SHOPPING!


Bild: hm.se


Bild: ikea.se

Bild: ikea.se

Igår åkte jag och Victor till Linköping och shoppade, jag köpte pryttlarna ovan! Asnice ju, äntligen fått tag i vettiga tallrikar som man ska ha när man flyttar hemifrån, jättebra kit! Batterierna är ett måste till min blixt att ha att byta med om de andra batterierna är slut eller nått, asbilligt!

Väskan har jag kikat in ett tag och nu kom jag äntligen till stan så jag kunde köpa den, jag hade ju presentkort på H&M vilket var suveränt, jättefin väska att ha i vår/sommar ju!
Och vad köpte Victor då? Jo han köpte ett par ursnygga chinos! ;D

"Romantikens hela väsen ligger i ovissheten."


Fotograf: Malin (jag)
Modell: Linette
Utrustning: Canon eos 7D + Canon EF-S IS 18-55mm f/3.5-5.6 + Nissin Di 866
s 1/100 f/6.3 iso 125

Ytterligare en fin bild på söta Linette!

Först och främst måste jag säga att det var grymt kul på äventyrsbadet i fredags, har fortfarande träningsvärk och fetaste blåmärket. Fick det av den lilla vattenrutschbanan, fy fan säger jag bara. Det är rejält stort och ömmar som satan, precis ovanför min högra skinka. Galet ont, haha! Men det var det värt, för det var riktigt roligt! :)

"Det finns mer i livet än att öka farten."


Fotograf: Malin (jag)
Modell: Linette
Utrustning: Canon eos 7D + Canon EF-S IS 18-55mm f/3.5-5.6 + Nissin Di 866
s 1/100 f/6.3 iso 125

Här har ni en av bilderna på mamma& dotter-fotograferingen jag hade för några veckor sedan!

Jag hoppas bilderna kommit fram till dem nu, för jag skickade dem igår. Så jag hoppas på en glad mamma och dotter, haha!

Jag ska strax äta något och göra lite matsäck, för idag ska jag tll äventyrsbadet i Linköping med Martina! Woho, skitlängesen jag var där, så det ska bli riktigt roligt! Jag tror inte jag varit där när jag nått över ytan på de ställen man ska nå över. Så ja, som ni förstår var jag inte så gammal då. Eller jo, vi var i simbassängen i 1an (på gymnasiet) med klassen, men då fick man ju inte leka runt så det räknas inte, haha!

"Tidigare misslyckanden är vägvisare till kommande framgångar."


Fotograf: Malin (jag)
Styling: Linn
Modell: Clara
Utrustning: Canon eos 7D + Canon EF-S IS 18-55mm f/3.5-5.6
s 1/100 f/8 iso 100

Här har ni en bild från gårdagen!

En av mina favoritbilder är detta, gillar den skarpt! Bilderna kommer att användas som reklamblad till en modevisning som kommer att hållas av dem. Så nu är min nya studio invigd tillsammans med Linn och Clara, woho! ;D

Det blev en hel del nice bilder, den nya studion är dubbelt så stor som den förra och det märktes. Yeey! Nu förstår jag inte ens hur jag fick plats i den förra? Haha!

MIN ALLDELES EGNA STUDIO!



Ja, såhär ser min studio ut nu!

Dock är det som ni ser, väldigt stökigt än så länge. Det är möbler, rengöringsmedel och verktyg och saker överallt. Har inte fått ordning på det ordentligt än. Just nu har jag ju också dubbla bakgrunder, haha. Ska dock fixa en till snart, den är döläcker!

Jag kommer ta fler bättre bilder på studion när jag fått det mer iordning där inne, då hamnar även bilderna på hemsidan. Jag ska kanske dit idag och leka lite, då plockar jag nog iordning lite mer! ;D

"Den som försöker dränka olycklig kärlek i alkohol är en galning. Alkohol konserverar."


Fotograf: Malin (jag)
Modell: Elektra (Bella)
Utrustning: Canon eos 7D + Canon EF-S IS 18-55mm f/3.5-5.6 + Nissin Di866
s 1/80 f/5.6 iso 250

Återigen en söt liten bild på min katt Bella!

Usch, vad jag frös inatt. Det är ju galet kallt i mitt rum. Victor och jag mätte hur kallt det blev i min hall när vi hade alla dörrar stängda dit (förutom toalettdörren) en natt. Och kan ni gissa hur kallt det var? 16grader! Antagligen är det min ytterdörr det är fel på, det är typ en jättestor springa nertill som det blåser in luft från trapphuset. Men det är säkerligen något mer fel på värmen här för så jäkla kallt ska det inte vara. Helt sjukt ju, inte konstigt att man fryser! Dessutom har mamma ringt till vår hyresvärd om detta och de skulle komma någon gång efter nyår, och ja det var ju ett tag sedan nyår var nu. Men jag tror hon ska ringa idag igen och se vad de sysslar med för såhär kallt ska man inte behöva ha! :(

Hoppas de löser det snart, och hoppas att ni slipper ha det såhär kallt inomhus! ;)

"Människorna är som viner: med åren blir de dåliga surare och de goda blir bättre."


En bild jag tog när Martina och jag lekte med långa slutartider och en ficklampa (mobillampa, haha)!

Godmorgon mina vänner! Känns som om jag är den enda som går upp såhär tidigt på lovet. Men så äre väl när man jobbar haha.

Imorgon ska jag förhoppningvis ha min första fotografering i min nya studio, vilket jag ser fram emot. Superskojj ju! Ska ta lite bilder på den så ni får se hur den ser ut när den är färdig. Har lite småplock kvar dock, men det fixar jag nog till imorgon. :)

Ha en bra dag!

"Ingen kan på samma gång vara förälskad och klok."


Nu har jag avverkat en hel arbetsdag, one more to go!

Ja, imorgon ska jag jobba också. Sedan får väl jag lov på riktigt kan man väl säga. Jag får ju gå upp precis som om jag ska till skolan på morgonarna. Men men, en dag till kan jag ju klara av! ;)

På onsdag kommer jag ha min allra första fotografering i min nya studio, woho! Så skojjigt, det är min stylist Linn som behöver hjälp med något skolarbete så det blir ju roligt! Men nu ska jag lägga mig framför tvn och kolla på Ullared, Victor kommer väl vilken sekund som helst också!
Gonatt!

"Min kärlek till dig är enkel, rak och sann. Det är bara jag som krånglar ibland."


Här är en bild på lite e.l.f smink som jag tog i en uttråkad stund då en kund var försenad!

Och jag är lite smått uttråkad nu också, haha. Victor borde snart vara färdig med bilen så att vi kan åka till studion och fixa så att den blir färdig. Men före det ska vi nog äta lite här. Så som ni hör blir det inte än på en stund, tyvärr. Men men, jag är glad att han hjälper mig iallafall! :)

Sportlovet är också här för min del, tjoho! Dock ska jag jobba imorgon och på tisdag så där försvinner två dagar, men jag tjänar ju pengar och ska jag vara helt ärlig tycker jag inte att det är så mycket pest och pina att gå till mitt jobb, jag trivs där! ;D

MÅLA STUDIO



Såhär såg det ut när Victor och jag målade i nya studion för ett par veckor sedan!

Ni ser ju hur golvet såg ut, haha dock är det ett jättefint golv nu. Och så är det massor saker där. Inte så sådär tomt. Vi lyckades nämligen få över alla grejjer från gamla studion till den nya igår. 3 lass blev det, undrar hur jag fick plats med allt egentligen, jag menar den gamla var ju hälften så stor, haha!

Idag ska Victor hjälpa mig sätta upp ett par hyllor som ska vara där, sedan ska vi sätta upp bakgrunden och jag ska börja att göra en ny. Yess, jag ska göra en egen bakgrund, det ska bli roligt! :)
Självklart kommer jag visa fler bilder!

"Det räcker inte med att lyckas. Andra måste misslyckas."


Fotograf: Malin (jag)
Modell: Elektra (Bella)
Utrustning: Canon eos 7D + Canon EF-S IS 18-55mm f/3.5-5.6 + Nissin Di866
s 1/80 f/4 iso 250

Min andra lilla söta kisse Bella!


Har precis beställt ett nytt ramminne, min dator behöver mer. Så det kommer förhoppningsvis på tisdag så då kanske min dator fungerar lite bättre! :)

Nu ska jag börja fixa iordning mig, sedan ska vi börja flytta lite grejjer från gamla till nya studion. Tjoho! Det blir roligt, äntligen börjar sakerna komma på plats. Men än är det en del kvar.

Nu är det bra en dag kvar på mina traderaauktioner, buda!

"Framgångens hemlighet är att aldrig släppa målet ur sikte."


Fotograf: Malin (jag)
Styling: Linn
Modeller: Mikaela
Utrustning: Canon eos 7D + Canon EF-S IS 18-55mm f/3.5-5.6
s 1/100 f/7,1 iso 100

Simningen igår gick bra, asskönt var det! :)

Idag har jag och Martina varit på riskettan, lite segt emellanåt men det var roligt emellanåt också, haha lite blandade känslor där. Efteråt gick Martina och jag käkade sedan tog vi tåget till Tranås för att gå en sista gång på Circus Sale innan det stänger, det stänger nämligen på lördag och åker vidare till någon annan stad, tror jag? :P

Denna gång fick jag med mig:
- 2 linnen
- 1 t-shirt
- 1 kjol
- 2 chinos
- 1 tröja


Och allt detta för 210kr! Asnice! Kommer nog sakna det där stället!

MARABOU MANGO


Bild: google.se

Har ni smakat den?

Jag kunde inte låta bli att köpa med mig en hem från affären förra helgen, och mums säger jag bara! Så jäkla god, jag gillar ju mangosmaker och dofter och den här var helt underbar! Mums mums mums, har ni inte provat den så borde ni det! ;)

Nu ska jag bege mig mot stan en sväng, sedan ska Martina och jag simma, som varje onsdag! :)

"De höga klackarna uppfanns av en kvinna som blev kysst på pannan."


Fotograf: Jag
Modell: Jag

Vet ni vad? Golvet är på plats!

Och det är superfint där nu, åh jag vill bara få dit alla grejjer så jag kan plocka med grejjerna och få det som jag vill! Dock måste vi få dit den där listen innan jag kan det.
Nästa helg ska vi nog börja flytta lite mer saker, igår tog vi en del, så resten blir i helgen. WOHO, så himla roligt!
Kommera visa bilder vartefter det blir färdigt! :)

Och glöm inte buda på mina traderaauktioner!

"Tvivlet är vishetens början."


Fotograf: Martina
Modell: Jag

Visst ser det väl för skönt ut?

Denna bild är tagen den dagen som var så otroligt varm i somras, men också den dagen då det blev kallt igen. Åskan kom nämligen samma dag och tog bort värmen, efter det blev det inte så där varmt igen!
Och här sitter jag och skriver om 25-30 plusgrader när det är cirka 12 minus ute, har varit ännu kallare, brr! Snöar gör det just nu också, inte mycket men lite iallafall. Och på tal om ingenting, har jag uppdaterat hemsidan ytterligare, lagt till en ny flik (FAQ) och gjort lite småändringar, gå in och kika vettja?! ;D

"När mina ögon är öppna ser jag dig och när de är stängda ser jag dig och mig."


Fotograf: Malin (jag)
Modell: Tintin
Utrustning: Canon eos 7D + Canon EF-S IS 18-55mm f/3.5-5.6
s 1/80 f/3.5 iso 250

Min söta lilla kisse!

Idag läggs mitt nya golv på plats, tjoho! Det enda som behövs mer idag är en list, hoppas att vi kan ordna det idag annars kan jag inte börja flytta några grejjer förrän den är på plats. Ihh, jag vill ju bara dit och börja pyssla lite. Vore ju så roligt att få det färdigt nu! :D

Men vi får se lite hur det blir, men jag hoppas! Igår slipade vi ner bordet som jag skaffat, det är lite kvar dock. Tror det blir bra till slut! :)

MWPHOTOS PÅ TRADERA!


Har nu lagt ut bland annat denna bok på tradera! Fick ju dubletter så jag säljer den ena!

Klicka här för att ta er till min traderasida!

"Den som handlar av kärlek har rätt, även om han inte får rätt."


Fotograf: Malin (jag)
Styling: Linn
Modeller: Mikaela
Utrustning: Canon eos 7D + Canon EF-S IS 18-55mm f/3.5-5.6
s 1/80 f/4.5 iso 1000

Idag ska vi nog börja lägga golv i nya studion, woho! :D

Men först ska jag gå en sväng på stan med Martina, Victor var ändå tvungen att mecka lite med bilen innan vi kan börja med golvet. Så jag fördriver tiden med Martina så länge, skojj skojj!

Ha en bra dag, hörrni!

TIPS: Bebisfotografering


Har fått önskemål om att ge lite tips vid bebisfotografering och här har ni några!

- Prata med bebisen, få uppmärksamhet (om det inte är meningen att bebisen ska kolla på någon annan så klart)
- Var alltid beredd med kameran, annars är det väldigt lätt att missa de där "speciella" ögonblicken.
- Kom ihåg att de är små och inte förstår så mycket än, de kan inte alltid göra som du vill, ha tålamod!

Kommer säkerligen på fler efter jag skrivit detta, men det får duga så länge!
Säg till om ni vill ha fler tips!

JAG TROTSADE MURPHYS LAG!


Gammalt montage med en gammal bild på mig, haha!

Men jag trotsade faktikst Murphys lag igår! Det var igår, jag stod och bredde ett par mackor i godan ro, men lite småstressad som man är ibland tappar jag greppet om mackan och den slinter rätt ner på golvet. Åh nej! Den har ju säkerligen hamnat upp och ner så att smöret samlat i sig massor damm eller kattmat, blä!
Men så tittar jag ner, och där ligger den så fint åt rätt håll med smöret uppåt som det ska, haha så jag trotsade allt murphys lag!

För er som inte hört talas om "Murphys lag":

"Uttrycket "Murphys lag" har i folkmun förvandlats och beskriver alla typer av oturliga sammanträffanden, som att det bara regnar de dagar då man inte har med sig något paraply eller att man i snabbköpet alltid hamnar i den långsammaste kassakön." Källa - Wikipedia

"Det är ont om begåvat folk, men man kan ju inte vara överallt."


Fotograf: Malin (jag)
Styling: Linn
Modeller: Mikaela
Utrustning: Canon eos 7D + Canon EF-S IS 18-55mm f/3.5-5.6
s 1/0 f/5 iso 1000

Ska alldeles strax bege mig mot körskolan för att plugga lite och sedan ska jag simma med Martina!

Ändring angående golvet igen, troligtvis och förhoppningsvis får jag det imorgon. Hoppas att jag kan börja lägga det redan på fredag, annars blir det lördag och på söndag blir det isåfall att börja flytta grejjer, tjoho!

Gillar faktiskt bilden på Mika ovan, hon skulle sett lite mera arg ut bara, haha så hade det varit en klockren "djävulsbild". Men som sagt, jag gillar den!

"Det är ett mirakel att nyfikenheten kan överleva dagens utbildning."


Fotograf: Malin (jag)
Styling: Linn
Modell: Alexandra
Utrustning: Canon eos 7D + Canon EF-S IS 18-55mm f/3.5-5.6 + Nissin Di866
s 1/100 f/8 iso 100

Jag har studiedag idag, skönt! Dock utnyttjar jag inte min ledighet särskilt bra, jag ska nämligen jobba. Om cirkus en kvart ska jag gå till tåget. Jag försöker jobba så mycket jag kan medan jag kan, sen kommer det bara bli en gång i veckan. Men det går nog det också, haha!

Det blev inget golv igår, det kommer på fredag istället. Mamma ska vara snäll och handla det åt mig, så i helgen ska vi eventuellt lägga golv och sedan är det bara att börja flytta in, woho! :D
Jag längtar må ni tro!

"Every artist was first an amateur."


Här kommer ytterligare en ihopklippt bild, haha tycker de blir lite roliga! :)

Målningen i min nya studio är nu klar, jag tycker det blev rikitigt bra, mycket bättre än innan! Idag så kommer jag förhoppningsvis få hem golv så det kan man börja med nu i veckan skulle jag tro. (Hoppas på redan ikväll!)

Fotograferingen igår gick bra trots att jag blev utan stylist, men det var riktigt roligt. Det var en mamma-dotter-fotografering. De hade mycket idéer och var väldigt fantasifulla så det var jätteroligt. Det blev många bra bilder, det kommer eventuellt komma upp en hel del här när de är färdiga! ;D

"För mycket av det goda kan vara underbart."


Bild: skopunkten.se

I torsdags letade jag skor som en galning, de vinterskor jag har nu har börjat läcka in och blasket ute kommer nog att fortsätta ett litet tag, tyvärr. Under tiden jag letade hittade jag dessa! Blev helt kär i dem, galet snygga ju!
Men det var ju inte de skorna jag var ute efter, så efter mycket letande hittade jag ett par skor jag ville ha på din sko! (Hittade dock ingen bild på dem)

Men igår följde jag med pappa till Linköping och då skulle vi köpa skor åt Jenny, och då passade jag på att ta med de ovan! Som jag även lyckades få, tack pappa! :D

"Det är bara otur att inte bli älskad, men det är en olycka att inte kunna älska."


Har börjat med den nya ihopklippta varianten på Mika! :)

Skulle haft två fotograferingar idag, men det blir bara en. Min stylist Linn är sjuk så det får bli såhär helt enkelt. Men får se det från den positiva sidan att jag får mer tid att måla min nya studio! Och det är precis vad jag ska göra nu, ska bara packa så jag kan åka till studion när det är dags. :)

Nu vet ni vad jag gör idag, hejsvejs!

JAG HAR VUNNIT!

Bild: mysweethome.se


Jag kom in på Millahs blogg av en slump och såg att hon tävlade ut en sådan här "blixtlampa" för ett litet tag sedan. Tyckte den var jättesöt så jag var med. Och jag vann! Ihh, så skojjigt! Gjorde min dag!
Just själva grejjen att vinna är ju bara rolig den! Eller hur? ;D


"Den första kärleken är som den första snön, man ser spåren tydligt."


Fotograf: Malin (jag)
Styling: Linn
Modell: Alexandra
Utrustning: Canon eos 7D + Canon EF-S IS 18-55mm f/3.5-5.6 + Nissin Di866
s 1/100 f/8 iso 100

Yess, nu har jag nycklarna! Woho! Ska försöka gå dit och börja måla lite redan ikväll, ihh så skojjigt!

Är överlycklig, haha nu vill jag bara få dagen överstökad så att jag kan åka dit! Jätteglad är jag iallafall, äntligen en större studio!

Martina och jag simmade igår också, gu så skönt det var!

Men nu ska jag till skolan, see ya!

"Att slåss med troll, befria prinsessor och döda varulvar, det är att leva."


Fotograf: Malin (jag)
Styling: Linn
Modell: Alexandra
Utrustning: Canon eos 7D + Canon EF-S IS 18-55mm f/3.5-5.6 + Nissin Di866
s 1/100 f/8 iso 100

Superpepp nu! :D

För vet ni vad? Imorgon ska jag hämta nyckeln, kunde egentligen gjort det idag men jag jobbar idag så det blir ju för sent då. Så imorgon blir det, ah så skojjigt! Köpte ju färg här om dagen så det är ju bara att tuta och köra! ;D

Igår gick jag ifrån skolan 17.50, tror aldrig jag gått därifrån så sent, haha. Vi kollade på A clockwork orange! Mycket speciell film, det är nog allt jag har att säga.

Have a nice Tuesday!

RSS 2.0


www.cocoo.se -
Massor av trendiga halsband, armband, örhängen, ringar och klockor!

Blogglista.se

Malin Wallberg
1992 var året som jag föddes i Linköping, numera bor jag i Mjölby. Min fritid sysselsätter jag allra mest med fotografering av alla dess slag. Fashion-genren har dock gått och blivit en favorit, men jag gillar egentligen allt!;D

Läs mer om mig här!




KONTAKT
[email protected]

HEMSIDA
www.mwphotos.se


bloglovin