Jag blev tipsad om tävlingen via Michelles blogg. Klicka på hennes namn och kika in där du också. ;D



Tjohej uppdaterar nog sen! ;D


Shopping, Bio och Victor <3

Ja, så ser min dag ut idag ungefär. Fast skola först då. :)
Hann inte blogga igår, hade för mycket att göra, plugga engelska, lyssna på ett radioprogram från alla P1-P4 kanalerna, bränna ut bilder till Woffe och va med Victor typ. xD
Så jag hann helt enkelt inte.

Men nu hinner jag en snabbis, för just nu sitter jag och väntar på att Martina ska komma hit så vi kan dra till Lkpg och möta upp Sofie vid bion. ;D
Vi ska se SAW V, tjoho! Hoppas den är bra, men framför allt ska det bli skönt att sitta ner eftersom jag har så förbannat ont i knät. Det har bara blivit värre, det hugger i det och jag kan knappt gå. Usch, så det var lite smått jobbigt att gå på stan med Amanda men det var kul! ;D
Köpte mina älskade strumpor som är välbehövliga! Slängt typ 2-3 par som det varit hål i den här veckan! Men men nu har jag 5 par nya. :)
Fars dag present har jag köpt också, hihi.
Efter bion kommer Victor och hämtar mig på station i Mjölby så ska vi gå hem till honom och sova, myyys! <3

Men nu kom Martina så jag bloggar mer imorgon. Hejdå och trevlig helg allihopa! ;D

Idag är det onsdag!

Bara torsdag och fredag kvar! ;D sen äre helg :)
Idag i skolan så var det helt okej. På foton fick vi skivor att ta hem och välja ut bilder och bränna ut till honom så han kunde kolla vilka förkunskaper vi hade. Så det blir att sitta och plocka ut dem, har redan plockat ut en hel del, men resten blire imorgon.
Kom hem vid 16.00 och käkade, idag har jag verkligen varit jättetrött.
Victor var här nu ikväll, han åkte precis. <3

Imorgon ska jag på stan med Amanda, måste köpa nya strumpor alla mina går bara sönder! xD
Sen ska jag plugga engelskaprov imorgon när jag kommit hem, jag har mycket att göra imorgon. Både plugga engelska och välja bilder. Aja det går nog, ska plugga lite engelska nu innan jag ska sova också. :)
Victor får förhöra mig på lite imorgon. Och nej just de, jag ska ju lyssna på alla P1, P2, P3 och P4 till mediekunskapen. Får göra det imorgon på morgonen eller nått. XD
Haha, fan då. Jag tror jag klarar det. :)

Haha men nu ska jag plugga engelska och sen sova!
Gonatt med er! :)


Jobbiga tider.

Ibland kanske man fryser trots att man står i en varm dusch, man vill bara skrika tills stämbanden går av. Hoppas på att insjukna så svårt att man dör, så man slipper allt. Hoppa ut genom fönstret och slippa allt. Ingen bryr sig ändå.
Jo det finns alltid någon som bryr sig om dig, alla har någon!
Trots att man vill dö, är man ändå rädd. Man vill inte mista allt, man vill bara att allt ska vara annorlunda.

Men om man nu verkligen vill dö så tycker jag att man ska tänka efter en gång till, hur mycket har du hunnit med i livet. Har du gjort det du vill, uppnått dina mål?
Skaffat familj, barn och jobb?

Egentligen vet jag inte vad jag vill genom att skriva det här, jag ville bara skriva av mig som den här bloggen är till för.
Jag har lite smått jobbiga tider just nu, och jag längtar innerligt tills de är över. Men jag vet att jag har personer runt omkring mig som stöttar mig och just det gör mig så mycket gladare! :) Jag är en glad person, så därför märks det inte speciellt på mig och det vill jag inte heller.
Jag har i princip redan gått igenom det här en gång, och då kan jag nog göra det igen.
Jag vill inte att någon ska hålla på och fråga om vad det här gäller, för de som jag vill ska veta om det här vet det redan.

Alla har sina jobbiga tider, men glöm dina bekymmer imorgon kommer nya. Och det kommer alltid nya bättre tider, allting löser sig så småning om.


Klättervägg!

Idag klättrade vi på klätterväggar på idrotten, det var rätt kul. Men jag var rädd redan innan och när jag kommit  typ halvvägs så törs jag inte längre så jag får gå ner. Och jag skaka som fan och blev tårögd, vet inte varför! xD
Jag har aldrig varit höjdrädd innan. :S Men just då, usch på´t!
Kände mig som en liten fegis.
Men men, dagen fortsatte i alla fall, fick tillbaka matteprovet, jag fick VG! Tjoho! ;D

Sen så tyckte jag det kändes onödigt att åka till pappa bara för ikväll så jag stannade i Mjölby istället. Duschade och käkade lite för en stund sedan. Victor kommer väl sedan. <3
Ska nog ta en titt på engelskan snart, har prov på fredag.

Sa jag förresten att mina pengar kom in på mitt konto igår? ;D Det har de iaf så nu har jag 5032 kr på kontot. :)
Och igår var jag rätt trött när jag bloggade, så jag bara måste berätta lite.
Det jobbar en som är så fruktansvärt lik Tobbe Trollkarl på McDonalds vid trädgårdstorget i Linköping. De är sjukt lika, och han skrattade åt mig igår för att jag och mamma först beställde sen sprang jag dit typ 5min senare för att jag ville ha vatten. xD
Men jag ställde mig i en annan kö först, men sen kom han till kassan igen(för han var inte där när jag ställde mig i kö), sen när han sa; "Det går bra här också!"
Så rörde ingen annan på sig så jag fick ta tag i benen och dra dem dit, lite smått pinit. Men kul samtidigt. :P

Peeace out hörrni! ;D


I miss the summer! <3

Måndag

Usch hejdå tråkiga måndag nu går jag och lägger mig!

Okej jag ska blogga först. :)
Har inte hunnit förrän nu.
Skolan började klockan 10.00, mediekommunikation. Anders Trygg vår lärare tyckte jag gjorde uppgiften om argumentation bäst!
Tjoho! ;D Lite smått pinit att han läste upp min för hela klassen, fast ändå inte. Lite kul också. :)
Sen hade vi Foto för andra gången fast nu fick vi ha kameror och fick fota vart vi ville i en timma men sjävlklart skulle jag till läkaren. Men det gick bra.
Jag gick med Linn till station där jag skulle möta Mami, vi snackade och hade allmänt skojj tycker jag.
Förresten glömde jag mitt busskort hemma eftersom jag bytt från höst/vårjacka till vinterjacka, så jag fick planka till Linköping och sen till skolan :$. Fast sen tog ju mamma med det till mig när hon mötte mig på station.

Men iaf, efter läkaren bjöd mamma på lite McDonalds. mums :)
Sen åkte jag hem med 15.30 tåget och vid station var Sara, Clara och alla. Och Sara hade min skolkatalog tjoho! Så nu ska jag ligga och kolla i den nu innan jag ska sova. Skojj!
Jag var med Victor nu på kvällen, mys!<3
Imorgon ska jag till pappa, men stannar bara där till onsdag så åker jag hit igen. Men det var allt just nu.
Hejdå! ;D

Söndag sista dagen på lovet.

Tråkigt tycker jag, sista dagen, får lite smått ångest att jag borde gjort mer på lovet. Men men.
Victor och jag hade det skitmysigt igår, gudskelov vad jag älskar honom! Han är verkligen det bästa jag har! <3

Idag har jag läst lite i engelska romanen som vi ska läsa, och svarat på några frågor till den. Och så snackade jag med pappa typ nyss, jag åker till honom på tisdag istället för måndag eftersom jag ska till läkaren imorgon och skulle antagligen komma dit rätt sent ändå. Och sen äre ju fars dag om en vecka och då tycker jag iaf att det är roligare att ge presenten på "riktiga" fars dag istället för en vecka efter. :)
Så att så blir det.
Tror jag ska spela lite Sims snart(A)
 
Och förresten igår när jag skulle ut med hundarna vid 20.00 så kom Victor och hjälpte till, haha. Han fick ta den lugnaste av dem, och jag kan säga er att det var lite lättare att gå med 2 hundar istället för 3 som jag fick gå med tidigare på dagen. Hihi. :)
Mysigt var det! <3

Men det var allt för mig just nu, tack och hej leverpastej! ;D

1 November

Idag fyller jag år om en månad och 5 dagar! ;D
Weeii!
Victor och jag spelade sims igår (A)
Haha skitkul! <3 Sen spelade vi Mariokart och sen kollade vi klart på strandvaskaren. Tog en promenad i en timma i kylan också! Det var mysigt. <3
Men det här är en sådan där jobbig lördag som man får ångest att man skulle gjort mer på lovet. Det är jobbigt tycker jag, men men. Jag tror jag överlever.

Idag gick vi inte upp förrän halv 12, och jag käkade frukost och duschade. Sen började jag städa och blev precis klar. Man blir trött av att städa!
Och om nån halvtimma ska jag ut och gå med mammas kompis, vår granne, hennes hundar. För hon ska ha en halloween-fest ikväll så de har ju lite att förbereda så mamma ska hjälpa till. Och jag erbjöd mig att gå ut med hundarna då, för jag tycker det är kul. :)
Så nu ska jag typ platta håret och spela lite sims innan jag går ut med dem.
Ska gå ut med dem sen vid 20.00 igen, sen kommer väl Victor där nån gång också. :)

Men men, kanske grejjar lite i ps sen, får se. Hare bra! ;D

RSS 2.0


www.cocoo.se -
Massor av trendiga halsband, armband, örhängen, ringar och klockor!

Blogglista.se

Malin Wallberg
1992 var året som jag föddes i Linköping, numera bor jag i Mjölby. Min fritid sysselsätter jag allra mest med fotografering av alla dess slag. Fashion-genren har dock gått och blivit en favorit, men jag gillar egentligen allt!;D

Läs mer om mig här!




KONTAKT
[email protected]

HEMSIDA
www.mwphotos.se


bloglovin