Fredag och hål i duschslangen!

FREDAAAAG! <3
Så jävla skönt med helg!
Skolan var helt okej, men vi fick inte tillbaks våra mattearbeten som jag hoppats på. Men det kommer nog på måndag sa Janne vår lärare. :P
På texten ska vi ju skriva berättelser, och det ska gå att spela in den som film på skolan. För det ska vi göra på rörlig bild sen.
På estetisk verksamhet höll jag på med mitt rum, men det är typ snart klart.(A)
Men vi hade ingen lärare på princip hela lektionen, han skulle på utvecklingssamtal med sitt barn. Så han kom tillbaka när det var 10 minuter kvar av lektionen.

När jag kom hem satte jag mig vid tvn och åt. Sen skulle jag duscha och då sprutade det vatten överallt och fattade jag först inte varför, jag trodde handtaget satt löst på slangen först.  Men sedan upptäckte jag ett hål i slangen. Så jag fick duscha med det. Lite halvt jobbigt sådär. Men men, jag klarade det!
Ska säga åt mamma att de måste säga till vaktmästarn att byta det. Vet inte om det varit på G med ett hål i slangen från början och det nu spräckts upp eller om nån av katterna lekt lite med den. Haha:P

Ikväll ska jag bara tare lugnt med Victor tror jag! ;D<3 MYSPYS!
Och imorgon hoppas jag på att Martina och jag hittar på något! :)

Aja men nu ska jag gå och lägga mig vid tvn och typ sova så jag kan vara uppe längre. Annars blir jag trött så fort ju och det är inget kul. Men men, ha en bra fredag allihopa! :)

Allt om igår...

Nu vet jag hur allt ligger till. Egentligen var det inte ens min kompis fel att det blev som det blev. Det var hennes idiot till kille som sagt till henne att jag går och hänger efter honom och skit?
Liksom vafaaaaaaaaaaaaaaaan säger han så för?!!!!!!!!!
Jag blir så förbannad! Det är som om han vill att jag ska gilla honom? Det vill säga något jag verkligen inte gör! JAG HAR MIN VICTOR<3
Hon tror att han gillar mig, men äh jag vet inte. Jag hatar aset! Man ljuger fan inte om andra. Man gör bara inte så.
Min kompis hade fått tvinga ur honom sanningen. Han är så jävla oärlig av sig! Jävla mytoman!
Han kan fan aldrig vara ärlig mot henne, han sa att han skulle bättre sig och det har inte ens gått en vecka sedan de hade ett "djupt" samtal om att han skulle vara ärlig. JÄVLA IDIOTFAANSHELVETE!
Jag fattar seriöst inte hur min kompis orkar, jag skulle göra slut direkt. Ser hon någon framtid med honom eller? 
Han ljuger ju bara :S, det är inte första gången han gör det för henne. Jävla idiot, jag tycker inte hon ska vara med honom. Men hon tycker inte att hon kan få någon bättre. Enligt min åsikt så förstår hon inte att hon faktiskt kan det. Han är så jävla omogen och jag hatar honom.

Just nu förstår jag varken mig på honom eller henne?
Han? Varför ljög han om det till sin tjej som är väldigt bra vän med mig, eller var som hon sa. Varför ljuger han hela tiden?
Hon? Hur orkar hon vara tsm med någon som hon måste tvinga ur sanningen ur varje dag! Varför dumpar hon honom inte och går vidare?

Hon trodde ju självklart på honom först, men sedan när jag förklarade att det var han som kommit fram till mig senare och så, då kom hon fram till att han nog ljugit.
Men jag förstår inte varför hon inte snacka med mig först? Hur många gånger har jag ljugit för henne? I princip aldrig. Hur många gånger har han ljugit för henne? Typ 10109234898947387 ggr. Han förtjänar inte henne. Hon förtjänar något bättre.

Jävla idiot. Men nu ska jag sluta skriva om det här.

Fick ju hålla tal idag, jag hade om cheerleading. Och jag tyckte faktiskt det var kul att göra det och det gav resultat att jag pluggat på det och så. Jag fick nämligen MVG på mitt tal! :D
Woho! Och det var ju betygsgrundade så det är ju bra att ha i grunden! ;D Jätteglad för det blev jag!

Vi fick risgrynsgröt i skolan vilket jag tycker hör till julen eller frukost nån enstaka gång. Det är ingen mat!
Men men nu håller mamma på att göra lasagne, mumma!(A)

Sa jag förresten att jag såg 2 änder para sig igår? xD
Hahaha, men det gjorde jag iaf, påväg till skolan. Och jag tycker synd om honan då, för hon blir ju typ dränkt. Haha. :P

Aja nu ska jag göra något annat för vi har inga läxor tills imorgon(A)
Hejsvejs!Isbiiit

Och för att bloggen inte ska bli för tråkig med bara en massa text så får ni en naturbild här som jag tog för ett tag sen när Victor och jag var ute med Doris. :)
Förresten borde han komma hit snart, han kan nog få mig på bättre humör! :)<3
Älskipälsk, jag skulle kunna göra vad som helst för honom!<3


Det känns som den där understa isbiten ska trilla ner när som helst på bilden ju. Haha ^^

Jag måste få skriva av mig...

Just nu är jag riktigt arg, riktigt jävla arg. Jag ska inte nämna några namn på vem jag är arg på för då blir väl allt bara värre. Ni som vet vem det är uppskattar jag om ni håller tyst om det. Det är nämligen så att jag har en vän, som jag har varit jättebra kompis med. Men vi har glidit ifrån varandra ganska mycket nu.
Men idag fick jag ett sms när vi satt där på teatern där min kompis frågade om jag var kåt på hennes kille och varför fan jag snackade med honom för. (Han går på min skola, medan hon går på en annan. Han har sitt skåp rätt nära mig och vi har snackat innan. Min andra kompis känner också honom. Innan har inte det inte varit några problem. Förresten så känner min moster hans mamma.)
Sen skrev hon att de har det väldigt svårt och att jag kommer och förstör. Men vad fan har jag gjort då? Jag har försökt hjälpa henne hela tiden, för hon har bett om hjälp och frågat vad hon ska göra eftersom de bråkat endel. Och det här är tacken som vanligt. Jag skulle aldrig göra så, jag skulle aldrig göra så mot Victor, ALDRIG.

Hon skrev också att de bråkar på grund av mig, och jag förstår inte varför. För jag har inte gjort något mer än att snackat med hennes kille lite som vanliga kompisar gör. Sen blev jag ombedd att sluta ha kontakt med honom. Sen sa hon att hon skiter ju i min kille, men hon har ingen anledning att snacka med honom för hon känner honom inte. Jag känner hennes kille lite och det är väl klart man hälsar och så då?

Victor vill inte ens snacka med henne, och jag litar på honom fullt ut. Min vän däremot litar antagligen inte på sin kille.
"Men du skiter i mig. Och förstör!"
Som sagt jag har försökt hjälpa henne skitmycket, i 8an och 9an hjälpte jag henne med massor skolarbeten och skit. Hur mycket hjälpte hon mig? Knappt alls. Nu har jag lekt psykolog ett tag till henne och hennes kille också.
Jag är en bra kompis, jag vill iallafall vara det. Det gör att jag ställer upp på mina vänner.

Ett tag senare skrev hon förlåt och att hon är idiot och att vi behöver prata. Vi har inte pratat än. Men ännu ett tag senare så fick jag även sms från hennes kille där det står att jag inte ska vara arg på henne och blabla för att det är hans fel. Och sen står det att han och jag nog inte ska snacka mer. Men vi har ju bara hälsat i skolan och sagt ett par ord, vafan är problemet? Jag snackar med vem och vad jag vill jag rättar mig inte efter någon hela tiden.
Och sen svara han: "Men vi ska inte ha någon kontakt"

Visst fine for me. Det är det sista smset jag fått.
På vägen hem från station så mötte jag min ängel Martina Rylander, gu vad jag älskar den tjejen!<3
Hon vet hur det är och då fick jag snacka ut ordentligt. Hon blev nästan arg hon. Hon och jag kanske ska vara i helgen och det är kul! ;D<3 Hoppas på det!

Mitt tal är förresten nästan klart. Victor har skrivit ut det hos sig för vi hade ingen färg i våran skrivare. Så det är snällt av honom! :) Sen ska jag bara plugga på det och imorgon i skolan ska jag plugga på det ännu mera och antagligen skriva kort med stödord på. (A) Vi får se hur jag gör.

Oj oj, nu blev det ett väldigt långt inlägg. Men som sagt jag behövde skriva av mig!
Hasta la vista. :)


25 februari -09

Jag är så bra på att komma på rubriker! (Y) eller inte. Ni sitter jag här i skolan och har text. Jag väntar på min par-kompis som alltid är försenad. Jag kan inte göra klart förrän när hon kommer, vilket är irriterande för förra lektionen så hade hon gått hem för hon inte mådde bra. Men hade hon sagt till mig? Nej, det gjorde hon inte -.-
Men aja, vi har bara text, mentortid och matte sedan lunch få förstås men sen ska vi till länsteatern och kolla på teater. Ett drömspel av August Strindberg som typ dog 1914 -.- Haha, men aja hoppas den är lite bra iaf. :) Den är 2 timmar och 20 minuter lång. Men det är någon paus mitt i. Och vi slutar typ 15.20 så jag är hemma vid antingen 16.00 eller 16.20. Det beror på vilket tåg jag hinner med. 

Och imorse var jag astrött när väckarklockan ringde. Jag ville bara gå och lägga mig igen och sova ett par timmar till. Men jag lyckades pallra mig upp. Men 5an fungerade inte på tvn imorse. :( Jag brukar titta/lyssna på the voice varje morgon, men nu ville inte tvn. Och min radio får jämt så dålig sändning så jag orkade inte sätta på den heller. 

Jag glömde förresten nämna att brandlarmet gick i måndags igen... Det går typ asofta här. Så vi fick stå därute och frysa. 

Men nu kom min par-kompis, så nu måste vi göra klart. hejdå. :)23 Februari Skola igen.

Jaha ja, idag var det skola igen. Helt okej faktiskt, fast nu är jag trött som fan. Hade så himla svårt att somna igår. La mig väl vid 23.00 och somnade och vaknade och halvsov fram till 3-4 då somnade jag äntligen. Men sen fick man pallra sig upp vid 5.50 igen.
Vi ska kanske ha matteprov på fredag, och på tal om prov. Vi fick tillbaka engelskaproven idag, och jag trodde ju det gått skitdåligt på det. Men jag fick faktisk VG inte så långt från MVG dessutom! Det trodde jag verkligen inte, så det blev jag väldigt glad över! :)

Efter skolan missade jag 15.50-tåget precis, men sen tog jag 16.10-tåget. Och så går jag mot där jag bor då, och då äre en gubbe i sådan där gul reflexjacka som går framför mig nästa hela vägen hem till mig. Och tittar bakåt typ 1000 ggr. Han är lite creepy, har råkat ut för honom förut. Går och röker gör han första biten också så man får gå där och vara passiv rökare. Pratar i telefon med högtalare med någon en liten bit också. Samma visa varje gång. Haha det är en skum gubbe må jag säga.

Just nu sitter jag och gör absolut ingenting, kollar lite på tv då och då. Annars väntar jag bara på att min älsklingskille ska komma hit!<3
Det borde han göra snart. :)

Min lärare berättade också att det bara är 6 veckor till påsklov. ;D
Så vafan snart äre sommar! :D Det tycker jag om!

Den nya designen är på G!
Men nu ska jag gå och göra något annat, hasta la vista!

22/2-09 Ett vanligt inlägg:)

Ja snart är lovet tyvärr slut. Tråkigt, jag skulle gärna ha en vecka till!

Förresten så har jag gjort lite "konstiga" inlägg de senaste dagarna och jag tror att ni kan räkna ut att det är till min nya design. :) Den borde bli klar snart!
Men hela helgen har vi möblerat om i mitt rum så nu är det väldigt fräscht eftersom vi fått dammsuga bort allt damm i varenda litet hörn. De flesta grejjerna är på plats, så nu väntar jag på att antingen mamma eller Victor ska komma hit och hjälpa mig sätta upp tavlorna.(A) Är ensam hemma och nån av dom borde komma snart. :P
Jag tycker mina nya möblering blev jättebra, så jag ska lägga in för- och efterbild sen tror jag. :)

Och i fredags så åkte jag skridskor! :O
Jag har inte åkt skridskor sen jag var typ 10?
Victor och jag gav oss ut och åkte, och det gick faktiskt bra. Ramlade inte en enda gång.(Y)
Även om jag var väldigt nära ett par gånger.

Imorgon är det skola igen, men om sissodär 7-8 veckor är det lov igen, 44 dagar dit tror jag det är. Haha:P
Men nu ska jag grejja med designen tills någon kommer och hjälper mig med tavlorna.
Haha hejsvejs! ;D

MALIN WALLBERGMalin heter jag och jag är ifrån den lilla staden Mjölby som ligger i Östergötland för er som inte vet, min pappa däremot bor i Motala så jag är där och hälsar på ibland också. Jag är född den 6 december 1992 och mina stora intressen är fotografering och Photoshop. :)
Jag använder den här bloggen till att visa min resa igenom livet med hjälp av fotografier. 

Jag har gått mediaprogrammet med inriktning samhäll på Anders Ljungstedts Gymnasium i Linköping där jag läste profilerna foto och expo. Numera jobbar jag på tvspelsweb.se och på Max! Självklart jobbar jag en hel del med min fotografering också! Efter jobbet är jag oftast med min underbara pojkvän Victor!<3 Vi har varit tsm sen den 26 oktober 2007. ;D

Jag har 2 katter, Maine Coon heter rasen. Tintin och Electra heter de. Dock bor de inte hos mig längre, de bor hos min mamma. När jag och Victor flyttade ihop fick de dessvärre inte följa med.

Nu vet jag inte vad jag mer kan säga om mig själv, så om ni undrar något får ni fråga på. :)

FOTOGRAFIER
Water :)

Jag har kommit in i en period då jag älskar att fotografera vatten! Haha:P
Så här har ni ett par vattenbilder, vad tycks?Kommentera! :D


16 Februari -09 :) Loooooov!

Jag har lov, *nanananaa*
Jag vet jag har tjatat om det, men det är så jävla skönt! Jag är förresten ganska hungrig nu, så om jag skrivit konstigt någonstans beror det på det. Och då får ni fråga om ni inte fattar? Snart mat hoppas jag! :O

Alla hjärtans dag var underbar!<3 Så himla mysigt med älsk!
Han kom och hämtade mig på kvällen och så åkte vi hem till honom, (han föräldrar skulle bort så vi skulle vara hundvakt och lilla Doris), men så fick vi syn på Martinas killes epa som körde omkring, så tänkte jag att Martina måste ju också vara där i. Så vi körde efter och sen körde vi om dem, och det var ju Martina som körde! ;D
Haha, så sen stannade vi och snackade lite, det var kul. Saknar den bruden grymt mycket<3
Men iaf, åter till alla hjärtans dag, Victor hade kört hem sin bil tidigare på dagen förresten, ALLA HJÄRTANS DAG ja. Jaa när vi kom hem till honom så öppnade vi först var sitt paket, för vi hade 2 var till varandra. Jag fick typ springa efter lappar i hela hans kåk, för att hitta paketet. Typ; "Nej här var den inte, kolla i bastun." Så stod det på varenda lapp, men tillslut hittade jag en jättefin påse med ett jättefint paket i. Han fick en chokladask med sånnadär chokladhjärtan i, ni vet.:) Sen käkade vi jättegoda bakelser som mamma köpt på tårtverkstan i Linköping. Jättegoda var dom! :D


Bakelse! Visst var dom fina? :)

Sen öppnade vi de andra paketen och jag fick det jättefina armbandet jag sagt att jag ville ha! :D 
Och typ en jättefin ask till. Victor fick en helikopter som var 3-kanalig, vilket gör att den kan flyga framåt och bakåt också. Han blev jätteglad och jag också! :D<3
Vi kollade på Bruce den Allsmäktige också. Den är kul. :)


Asken/burken som det jättefina armbandet låg i! Gullig, eller hur? :D


Och där ser ni armbandet! Gu så fint! :D

Igår tog jag det bara lugnt, så himla skönt! 
Idag har jag faktiskt gjort någon nytta, gjort framsidan till våran tidning vi håller på med i skolan. Och sen letat fram dåliga och bra annonser, vilket också var en läxa. Sen har jag börjat på mitt tal. Jag vill ha det mesta gjort så jag kan njuta mer av lovet. :) 
Sen så har jag fotograferat lite idag. Så det kommer mer bilder sen.
Nu sitter jag och väntar på mat, och senare kommer Victor och vi får se vart vi sover inatt.<3
Men det var nog allt för mig just nu! ;D

Hejsvejs hoppas alla hade en lika bra alla hjärtans dag som jag!

 

Ja jag hade otur på fredag den 13e...

Själva dagen var väl helt okej. Men sen så kom Victor och fråga om jag skulle med och kolla vart Lora-sjön låg. Vi åkte fel en gång så fick stanna och fråga på en mack. Så vi åkte som den sa att vi skulle. Så kom vi in på en grusväg och så stod det "badplats" åt ett håll, men dit trodde inte vi inte att det var. Lora-sjön var det antagligen men det var inte dit vi skulle tydligen. xD
Men så hann vi väl köra nån kilometer till, sen började alla varningslampor och grejjer lysa i bilen. Sen stannade den...
*Yeeeey*
Men som tur var har jag lampa på min mobil så jag kunde lysa lite medan Victor mecka. För det här var asså vid 20.00 igårkväll. Men det gick inte hur vi än gjorde. Sen ringde Victors pappa och sa att maten var klar, men då sa han ju att bilen stannat. Men så försökte vi grejja lite till med bilen. Men det slutade med att Victors bror och deras pappa fick komma. Vi hade antagligen hittat rätt fel, men sen hade vi ju försökt starta den så mycket så att batteriet hade blivit dåligt. Det var väl inte helt kanon innan heller. Och det var ganska kallt ute, mitt ute i skogen med en bil som inte funkar. Vi var väl där i typ 2 timmar sammanlagt. Jag frös GANSKA mycket då.
Men sen fick vi åka i bilen de kom med, så lämna vi Victors. Så de skulle hämta den idag.
Jag tycker inte om fredag den 13e. Den 13e mars är också en fredag:O Och 13e november!
Någon mer därute som hade riktig otur igår?

Aja men men, idag äre alla hjärtans dag! Det tycker vi om! :D<3
Kram på alla jag känner! Hoppas alla får en bra dag! :)
Victors föräldrar ska åka bort ikväll så Victor och jag ska vara lite hundvakt hemma hos honom. Det blir myyys!<3

Det var väl det jag ville säga. Så hade bra alla<3


Torsdag 12 februari 2009 Snaart loov! :)

Idag blev en ovanligt kort dag i skolan, först mediekommunikation och vi skulle kolla kroppsspråk och så ska vi göra ett förberett tal. Vi får över lovet på oss och sen en timma när vi kommer tillbaka. :)
Sen gjorde vi som inte gjort engelskaprovet det. Och det gick väl sådär. :/
Lunch, sen mediekommunikation igen vid 12.30, men med Anders Trygg. Men där så fick vi bara en grejj vi skulle kunna göra hemma. Så de som kunde åkte ju hem. Som jag(A)
Så jag var hemma vid 13.45! ;D

Igår förresten, så hade vi ju textkommunikation igen, (text), och vi ska göra en egen tidning med temat vår. Vi skulle jobba 2 och 2 och jag hamnade med Bella i min klass. Vi ska skriva om vårtecken, pollenallergi och vårmodet. Haha:P

Och på kvällen igår följde jag med Doris och Victor ut igen. :)
Sen förhörde han mig ännu en gång på engelskan.(A) Men nu är ju provet gjort så nu ska han få slippa det.
Och eftersom vi skulle få estetisk verksamhet att göra klart våra drömrum på imorgon så måste jag göra en tapet i Photoshop nu. Och välja ut vilka bilder jag ska ha som tavlor. ^^
Så det ska jag göra nu, sen ska jag nog ut med Victor och Doris igen, lite senare. :)


Här får ni en bild på lite snö på ett par grenar som ni ser. Den är från i söndags när jag var ute med Victor och Doris(A)

Och jaa jag följer med dem ut och går ganska ofta:)
Men nu ska jag grejja i ps med tapeter och så. Hejsvejs hade bra! ;D

10 februari :)

Hann inte blogga igår. Slutade 15.45 och var inte hemma förrän 16.45 och då var jag tvungen att börja plugga direkt och jag gjorde det hela kvällen sen. Fick reda på att jag skulle ha prov då, i engelska, men jag trodde det var på torsdag. Men men, jag slapp det idag iaf. xD
För läraren dök aldrig upp, så jag hade bara en lektion, idrott. Som jag knappt var med på för att jag var så yr. Ni som följer bloggen vet ju att jag skrev om att jag var jätteyr strax före jul också. Asträligt. :/
Men nu är det bättre. :)
Så min idrottslärare frågade typ 10 ggr om jag verkligen äter som jag ska? Haha:P
Så smal är jag inte.

När jag kom hem idag så käka jag lite sen la jag mig framför tvn och somnade en liten stund tror jag. :P
Sen gjorde jag klart matteinlämningsuppgiften vi håller på med. Känns skönt att ha den gjord!
Nu ska jag typ plugga lite engelska igen, om vi skulle få göra provet imorgon istället. På ett sätt hoppas jag det, så man får det gjort innan lovet för då glömmer man ju bort allt typ. Men samtidigt är det ju lite skönt att skjuta upp det så man får plugga mer. Men aja, vi får väl se hur det blir. :)

Men som sagt, nu ska jag plugga engelska, sen kommer nog Victor! ;D<3
Han var förresten supersnäll och hjälpte mig plugga igår, fick ju råplugga i flera timmar för att vara hyffsat förberedd. Eftersom jag var sjuk förra veckan, då missade jag ju massor.
Men men, önska mig lycka till!

Hejsvejs, hade bra :)

Utmaningen!

Jag blev utmanad av Sara. :)

1. Gå in i din bildmapp.
2. Gå till den sjätte mappen och välj därefter den sjätte bilden i den mappen.
3. Visa bilden på bloggen och skriv något om den.
4. Bjud in sex nya bloggpersoner att vara med på utmaningen.
5. Länka till dem och låt dem veta att de är utmanade.


Bilden är tagen hos pappa när jag visade att det faktiskt inte är photoshopat när man skriver med en ficklampa med lång slutartid. Jag fick stå och hålla i kameran, eftersom jag inte har något stativ än men det är på gång, sedan fick pappa skriva med en ficklampa. Det ska stå Love och ett hjärta. :)
Han var tvungen att se det med egna ögon för att tro på det. Haha.:P

Jag utmanar;

Sofia
Linn
Martina
Moa
Michelle

Och nu kom Victor så jag hinner inte utmana en sista man, haha :P
Hejsvejs!;D


8 februari :)

Nu var det ett tag sen jag bloggade igen, har inte haft något att skriva direkt. Jar har varit sjuk, men är mycket bättre nu. :)
Tack och lov, så imorgon blir det skola och ta igen så mycket jag kan.
I helgen har jag varit med älskling som vanligt.<3 Myspys! ;D
Längtar som tusan till nästa helg, då är det alla hjärtans dag! <3
Och så är det ju lov! :)

Idag så var jag ute med Doris och Victor och gick långpromiss. :)
Kameran åkte med, så det kommer väl någon bild sen säkert. Det var skojj men det var jobbigt att gå i den djupa snön mitt i skogen. Doris tappade sin tröja i skogen också, så den fick vi leta lite efter. Och vi hittade den, fast den var jättesnöig så vi tog inte på Doris den igen. :P
Nu ska jag ta de lite lugnt innan Victor kommer hit igen! ;D

Och jag kommer fasen inte på något att skriva mer nu så jag lägger av.
Här får ni en bild på Doris och hennes fina tröja som Victors mormor stickat åt henne. :)
Hejsvejs! ;D3 februari -09 Sjuk, sjuk, sjuk, sjuk...

Hade ställt klockan imorse för att gå till skolan, kände att jag fortfarande hade för ont i huvudet och mådde inte tillräckligt bra för skolan. Så jag stannade hemma.
Jag tog en dusch och packade för jag skulle till pappa. Kände mig ändå bättre än vad jag gjorde igår. :) Men fortfarande hostade jag endel.
Så vid 16.00  var Victor så supersnäll som han alltid är och kom och skjutsade mig till station. Mådde fortfarande ganska bra. :)
Satt och lyssnade på musik på bussen, för nu hade ju huvudvärken så gott som släppt. Kom hem till pappa, men bara Linda var hemma. Senare så åt vi, och då sa Linda att mitt ena öga var svullet och pappa höll med. Jag gick och kollade mig i spegeln, jag såg ingen skillnad mot vad mina ögon brukar se ut. (Inte för att de brukar se svullna ut vad jag vet.) Men efter maten blev jag helt plötsligt jättehängig! Blev helt yr och kände mig nästan svimfärdig. Så pappa hämtade febertermometern som visade 38 graders feber. Så pappa sa det att det inte blir någon skola för mig imorgon heller.

*Suck*
Jag skulle ha utvecklingssamtal och antagligen redovisat om SVT imorgon, och jag vill ju ha båda delarna överstökat!
Men men, hoppas att jag blir bättre snart! Usch på att vara sjuk.
Så ja, nu får jag vara här i Motala och vara sjuk. Och jag saknar Victor alla redan!<3
Men jag ska ringa honom sen, berätta att jag mår sämre igen. Inget kul alls, inget alls.

Nu vid 21.00 ska jag först se Andra Avenyn, sen kanske jag är kvar lite vid tvn. Sen ska jag ringa min älskling! <3

Aja det var nog allt för mig, tack och hej och hälsa mig krya på mig!


2 februari -09

Ja, ny månad nya tag!
Haha, tyvärr har jag gått och blivit sjuk IGEN -.- Jävla förkylning!
Kände det redan i lördagskväll, ont i halsen på kvällen. Söndag vaknade jag med halsont och huvudvärk, som idag.
Men jag ska försöka gå imorgon. :)
Tydligen ganska många som är sjuka ifrån skolan. :O

Aja, I helgen har jag varit med Victor och det har varit supermysiigt! <3
Tagit massa bilder har vi gjort, haha(A)

Och så sa jag ju att den nya designen skulle komma någon gång under januari, men så blev det ju inte som ni märker. Men jag ska försöka skynda mig med den. Men jag har så svårt att bestämma mig hur jag vill ha det. Men som sagt jag ska göra så gott jag kan och så får vi hoppas på att den kommer upp snart. :)

Men nu ska jag kolla klart på One Tree Hill och så. :)
Hejsvejs med er! ;D

Här får ni en bild på Victor och mig som avslutar det hela. ;D


Han är killen jag verkligen älskar! <3

RSS 2.0


www.cocoo.se -
Massor av trendiga halsband, armband, örhängen, ringar och klockor!

Blogglista.se

Malin Wallberg
1992 var året som jag föddes i Linköping, numera bor jag i Mjölby. Min fritid sysselsätter jag allra mest med fotografering av alla dess slag. Fashion-genren har dock gått och blivit en favorit, men jag gillar egentligen allt!;D

Läs mer om mig här!
KONTAKT
mwphotos@live.se

HEMSIDA
www.mwphotos.se


bloglovin