PAKET OCH MELLANDAGSREA!


Foto: Jag Modell: Sofia

Hejsan hoppsan! :)
Har inte blivit något bloggande på ett par dagar, har inte haft tid eller lust. Men nu är jag igång igen.
Jag har ju fått en del julklappar men inte alla, ska få av pappa när han kommer hem från Haparanda. :)
Jag har fått dvd-skivor, två lampor till studion, presentkort och lite så hittills. :)
Men min jul firades i Köping, skojj att träffa Sofia igen!

Igår åkte jag och Martina till Linköping på mellandagsrea, hittade en hel del där faktiskt. Bland annat två tröjor jag spanat in ett tag som det var 50% rabatt på, det gick liksom inte säga nej där. :)
Och imorgon är det dags för min andra Gardasilspruta, (mot livmoderhalscancer) sen ska nog Martina och jag ta en liten tripp på stan här i Mjölby också.

Jag får förhoppningsvis hem min tv imorgon också, ska bli skönt med tanke på att tvn jag har nu håller på att rasa samman. Haha nae, men den håller faktiskt på att gå sönder, färger och ljus flimmrar en del. Så det ska som sagt var bli skönt och få ordning på rummet igen. Och förresten ska vi nog beställa en plattskärm till mig imorgon också, välbehövligt det också! ;D


GOD JUL!

Hinner med ett inlägg nu när Sofia är och rider. Ska alldeles strax fixa mig och sådär så jag är färdig sen. :)
Fick lite saker i min julstrumpa nu imorse.

- En fototidning (FOTO)
- Godis
- Tre tianlotter

- En clementin

Alltid skojjigt, så jag är redan glad för det här! ;D
Så jag ville bara säga det, och GOD JUL på er alla därute!

SNART BÄR DET AV...

MOT KÖPING! :D
Åker alldeles strax så tänkte blogga lite snabbt innan.

Har sagt hejdå åt Victor nu, känns lite tråkigt att vara utan honom ett par dagar men då blir det ju desto roligare att ses igen efteråt!<3
Jag tror att jag packat allting nu, jag hoppas inte jag glömt något.
Två timmars bilåkande framför mig, tack och lov att det inte är längre! När vi kommer fram ska vi äta lite mat hos mormor, sedan åker jag vidare till Sofia! ;D

Kommer som jag sagt tidigare nog inte att blogga däruppe så ni får vänta till helgen för uppdatering skulle jag tro. :)


Sara har godkänt bilden nu så här får ni också se. Galet snygg! :)

FROOZZT.

Mitt i alla packning skriver jag lite.
Imorgon bär det nämligen av mot Köping där min jul ska firas. Ska bli skojj riktigt skojj, var så himla längesen jag träffade Soffan nu. Så det blir nog en fotografering med henne där, längtar!
Ska tjata på henne att hon kommer till Mjölby i Januari eller Februari då min studio är klar så vi kan ta en fotografering där med. ;D

Så om jag är lite inaktiv här på bloggen så vet ni nu varför, jag kommer inte hem förrän fredag eller lördag. Och jag hoppas innerligt att jag får mycket som jag önskat mig i julklapp!
Förresten är en bild till på Sara klar, men ska låta henne godkänna den innan jag lägger upp den. :)


STYLISTERNA

Jag hade totalt glömt bort att jag inte lagt upp en enda bild sen fotograferingen med stylisterna. Tror det är mycket på grund av att jag har haft alla redigerade bilder i skolan och inte hemma, men nu är de hemma också. :)
Så här kommer ett par stycken.
Vad tycker ni?


Matilda


Frida


Hanna


Frida


Hanna


Hanna, Matilda & Frida.

Alla bilder är redigerade av mig, och alla Utom den näst sista bilden är tagna av mig som är tagen av Matilda i min klass. :)
(Jag sätter ner tummen för blogg.se:s dumma kvalité när man laddar upp bilder, dessa blir galet grådassiga så fort jag laddar upp dem här.)


DIFFERENT COLOURS

Ja idag tog jag mig en liten promenad igen för att fotografera. Testade även mina färgfilter en snabbis, blir så ovanlig effekt. Gillar dem skarpt!


Såhär såg det ut vanligt. Utan någon filter. :)


Sepiafilter.


Orange filter.


Grönt filter.


Gult filter.


Blått filter.


Rött filter.

BLOGGFIX!

Har fixat Michelles blogg, vad tycks? :)

(Klicka på bilden för att ta er dit.)


WINTER!

Nu är det vinter och snö! Och riktigt kallt har det varit här idag. Men jag tog mig ut på en liten fotorunda förut ändå, värmde mig dock med en varm dusch så fort jag kom hem.
En sak som känns så himla skönt med lov nu är att jag faktiskt är ledig varje dag, som idag blev jag inte riktigt nöjd med alla bilder från min lilla promenad, men det skiter jag ju i eftersom det är en ny dag imorgon. :)

Jag har förresten världens mysigaste pojkvän som följde med mig till lkpg igår och fixade lite grejjer. Köpte en tröja jag ska ha på julafton. Jag åker förresten till Köping på onsdag, till min kära kusin! :D
Tills dess ska jag ta det riktigt lugnt och hoppas på att jag får en extern hårddisk i julklapp!


FENOMENMAGASINET!

I tisdags var jag och min klass på fenomenmagasinet i gamla Linköping. Vi fick hålla i ormar och lite sissodär, var riktigt intressant. Men fegis som jag är så höll jag inte i någon orm utan för mig räckte det att klappa lite och fotografera. :)




Blev dock inte så suveräna bilder eftersom ljuset var kasst därinne.

Förresten så har jag lov nu! :D

IDOL-VINNAREN

Erik vann ju IDOL som de flesta av redan vet. Tyckte han var en värdig vinnare, men Calle var minst lika bra! :)
Vinnarlåten var ju också riktigt bra, gillar den!

Och för er som missade det, bjuder jag på låten här. (:


SATURDAY!

Ja idag är det lördag och det var ett litet tag sedan jag bloggade. Jag gick ju och blev sjuk för ett par dagar sedan men är på bättringsvägen nu tror jag. :)
Har klippt mig också, vilket var mycket behövligt då mitt hår var superslitet!

Bilder har jag fullt upp med då jag måste skicka efter dem idag eller imorgon, ska nämligen beställa förstoringar på Jenny åt pappa och Linda som de ska ge bort i julklapp. Vi var ju i studion i tisdags och det gick skitbra!
Hon hade lite svårt för att sitta, så det blev mest bilder när hon ligger på mage. Och för att få henne att le fick pappa och Linda hoppa runt bakom mig och göra massor konstiga ljud ifrån sig, måste varit en syn för gudarna!
Självklart tänkte jag ju att ni ska få se ett par bilder här;





Jag berättade ju att min tv inte funkade för ett tag sedan också, den är iallafall inlämnad på verkstad nu och vi får väl se hur det går. Hoppas bara jag får den innan jul!

SURPRISE!

Ja, det här höll jag på med lite i helgen!
Var så himla trött på det gamla, inte så jättestor förändring men alltid nått. Jag har främst gjort bloggen bredare så jag kan lägga ut större bilder! :)
Headern behövdes även förnyas!
Vad tycker ni om det nya?

Har ringt som en galning till elgiganten support och philips support hela morgonen, min tv jag fick för sissodär 3 veckor sedan fungerar inte som den ska. Den visar bild men det kommer inget ljud. Gissa om jag är besviken?
Så idag ska vi in till motala och lämna in den, om vi inte får en ny lämnar vi tillbaka den och köper en ny imorgon på netonnet!
Troligtvis är det fel på högtalarna sa hon på philips, så det är ju ren skit om en splirrans ny tv ska in på reparation, det går inte vi med på. :)

Annars åker jag till pappa idag igen, missade ju en vecka för ett litet tag sedan så tar igen det. Och imorgon är studion bokad för då ska jag fotografera lillasyster Jenny, ska bli roligt! :)
Ni kan få ett litet "försmak" på en bild på henne här!


PRESENTER!

Nu har jag fått alla paket! :D
Superglad är jag, fick jättebra saker!

- En klocka
- Nagellack
- T-shirt
- 2 Paraplyn (till studion)
- Spegel (krossade min lilla för ett tag sedan)
- Silvertejp (till studion)
- Grå bakgrund (till studion)
- Parfym


Ja, jag tror det var allt, skulle fått en lampa till studion också. Men den var tydligen slut så jag får den lite senare istället! :)
Så mycket bra grejjer, längtar som tusan tills studion blir klar nu! Så nu antar jag att jag får lamporna till julafton, skojjigt skojjigt! ;D
Det var väl det jag ville tala om, tack för alla presenter!



Och förresten så är det på G för en liten förändring här på bloggen, inom kort! :)

Frost

Mitt i veckan nu var det ju frost ett par dagar, riktigt kalla dagar blev det ju då. Jag passade på att fotografera lite hos pappa då innan det blev mörkt, men här höll visst solen på att gå ner i alla fall. Men jag gillar frost på bild. Lite synd att det är så kallt så man blir precis stel om händerna bara. Här har ni iallafall en bild jag tog! :)


17 17 17 17 17 17 17 17 17!

Idag fyller jag år, hela 17 år. Shit, känns som om man var typ 14 nyss?
Jag känner ingen skillnad att vara 16 eller 17 år än så länge, haha.

Tiden går fort, alldeles för fort.
Livet är för kort, alldeles för kort.


Jag kommer ihåg när man var liten, hur glad man var över att fylla år. Jag var särskilt glad över att just jag fick svara i telefonen hela dagen, och hur besviken jag blev när det bara var någon försäljare och inte någon som ville säga grattis till mig. Haha.
Nu när man är äldre är det inte så stor grejj, men det är ju alltid kul att fylla år iallafall!
Det har ringt som tusan i både min mobil och i hemtelefonen hela dagen, och många har sagt grattis via sms och facebook och det är roligt! ;D
Så tack alla snälla människor som tar i tid till att säga grattis till mig!

Än så länge har jag inte fått någonting, jag har precis ätit lite och om någon timma ska vi äta tårta och då får jag alla mina paket! Victor kommer snart också och då får jag även av honom, jag är lite nyfiken nu faktiskt. :)
Eftersom jag inte fått någonting så kan jag ju inte säga vad jag fått, så jag får helt enkelt uppdatera om det senare.

PURPLE AND BLUE!

Jaha ja, har inte varit särskilt aktiv de senaste dagarna jag vet. Har haft mycket omkring mig. Så jag kan börja från förra helgen då jag hade en liten tjejkväll med Amanda, Martina och Fridah! :D
De två essen Sara och Sofie kunde tyvärr inte komma, men men det kommer ju fler tillfällen för er! :)
Men det var iallafall skitkul, särskilt med tanke på att det typ var år och dag sedan jag träffade Amanda sist! Annars spelade vi WII, kollade på film, hade frågesport och några musiklekar! Tack för en rolig kväll tjejer. :)

I söndags åkte jag på julbord med släkten på pappas sida vilket var roligt. Riktigt god mat också så jag rullade i princip fram efteråt! Efter det åkte jag till pappa och var där till i onsdags och då blev jag även lite firad eftersom jag fyller år imorgon. Då fick jag:

- Ett par lurviga tofflor som är så himla bra då jag fryser så mycket om fötterna
- Ett kamerastativ
- 2 lampstativ till min blivande studio


Så imorgon antar jag att jag får nån lampa av mamma, haha.



Fotograf: Jag Modeller: Sara & Fridah 

Och det här är vad jag gjorde i torsdags, fotograferade dessa tjejer, Fridah och Sara! ;D
De var så duktiga så, här är en av alla bilder!
Och det här är också svaret på rubriken, Sara hade sminkningen att vara blå och Fridah att vara lila. Riktigt snyggt! ;D

VOTE!

Nu kom jag med i fototävlingen hos Nicolina så nu vore det supersnällt om ni ville rösta på mig! ;D
(Tryck på bilden för att komma till röstsidan)

Ni skriver bara i kommentarrutan: Jag röstar på nummer 10!



Och jag säger väl som Sara, lite delat nu när både hon och jag är med! Men men det ordnar sig! :)
Lycka till!

RSS 2.0


www.cocoo.se -
Massor av trendiga halsband, armband, örhängen, ringar och klockor!

Blogglista.se

Malin Wallberg
1992 var året som jag föddes i Linköping, numera bor jag i Mjölby. Min fritid sysselsätter jag allra mest med fotografering av alla dess slag. Fashion-genren har dock gått och blivit en favorit, men jag gillar egentligen allt!;D

Läs mer om mig här!




KONTAKT
[email protected]

HEMSIDA
www.mwphotos.se


bloglovin