SISTA MARS -09 :)

Hejsan på er!
Jag har precis kommit ur en varm skön dusch!
Bowlingen på idrotten gick faktiskt ganska bra, jag kom 2a iaf. :)

Nu hade de iallafall tagit bort lastbilen som sölade ner trafiken igår. Träffade min gamla klasskompis också som jag berättade om för ett tag sen ni vet? Det var lite kul för han hade tydligen flyttat ifrån lilla Mantorp och grejjer.
Hann träffa min lilla älskling Victor också, hela 10 minuter! ;D
Han var ute med Doris när jag ringde, för han var tvungen att tanka på sitt mobilkort för annars inaktiveras det. Han har inte tankat det på ett halvår så imorgon skulle det gått ut. Så då tänkte jag att han kunde komma till station i Mjölby och köpa det på pressbyrån och det gjorde han! :)

Nu har jag varit skitnära på att somna 2 ggr på väldigt kort tid, jag är verkligen skittrött! Det ska bli så jävla skönt med lov!;D
Det är välbehövt.
Imorgon har vi läxa som jag pluggat på lite, pluggar mer på bussen imorgon tror jag. :) På fredag är det matteprov sen äre lov och som sagt så ska det bli så jävla skönt! :)

Om en halvtimma börjar Andra Avenyn sen ska Victor ringa mig. Eller aa på min låtsasmammas Lindas mobil, hon har halebop och det har inte jag. Men Victor har det så då blire gratis. Woho! :)
Nu har jag inget mer att berätta, så hejsvejs! :)


30 MARS 2009!

Snart är det april, och det börjar bli varmare ute. Fast idag blåste det som faan ute! Det tycker vi INTE om!
Igår hann jag inte blogga, jag tog det bara lugnt först. Sen tog jag med grannens 3 hundar och gick och mötte upp Victor och Doris. Myspys!<3
Vi var ute med hundarna i 2,5 timmar nästan 3 timmar, men gu så skönt det var att röra på sig rejält. Och hundarna är ju så söta när dom leker. Fast en av grannens hundar tänkte rymma ifrån oss, haha jag tror han ville springa hem.
Sen käkade jag och hoppade direkt in i duschen, sen dök Victor upp! Så bakade vi mer dammsugare, den här gången blev de både bättre och det gick fortare att göra dem!

Idag märks det att man missat en timma, jag tror jag missade en sovtimma. För idag har jag varit jättetrött!
Efter skolan fick jag rusa hem till mamma och packa klart och så, sen ringde jag och frågade Victor om jag kunde få skjuts till stationen i blåsvädret, men han var ute med Doris så det gick inte tyvärr. Men men, det är fanimig hemskt att inte träffa honom. :( Saknar honom något djävulskt mycket alla redan!<3
På min bussresa från Mjölby till Motala läste jag bok till fördjupningsarbetet, men när vi närmade oss Motala fick vi stå i kö i typ 5-10 minuter för att någon lastbil kört av vägen. Tillslut kom jag iaf hem till pappa.

Vi åt, fikade, kollade tv, och nu sitter jag här. :)

Vill fightas med Victor!<3

Imorgon ska vi bowla på idrotten, hoppas det blir kul!


Hasta luego! ;D


PS-PIX :)

Här kommer en liten bilden på Martinas läppar också :)
Kommentera så blir jag glad! ;D


PIX :)

Här kommer lite bilder jag suttit med i ps :P
Alla är på Martina, vad tycks? :)








Och här på den sista bilden är det en närmare titt från bilden innan. :)

KOMMENTERA? :)

DAMMSUGARE! :)

Ja det här ska ju föreställa en blogg och inget krig. Så nu tänker jag inte skriva mer om tjafset.

Som jag sa igår så bakade Victor och jag dammsugare sen, det var kul! :)
De kanske inte blev världens finaste, men goda blev dem! Kommer kanske en bild sen om ni har tur. Vi höll på med dem ganska länge så vi var typ inte klara förrän 21.30, då var man lite trött faktiskt. :P
Och idag fick jag pallra mig upp till skolan för en enda lektion, vi var 6 st från klassen där, resten struntade nog i den lektionen. Åkte med Linn både till och från skolan! :)
Så jag tog tåget hem sen så jag var hemma typ kvart i 12, det var nice. Så nu har jag gjort klart lite grejjer till skolan. Känns skönt att ha lite gjort! Nu ska jag nog bara ta det lugnt, för jag är ganska trött. Ikväll ska jag nog ut med Victor och Doris som vanligt, myspys!<3

Aja det var nog det jag hade att säga just nu. Hejsvejs! :)

TJAFS TJAFS TJAFS...

Jag är så trött på det bråket som startats av en så liten grejj! Jag är verkligen skittrött på det. Jag hatar bråk tjafs och allt sånt där.
Så nu skiter jag bara i det.

SVAR TILL KOMMENTAR!

Om inlägget jag skrev igår. 
Läste precis en kommentar från en som inte har någonting med vår filminspelning att göra. Att jag har skrivit "en hel novell" om tjafset. Och att jag kan säga det till personen irl istället. Jag har pratat med personen irl, men jag fick inget direkt svar på varför hon ändrat sig. Hon som ändrade sig hade också skrivit om det här på sin blogg, är det mer okej då eller? Istället för att prata med oss irl och säga att hon inte vill va med längre? 
Och vissa kanske behöver skriva av sig när man blir arg? Tänkt på det? 
Jag är sådan att jag vill skriva av mig om jag vill bli arg, det har ni märkt tidigare och det är så det är. Vad är en blogg till om inte skriva sitt liv och om vad som händer och liknande saker? Jag använder min blogg till att skriva av mig, visa mina bilder och sådana saker. Vill bara klargöra det för alla.




SHOPPING! :)

Igår var jag så himla trött så jag orkade verkligen inte blogga. Jag höll till och med på att somna till Andra Avenyn vilket är högst ovanligt för mig. Men men, nu är jag lite piggare, fast ändå trött.
Ett av mina paket finns i Mjölby nu, men mamma glömde hämta det idag så hon ska göra det imorgon istället. :)
Igår efter skolan så gick jag, Linn och Sara på stan lite. Skojj skojj! ;D Linn klädde på mig och Sara kläder vi typ aldrig annars skulle provat, haha. ^^
Men efter ett tag drog Sara för hon var tvungen att hinna med bussen hem. Men Linn och jag fortsatte gå till typ 18.00 :)
Jag köpte ett par skor, jeanleggins och en t-shirt, kommer bilder här.
De här skorna har jag tittat på många gånger, de har funnits där i affären i säkert snart ett år, sist jag såg dem var när mormor var här och vi gick på stan och då var det 50% rabatt men nu var 60% så jag kunde inte låta bli att köpa dem!


Skorna är från Scorett 279kr (699kr med 60% rabatt)


Den här t-shirten är nog den jag kunde bytt ut mot något annat, det andra är jag supernöjd med. Men den här t-shirten kostade 179kr och det var egentligen lite mycket tycker jag. Den är från Cubus.


Här är jeanslegginsen, skitsnygga om jag får säga det själv. :)
199kr Cubus.

Ikväll får jag som vill också, Victor och jag ska baka dammsugare! ;D
Mumma på det!

Men den här dagen har dock inte gått helt som den ska, min novell kommer inte spelas in för att en i vår grupp hoppade av. I min novell var det en "mobbad" som fick vatten på sig och en "bitch" som också skulle få vatten över sig. Det var hon som skulle spela den mobbade som hoppade av, jag vet egentligen inte varför. Hon tyckte att jag och Sara bestämde allt typ, att vi "tvingade" henne att vara den "mobbade" men så var det verkligen inte så jag vet inte varför hon säger så. När vi skrev våra noveller sa hon redan då att hon kunde vara den personen. Sedan var hon ledig den dagen vi skulle välja novell, men då skickade jag sms till henne och frågade om hon ville vara den fortfarande och då skrev hon att det var lugnt. Om hon inte hade velat vara den hade vi ju inte tagit min novell, så Sara och jag har ju typ suttit i 3-4 timmar och skrivit ett bildmanus som bara kan kastas. Då kunde hon ju sagt till tycker jag. Hon hjälpte inte till ett dugg och sa typ ingenting den lektionen vi satt och skrev på manuset. Jag tycker inte om sånna som tar snålskjuts på andra. Visst att hon inte ville vara med oss längre, men då äre ju bättre att säga det istället. Jag vill ju inte bråka, jag hatar att vara osams med folk, men vad ska man göra?
Men men, nu får vi vara med killarna i klassen istället. Det går ju lika bra det också. :)
Och jag tycker inte om att vi bara kommer vara tjejer i klassen i 2an, en enda kille kommer det gå i MPSP. Fy fan vad tjafs det kommer bli!

På vägen hem från tåget så mötte jag världens bästa Martina<3
Jag måste bara säga det att gör faktiskt ont när jag tänker på att jag inte går i samma klass som henne längre. Jag saknar henne verkligen. Hon och jag har gått i samma klass sen 1an när jag började i hennes skola och nu helt plötsligt finns hon inte där varenda dag och bara är... jaa... sig själv helt enkelt! Hon är den bästa vän man kan ha!
Så jag saknar faktiskt min gamla klass! Visst vi var 20 tjejer och 8-9 killar, men det var inget sådant tjafs bland tjejerna på det sättet. Så himla bra var det tyckte jag.

Aja nu har jag skrivit väldigt mycket så nu ska jag vänta på Victor och kanske förbereda lite till bakningen. :)
Hejsvejs alla som läser, ha det så bra!

SOMMAR!<3

När jag ser den här bilden så saknar jag sommaren nått djävulskt!
Den ser så himla mysig ut, håller ni inte med?


Jag blir så lugn av bilden typ. Bara sitta och fiska vid solnedgången, gu så mysigt! Och det var just det Victor och jag gjorde många kvällar i somras<3
Nu vill jag ha sommar!

MÅNDAG 23/3-09 :)

Helt okej måndag faktiskt, även om jag fick skrivkramp på sista lektionen av att sitta och skriva bildmanus i en och en halvtimma, först skrev Sara men så orkade inte hon mer så då fick jag ta över. Så på onsdag ska vi börja filma, det är förresten min novell vi valt att spela in i min grupp. :)
Imorgon är det idrott, vanlig idrott idag. Sist var det ju squash. :)

Just nu sitter jag här och har precis käkat typ, mums!
Victor kommer väl hit om någon timma skulle jag tro. Myspys på det!<3

Jag har inget intressant att säga så, hejsvejs med er! :)

SÖNDAG IGEN...

Usch för söndagar, tråkigare dagar finns det väl inte!
Vaknade upp hos älsk, och när vi gick upp och kollade ut snöade det massor!
Nu har det däremot övergått till snöblandat regn. Snön hinner knappt till marken innan den smälter. Vilket är bra :)
För någon mer snö vill jag inte ha! Det var ju så fint väder igår.

Victor mådde inte så bra igår, så vi tog det lugnt och la oss ganska tidigt. Idag var han bättre, tack och lov! ;D
Jag antar att han kommer rätt snart, hoppas det iallafall! För jag sitter här ensam hemma med 2 kissemissar, mamma jobbar och Börje är och firar sin dotter som fyllt år.
Och jag är så sugen på att baka dammsugare, det är ju helt suveränt gott!
Vi har säkert inte gjort det sen vi bodde på landet och det var typ 3-4 år sedan. Och det är jättegott! :)
Men mamma har sagt att vi nog kan göra det snart(A)

Bara 2 veckor till lov är skönt! Eller tycker ni inte? :)

Hasta la vista! ;D

LALALA :)

Här kommer några ps-bilder igen, några jag gjorde igår typ. :)
En av dem gjorde jag idag också. Har lite smått tråkigt, så jag roar mig med PS.

Här är dem. :)

Martina är på första igen. :)


Soffan :)

Jag tycker bakgrunderna är så fiina. (A)


Sista fick bli på Victor och mig!<3

Men nu ska jag nog hitta på något annat, eller ja vi får se vad jag gör. ^^

MER PS-BILDER!

Här kommer mer PS-bilder, fick för mig att göra lite som Linn gjort på ett par bilder. :P

Här på första bilden är det Martina. :)

Och jag tycker det är lite smått tråkigt att lägga in bilder med loggan rätt på, men vad ska jag göra? XD
Om ni vill ha en bild utan logga får ni fråga så kanske det kan gå att ordna. :)


Här på andra bilden är det jag. :)


Ni får dem så länge, men kanske gör mer sen! :)

PS-BILD!

Här kommer en för- och efterbild på Linn. :)
Vad tycks?

FÖRE


EFTER

HELG IGEN! :D

Ja nu var det helg igen och jag har inte bloggat på ett tag. Har inte haft något direkt att skriva.
Men jag kan ju berätta lite kort vad jag gjort ändå. :)
I onsdags hade jag utvecklingssamtal och det gick mycket bra. :)
Åkte hem till mamma efter skolan, Victor hämtade mig på station den snälla gubben min<3
Först åkte vi hem till mig och lämnade min tunga väska. Sen hem till honom för att han skulle äta, och då somnade jag hos honom, var så himla trött. Sen gick vi ut med Doris och det var mys i det fina vädret.:) Åkte hem till mig igen sen, och då somnade jag när han spelade tv-spel och jag kollade på. Så jag var väldigt trött då. Asskönt att jag var ledig på torsdan så jag fick sova ut då!
Så på torsdagen tog jag det bara lugnt tills vid 3-hugget då gick jag upp till Victors praktik och väntade på att han skulle sluta. :) Då åkte vi hem till honom och så gick vi ut med Doris som varje torsdag sen åkte vi hem hit och kollade på Sveriges värsta bilförare.
Igår var det jobbigt att pallra sig upp till skolan, men dagen gick ganska fort. Fick sluta tidigare från estetisk verksamhet för att vi var och kollade på utställningar.
Annars var jag bara med Victor på kvällen, vi mös och kollade på film. :) Först gick vi till Netto för Victor skulle panta burkar och då träffade jag en gammal lärare, hade honom i träslöjd i 7an eller nått. Och så känner pappa honom. :)
Sen gick vi till Hemköp för att köpa godis, för där har de ju geisha och det har inte Netto. Så hade jag 40 kr med mig och då gick det på 39.50kr Passade in ganska bra, men så sa hon att vi skulle hämta en godis till så det blev jämnt. Haha klockrent! :)

Förresten så hade min bilder kommit i onsdags och de är jättefina! :) Men däremot det andra jag beställt har inte kommit än tyvärr. Men det kommer väl så småning om hoppas jag. Fast från det ena har vi inte ens fått en ordersbekräftelse. Skitskumt. Om vi inte får det den kommande veckan får man nog ringa till dem eller nått.
Idag vet jag inte riktigt vad jag ska göra, vill ju ut i fina vädret. Men Victors mamma fyllde år i torsdags så de ska fira henne idag så Victor kan nog inte förrän senare. Men men kanske hittar på något! :) Kanske grejja lite i ps?
Ska försöka hitta på nått nu iallafall. Hejsvejs! :)

Tisdag 17 mars 2009 :)

Ja nu sitter jag här hos pappa. Som jag sa tidigare så åkte jag till pappa igår, och imorgon bär det av till mamma igen.
Vi tränade sqasch på idrotten idag. SKITKUL!:D
Till alla som inte provat på det borde göra det, jag ska lätt göra det igen. :)
Farfar hämtade mig efter skolan och så åkte vi hem hit. Farfars fru, min låtsasfarmor, hennes pappa höll på mycket med fotografering och videokameror och sånt när han levde. Så de hade ett stativ jag får ha tills jag skaffar ett eget. Mycket snällt. :)
Stabilt är det också, visst det har ju några år på nacken men jag tycker det var i fint skick för att vara så gammalt. Fint stativ! :D

Annars kom jag precis ur duschen och idag har jag saknat Victor något grymt!<3
Så tråkigt att inte träffa honom, nu har jag inte träffat honom på 2 dagar. Och sen vi började träffas såhär ofta, typ varje dag, (vi träffas varje dag när jag är hos mamma), så har vi max varit ifrån varandra 4-5 dagar och det var i somras när jag åkte till Köping på Sofias konfirmation. Och de dagarna kändes som år, seriöst. Jag har inte tröttnat på honom och kommer inte göra det i första taget heller så jag hoppas inte han heller gör det! :)

Senare ikväll ska jag kolla på Andra avenyn, mycket bra program. :)
Någon mer som kollar på det kanske? Haha:P
Sen ska jag lägga mig och ringa Victor!<3

Igår så fick vi förresten reda på att vi ska göra ett fördjupningsarbete inom svenska och jag har bestämt att jag ska läsa en bok och se en film(som är baserad på boken) och jämföra dem. Kan ni gissa vilken jag valde?
"Om jag kunde drömma" heter ju boken och "Twilight" heter filmen. :) Det sägs ju att de ska vara bra så det hoppas jag på! Köpte boken igår för 69kr skulle kostat 119kr så det tyckte jag var bra!

Men nu har jag nog inget mer att säga så bloggar nog mer imorgon, hejsvejs hade bra alla som läser! :)

Martina-bild :)

Här kommer bilder på Martina! ;D
Vad tycker ni? :)


Jag måste förresten sätta min logga sådär nu efter som det hänt att personer snott bilderna och bara skurit bort loggan. -.-
Jag vill inte att det ska vara så. Så nu får det blir såhär.
Kommentera så blir jag glad! :)

Söndag :(

Söndagar är tråkiga!
Förresten så var jag aldrig med Martina igår, det blev så sent sen skulle Victor komma hit så vi sa att vi skulle ta det idag istället. :)
men Martina skulle typ kommit för en halvtimma sen, och hon åker till sin mamma igen vid 18.00 så vi har ju inte hela dagen på oss men men ;D
Vi får väl se hur det blir.
Jag har precis fixat en bild på henne jag ska lägga in strax. För övrigt var jag med Victor igår som vanligt! Vi hade det myspys och spelade kort, tv-spel och kollade film!<3

Och igår beställde jag 88 bilder på framkallning och en almanacka, och så lite små grejjer jag vill ha! :)
Så nu kommer jag bara gå och vänta på dem i veckan(A)
Så frågan är ju om man ska åka till pappa redan imorgon så jag kan va här på onsdag då sakerna antagligen kommer? Hmm, måste funderas på. För då måste jag ringa pappa redan ikväll så han sätter på värmen i mitt rum. Eftersom jag är där så sällan så har de ju inte full värme på hela tiden. Jag tror nog jag ska det. Då måste jag packa ikväll också, imorgon är sista dagen vi slutar sent också! Woho!;D
Så efter den här måndagen kommer vi sluta 14.30 :)

Aja men nu ska jag bara lägga in bilden i ett nytt inlägg(A)
Sen ska jag göra något annat. Typ gå ut och gå eller nått, är jättesprallig i benen. xD
Hejsvejs! :)

HELG!<3

Äntligen helg, fast igår kändes ju som måndag bara för man varit ledig på torsdan. Så det kändes skönt att veta att det var helg nu! :D
På estetiskt verksamhet igår fick vi gå på ung företagsmässa. Lite intressant faktiskt. :)
Fick sluta tidigare och det var skönt!
På vägen hem från stationen igår mötte jag en klasskompis jag inte träffat sen vi slutade 9an och det var kul. Hans röst hade förändras jättemycket och han hade blivit mycket längre så man kände knappt igen honom. Så jag snackade lite med honom. Sen så mötte jag mamma som skulle ta tåget och jobba, sen så mötte jag en lärare jag hade i lågstadiet. :O
Sjukt, hon tittade mycket på mig så jag tror hon kände igen mig men inte kunde sätta pricken på vartifrån. Liksom man har ju förändrats ganska mycket från lågstadiet liksom. Haha :P
Sen på kvällen var jag bara med älsk och mysade!<3

Nu har jag precis ätit, mums! Idag har jag valt ut lite bilder som ska bli framkallade. Så vi ska nog skicka in dem sen. :)
Och så lite mer grejjer ska vi skicka efter tror jag(A)
Vad säger jag inte. :)

Om Martina inte tar allt för lång tid på sig att äta så ska jag nog va med henne snart, annars är jag med henne imorgon tror jag!;D
Men det var nog allt för mig just nu, bloggar imorgon igen tror jag. :)

Ha en bra helg allihopa!:D

NY DESIGN!

Då var den äntligen här min nya design. :)
Jag är inte helt nöjd med den, men den får jag ha ett tag nu. Var så himla trött på den gamla!
Vad tycks? :)




FRÅN DEN....


TILL DEN HÄR:

Jag tycker om den nya mest! :)

Ny kategori...

Det här ska vara den sista nya kategorin jag lägger in kanske en till, så nya designen kommer troligtvis upp ikväll eller imorgon! :)

Bloggi bloggi :)

Nu har det gått ett par dag sedan jag bloggade senast. Har inte riktigt haft tid tyvärr.
I lördags hade vi fest här hemma hos mig, mamma hade bjudit hit lite folk och det var Western-tema. Haha alla var så fint utklädda, utom jag och Victor. Haha^^
Mamma hade specialbeställt en tårta från tårtverkstan i Linköping också så vi hade en fin fin jättegod Lucky Luke-tårta! :D


Frän eller hur? ;D

Festen var iallafall kul men vid typ 1-2 gick Victor och jag hem till honom och sov där. Myspys!<3
Söndagen så var Victor och jag hela dagen och det var också myys:)
Igår hade jag lång dag i skolan, vilket var lite småjobbigt. Men jobbigt var det också att gå upp i morse och veta att man har idrott första lektionen. Men det gick och jag överlevde. :)
Igår fick vi reda på matteproven och våra mattearbeten också! VG på provet vilket jag verkligen inte trodde, blev mycket förvånad. Och på statistikarbetet fick jag MVG så det är jag mycket nöjd med.(A)
Nu har jag precis skrivit en nyhetsanalys, vi skulle titta på ett nyhetsprogram och analysera det. Ska vara inne imorgon. Men det är bara imorgon också, sen är jag ledig på torsdag. Så himla skönt, jag behöver verkligen sova en dag extra nu känner jag. Studiedagar är sköna!<3

Nu sitter jag och väntar på att min älskliing ska komma, men det gör han nog snart!
Tills dess ska jag försöka göra klart den nya designen, den har tagit sån tid för att jag haft så svårt att bestämma mig över saker och ting. Men nu tror jag att jag bestämt mig hur jag vill ha det. Iallafall för ett tag. (A)
Så jag bloggar nog imorgon igen. :)
Hasta Luego!

Martini bilder :)

Här kommer ett par bilder på Martina! :)
Vad tycks? ;D





Jag tycker om Martinas hår! :)

Friidaaay! :D

Blev visst aldrig något mer bloggande igår, orkade och hann inte.
Somnade visst framför tvn när jag kom hem, sen gick jag ut med Victor och Doris. :)
Idag var det väldigt segt att gå upp, så det var så jävla skönt med fredag!
Ganska slapp dag, vi skulle ju skriva en berättelse för ett tag sen på texten och jag fick MVG på min(A)
Fick sluta tidigare från sista lektionen för att jag börjat tidigare så kom hem 40 minuter tidigare än väntat, vilket var skönt. :)
Städade på rummet för imorgon ska det vara fest här, mamma och Börje ska ta hit lite folk och ha lite fest. Så imorgon ska väl Victor och jag va med dom lite. Sen drar vi nog hem till honom och sover där. :)
Däremot ikväll, har vi inte bestämt om vart vi sover än. Han kommer nog hit vid 20.00 så är vi väl här och så bestämmer vi väl då. Vi ska ha myspys!<3

Nu har jag precis bakat muffins och dom blev väldigt lyckade! :)
När de svalnat lite så ska jag packa ner dem i påsar sen ska jag hoppa in i duschen. Som fortfarande sprutar åt alla håll, mamma hade glömt ringa om det -.-
Men hon skulle ringa på tisdag sa hon. Senare ska vi köpa en metallslang så det ska bli bra. :)
Men nu tror jag muffisen svalnat så ska packa ner dem nu, sen ska jag duscha. Sen sätter jag mig nog vid ps en stund. Iaf om jag har samma lust till det som nu. Vi får väl se, så det kommer nog bilder här då isåfall. :)

Men hejsvejs så länge! ;D

Torsdag snart fredag :)

Sitter i skolan och väntar på att sista lektionen ska börja. *Woho*
Sista lektionen med Anders Trygg, får väl se vad vi gör då. (A)
Nästa torsdag är det studiedag och efter det har vi det inte bara. Och nu har typ alla haft sina tal så vi fick en utvärdering av vår lärare, jag fick jättebra på hennes kommentarer och betyget blev MVG+! (Ja det var ett utropstecken även på pappret jag fick) Så jag blev väldigt nöjd! 

Och nu ska vi skriva utvärdering på Anders lektioner sen får vi sluta. :)
Så nu ska jag börja på det. Bloggar nog senare, hejsvejs! :)

Kort inlägg :)

Jag skriver lite snabbt nu innan jag går och lägger mig!
Nu ska jag bara byta om till sovkläder och ringa Victor och snacka lite med honom, tötnosen min!<3 Sen ska jag sova, det ska bli skönt, är väldigt trött.

Idrotten idag var kul, jag tycker faktiskt om idrott ibland(A)
Frisbee, handboll, innebandy och nån lek med en jättestoor boll!
Allt var faktiskt kul även om det sista var roligast! Det var en sån där jättestor boll man kan träna med ni vet. Vi skulle göra mål på våra uppmonterade tjockmattor som sitter på väggarna. Och vi fick göra vad vi ville, sparka, studsa, springa med den. Killarna fick inte göra mål eftersom de är så långa så de fick bara hjälpa till och passa och så. Hahaha askul för alla bara klängde ju på varandra typ. xD
Sedan var det temadag, narkotika. Engelskan var ganska tråkig då. Men sen skulle nån från föräldrar mot narkotika komma och snacka. Hon var runt 60 bast men det var faktiskt intressant att lyssna på, hon hade själv 7 barn varav 2 stycken hade knarkat och den ena hade till och med fått barn med en knarkartjej. Den ena sonen hade också fått mer effekter av knarket än den andra, den ena hade blivit helt seg i huvudet och var helt efterbliven tydligen. Det var faktiskt sorgligt att höra på. Men intressant tycker jag!

Imorgon har jag matteprov, hoppas det går bra!
Nu är jag förresten i Motala, så jag saknar att fightas med Victor ikväll, och kommer sakna det imorgon också, men på torsdag får jag det igen! :D Hahaha!
Jag älskar Victor! <3
Men nu ska jag byta till sovkläder:) Hejsvejs!

Möblerat om :)

Och som jag berättat om, har jag möblerat om på mitt rum, såhär får ni för- och efterbild.:)
Glömde också säga i inlägget innan att vi fick reda på vad vi fick på några noveller vi skrev förra måndan typ. Jag fick VG. :)
Så det är jag nöjd med, fast ändå vill jag ha bättre. I 9an fick jag oftast MVG på mina noveller jag skrev. Men så hade jag mycket bättre lärare då också som jag tyckte bättre om! Men men, som sagt, VG duger. :)

FÖRE ommöblering

(Stökigt jag vet, det står rengöringsflaskor och allt ligger ju typ på sängen, men solfjädern satt precis bredvid Avril-affischen annars såg det i princip ut såhär innan, men kom på så sent att jag skulle ta kort xD)

EFTER ommöblering

(Tvn kommer inte stå där sen, ska skaffa platttv som ska sitta framför sängen så jag kan få tillbaka min stora bästa spegel! Annars ska nog ingen annan särskilt förändring göras. :P)

Nu ser ni ju inte hela rummet, men endel, jag trivs väldigt bra i den nya möbleringen. :)

Martina pics :)


Modell: Martina
Photo: Jag


Modell: Martina
Photo: Jag

Älskar hennes hår på båda bilderna, så fiiint! :)
Vad tycker ni? (A)

Marsmånad, Måndag, mer snö och nya pics :)

Har inte haft direkt något att skriva i helgen så jag skriver nu istället. :)
I helgen har jag varit med älsk, myspys!<3
Men igår så var jag också med Martina, det var ett litet tag sen nu så det var mycket roligt! :D
Vi tog en massa bilder, jag sminkade henne och fixade håret på henne. Blev faktiskt ganska bra må jag säga.
Så ska snart lägga in ett par bilder. :)

Och idag var det måndag igen, slutade sent, 15.45. Träligt, men nu är jag iaf hemma! ;D
Vi fick reda på vad vi fick på de där tidningarna vi höll på med, jag fick MVG- medan min par-kompis fick G. Men så hade jag gjort; framsidan, krönikan, enkäten, en artikel medan hon gjort: en artikel.
Så jag tycker jag förtjänade det.(A)
Kom precis ur duschen och det är fortfarande hål i slangen, men försökte göra något så det inte ska spruta precis över allt, så jag satte sån där super-tejp på. Det hjälpte faktiskt, men vi ska få en ny slang av bostadsbolaget tror jag. :)
Förresten så när jag tittade närmare på slangen så såg jag massor med bitmärken i, så det är någon av katterna, eller båda två som suttit och bitit på den. Så nu får de typ inte gå in i mitt badrum. ^^

Nu sitter jag här och väntar på att min sötnos Victor ska komma hit!<3 Han klippte sig förresten igår, och det blev jättefint! Fast okej, han är alltid fin för mig, finast!<3
Hela dagen har jag nämligen varit så sugen att fightas med honom, vi brukar typ brottas. Haha, det är så himla kul varenda gång även om jag hamnar i underläge typ jämt. Haha men det är mys med bus! :)
Förresten åker jag till pappa imorgon, så då kommer jag befinna mig i Motala. Iaf till på torsdag:)

Aja, hejsvejs. :)

RSS 2.0


www.cocoo.se -
Massor av trendiga halsband, armband, örhängen, ringar och klockor!

Blogglista.se

Malin Wallberg
1992 var året som jag föddes i Linköping, numera bor jag i Mjölby. Min fritid sysselsätter jag allra mest med fotografering av alla dess slag. Fashion-genren har dock gått och blivit en favorit, men jag gillar egentligen allt!;D

Läs mer om mig här!




KONTAKT
[email protected]

HEMSIDA
www.mwphotos.se


bloglovin