"Den som har planterat trädet får sällan smaka frukten."


Tagen med Canon G12!

Igår var det fullt upp här hemma då Victor fyllde år. 22 år, uj uj, nu börjar han komma upp i åren... haha ne men man börjar faktiskt känna sig gammal, för några år sedan var det ju mycket men nu vet jag inte? Haha känns som om tiden går fortare för varje år.

I fredags var jag ju på stan med Martina, nice nice! Hittade ett och annat faktiskt, mycket nöjd. Vi tog en god smoothie från Naked juice bar också, de är ju så galet goda!!! Love them! <3

Ny design!


Sådär, det blev en ny design! ;)

Klicka på F5 om något ser konstigt ut!

Kommer nog dock hända ett och annat med min blogg snart. Blir lite förändringar. Tror det blir kanoners!
Gillar ni den nya designen? Känns lite mer vårig! :)

"A diplomat is a man who always remembers a woman's birthday but never remembers her age."


Fotograf: Malin (jag)
Modell: Matilda
Makeup: Cecilia
Utrustning: Canon EOS 7D + Tamron AF SP 28-75/2.8 XR Di
s 1/60 f/8 iso 100

Hej och hå! :)

Äntligen fredag, tjoho! Längtar tills i eftermiddag då jag ska på stan med Martina. Drömde till och med om det inatt, haha sjukt! Men jag tror inte jag varit på stan "på riktigt" sedan mellandagsrean... galet längesedan ju! Och de har ju byggt om en del i Linköping där har jag hört, gjort om både på H&M och Ginatricot. Men så har vi även fått en ny affär där, NewYorker! Ska bli spännande att kika runt där idag! ;D

A tree...

Snart är april slut och våren har fortfarande inte kommit på riktigt! Jag hoppas att vädret skärper till sig nu och ger oss lite sol. Det ser ju ganska lovande ut på morgnarna men sedan övergår det till regn senare på dagen. Har ni det likadant?


"Visst blir man klokare med åren, men alltid ett par år för sent."


Fotograf: Malin (jag)
Modell: Amanda
Makeup: Linn
Utrustning: Canon EOS 7D + Tamron AF SP 28-75/2.8 XR Di
s 1/200 f/2,8 iso 100

Torsdag snart fredag tjoho!


Är shoppingsugen... och imorgon ska jag på stan en sväng med bästa Martina! Längesedan vi sågs nu så det ska bli skitkul! Har en hel del jag ska köpa, hoppas jag hittar allt bara, haha! Eller bäst för plånboken är kanske om jag inte gör det... äh! ;)

"Det är den som går vilse som finner de nya vägarna."


Fotograf: Malin (jag)
Modell: Matilda
Makeup: Cecilia
Utrustning: Canon EOS 7D + Tamron AF SP 28-75/2.8 XR Di
s 1/60 f/8 iso 100

En bild på Matilda från modell för en dag vi hade 15 april! :)

Var ett tag sen jag fotograferade i studion så det var grymt kul! Tyckte bilderna blev jättebra också och jag tror Matilda blev nöjd också. Great! Men nu börjar jag redan få abstinens efter att fotografera, jag får det när jag inte har ett projekt som ligger nära men det har jag ju. Jag åker bort nästa helg för att ta lite studentbilder på min kära kusin, längtar! Hoppas vädret blir bra bara! Och så har jag planer med Linette x2... så lite på gång har jag allt. Skojj!

"Framgång beror bara på tur. Fråga en som har misslyckats."


Tagen med Canon G12!

Har jag sagt att jag lyckats få upp gardiner här hemma nu? Det har jag iallafall. De blev väldigt fina som jag sa från början och jag tror även Victor tyckte det. Hmm, känns som jag skrivit det? Men kan inte minnas om jag har det eller inte. Haha nu vet ni att jag har fått upp gardinerna jag tjatat om iallafall och att det blev bra har ni redan läst det har ni nu fått läsa det igen. :)

"As anyone who has ever been around a cat for any length of time well knows, cats have enormous patience with the limitations of the human kind."


Fotograf: Malin (jag)
Modell: Amanda
Makeup: Linn
Utrustning: Canon EOS 7D + Tamron AF SP 28-75/2.8 XR Di
s 1/200 f/2,8 iso 100

Och så vare en sån där måndag igen!

Jenny hade en jättebra födelsedag igår tror jag. Hon fick massor skoj och roligast av allt var nog motorcykeln haha. Eldriven så hon åkte runt där inne, skitkul att se! Av mig och Victor fick hon två klänningar och två små leksaksdjur. En gris och en zebra så till grisen sa hon "griiiiiiis", haha. Zebra tror jag inte hon lärt sig ännu. Trevligt litet kalas och jag körde hem från det! ;)

On the road..

Och jag kör inte! Haha fast jag får nog köra hem sedan. Förstår inte varför jag skulle ta det där körkortet när Victor ändå alltid vill köra? Nevars, körkortet kommer vara bland det bästa jag gjort! ;D Men idag ville Victor köra dit. Och vart är "dit" då? Jo, min lillasyster Jenny fyller ju 3 år. Så vi är påväg mot ett barnkalas! :)


BTS - 15 april Matilda



Två behind the scenes bilder från fotograferingen i söndags! På den första bilden ser ni Cecilia och Matilda. :)

Sitter just nu med bilderna vi tog i söndags. Skojj!
Skönt med helg är det också. Ska snart börja baka lite cupcakes inför morgondagen då Jenny (lillasyster) blir 3 år! Tvättar gör vi också så det är fullt upp! Skönt att hinna ikapp lite här hemma. Så var det den där nedrans disken också... jaja, som sagt skönt att hinna ikapp lite här hemma. :)

"Om det vore så roligt att arbeta som många påstår, så skulle borgmästaren hugga sin ved själv."


Tagen med Canon G12!

Oh, gillar denna bild!

Victor och jag gick på promenad här om dagen och jag tog med mig G12an då. Älskar den! Enkel att ha med sig och tar fantastiska bilder. De gånger jag inte orkar släpa med mig systemkameran är den perfekt! Var så fint ljus ute när vi gick också. Myspys!

A red Apple...

Jag har sagt det förr och jag säger det igen. Det är kul att man kan ta lite kreativa hyfsat bra bilder med mobilen nu för tiden! Finns ju så galet mycket appar som man kan leka med bilderna i! Det går dessutom snabbt att knäppa av en bild för att sedan direkt köra in den i en app och börja redigera. Det gillar jag! :)

Vill ni se mer av mina mobilbilder kan ni följa mig på instagram @malinwallberg


"A great artist is always before his time or behind it."


Fotograf: Malin (jag)
Modell: Amanda
Makeup: Linn
Utrustning: Canon EOS 7D + Tamron AF SP 28-75/2.8 XR Di
s 1/200 f/2,8 iso 100

Haha, jag ska aldrig mer säga att jag klarade mig ifrån något regn. Igår började det nämligen regna precis när jag skulle gå till tåget och det slutade nästan när jag var framme. Så otroligt irriterande. Tur nog hade jag ju tagit med mig mitt paraflax hem (hade ju glömt det på jobbet över helgen) så jag kunde ju ta skydd under det utan att bli allt för blöt.

"Gott omdöme beror på erfarenhet, och erfarenhet får man på grund av dåligt omdöme."


Tagen med Canon G12!

Jag slapp snöovädret igår. Det slutade snöa/regna en stund innan jag skulle gå. Gött! Dock ser jag världen mörkaste moln dra sig in här nu... måste slippa det idag också. Inte kul annars. Jag får skynda mig till stationen så klarar jag mig nog. Skulle det ens bli regn idag? Jo, lite kunde det komma idag. Kom för att stanna solen!

"I don't care much about music. What I like is sounds."


Fotograf: Malin (jag)
Utrustning: Canon EOS 7D + Tamron AF SP 28-75/2.8 XR Di
s 1/30 f/2,8 iso 100

Måndag morgon!

Hejsan svejsan, idag är det återigen måndag. Fotograferingen igår gick bra. Suveränt! Nu är jag superpeppad inför fler fotograferingar. Ah, så skojj! Har ju som jag nämnt tidigare några idéer jag vill genomföra.

Annars är det jobb jobb idag som vanligt. Och hoppas att snö-regn-ovädret har gett mig sig när jag ska gå. Har ingen lust att gå i det och paraplyet glömde jag på jobbet i fredags när det stod på tork...

"Få människor lever idag, de flesta förbereder sig för att leva i morgon."



Fotograf: Malin (jag)
Modell: Amanda
Makeup: Linn
Utrustning: Canon EOS 7D + Tamron AF SP 28-75/2.8 XR Di
s 1/200 f/2,8 iso 100

Hej och hå, då var det söndag igen!


Ska alldeles strax ge mig iväg för ett "Modell för en dag-jobb". Efter det ska nog Victor och jag handla inför kommande veckan.

Håret igår blev suveränt, blev lika nöjd som vanligt. Presenter till både Jenny och Victor är inhandlade, perfekt! Och så är det fint väder idag och det var fint väder igår. Hoppas det håller i sig, vore ju skönt att slippa komma blöt till jobbet varje dag för att sedan precis när man torkat helt åka hem och bli blöt på hemvägen. Ja, lite sol och värme vore ju bra där! :)

"A people free to choose will always choose peace."



Fredag mina kära vänner! Sista arbetsdagen och sedan är det helg. Ska bli mysigt, ska till frisören imorgon och slinga håret. Även köpa födelsedagspresent åt Victor som fyller år om bara ett par veckor. Det blir nog bra. Vet ju vad jag ska köpa så det blir nog inte problem hoppas jag! Lillasyster Jenny fyller ju hela 3 år snart också så ska väl kika på en present åt henne också. Tror jag vet vad jag ska köpa där också. Det gäller att börja fundera i tid för att det ska bli bra så man inte bara hafsar ihop något! ;)

Dimmigt!

Ja idag är det dimma ute... Tror dock det var värre när jag gick upp eller var det bara för att jag var nyvaken? Haha who knows!

Tog iallafall bilden nedan när jag gick till tåget. Blev ganska nöjd. Kul att man kan ta snygga mobilbilder nu för tiden! :)

Och yes jag har instagram! malinwallberg heter jag där. Enkelt och bra! ;)


"Grannens kor mjölkar alltid bäst. "


Fotograf: Malin (jag)
Modell: Amanda
Makeup: Linn
Utrustning: Canon EOS 7D + Tamron AF SP 28-75/2.8 XR Di
s 1/200 f/2,8 iso 100

Ännu en bild på Amanda, den här gillar jag! :)

Och idag är det torsdag och imorgon fredag och helg! Tjolahej vad tiden går! Hoppas jag kan boka in en plåtning snart igen. Men det är ju på gång nu! Har en idé jag vill utföra nu i vårdagarna måste bara hitta någon modell, tror jag vet vem jag ska fråga faktiskt, haha. Har bara fotograferat henne en gång förut om jag inte minns fel? Hoppas hon har kläder för det bara men jag tror det. Det ska ju vara aningens färgglatt! Ah.. vad spännande! :)

Regn...

Ja bilden nedan visar tydligt vad jag sett från fönstret på jobbet hittills denna veckan. Nu när jag är påväg hem ser det dock ut att bli lite ljusare. Hoppas!

Och trots att det varit ganska kallt den senaste veckan har jag trotsat kylan med mina vårkläder. Men idag var det lite varmare imorse så snart slipper jag frysa på morgonarna får vi hoppas! Trotsar ni också kylan med vårkläder eller hämtade ni tillbaks vinterkläderna när kylan kom tillbaka? :)


"Det är bättre att sota för sanningen än att lyckas i lögner."


Tagen med Canon G12!

Tagen på vår balkong då man faktiskt kunde vara därute utan att frysa ihjäl. Var väl någon vecka sedan eller två när solen sken. Nu är det bara grått grått och grått. Trist. Vill ha tillbaka våren! Det var ju riktigt varmt där ett tag men så försvann det. Nu är det faktiskt mitten på april, nu får solen komma tillbaka! Vilka håller med?

Annars är det återigen en vecka full av jobb, kommer jobba hela veckan till fredag. Mycket att göra, så nu är det väl snart dags att bege sig mot tåget! Ha en fin onsdag/lill-lördag alla! :)

"Rikedom är som havsvatten. Ju mer man dricker desto törstigare blir man."


Fotograf: Malin (jag)
Modell: Amanda
Makeup: Linn
Utrustning: Canon EOS 7D + Tamron AF SP 28-75/2.8 XR Di
s 1/200 f/2,8 iso 100

Och så var det måndag igen tänkte jag skriva men det är det ju inte! Det är ju faktiskt tisdag! ;)


Skönt med ännu en kortvecka faktiskt. Lite mjukstart efter ledigheten sådär. Eller vad säger ni? Har tagit det ganska lugnt hela helgen vilket varit skönt. Har ju som nämnt varit på en och annan påskmiddag. Trevligt att träffa släkten lite. Men så har jag också hållt på med en ny bloggdesign jag hoppas jag kan få upp snart. Men jag får ju beslutsångest kring den. Vet liksom inte om jag är nöjd med den än eller inte, haha. Vi får se när den kommer upp. :)

Toaletten är färdig! - Före- och efterbilder!




Tror knappast jag behöver säga att förebilderna är till vänster och efterbilderna är till höger?! ;)

Vilken jäkla skillnad hörreni. Dock har jag inte fått med ur alla vinklar, bredvid duschen har vi nu ett badrumsskåp där vi kan förvara allting som står i och på skåpen på förebilderna, haha! Så galet fint blev det! Håller ni inte med? :)

Vad vi gjort:
- Bytt toalett + handfat
- Lagt dit kakel och klinker istället för plastmatta
- Bytt ut krokar
- Tagit bort duschväggen och har nu enbart ett draperi "längs med taket"
- Bytt duschmunstycke + slang.
- Bytt toapappershållare
- Tagit bort spegelskåpen och ersatt med ett enda stort stående skåp.
- Bytt spegel
- Ersatt lampan ovanför spegeln med diverse spottar.


Och säkert har vi gjort fler saker. Men det är detta jag kommer på i skrivande stund. Ah, allting känns så fräscht nu! Superfint, är jättenöjd! Victor och hans pappa har jobbat på bra! ;)

"Den största källan till njutning är omväxling."



Fotograf: Malin (jag)
Modell: Amanda
Makeup: Linn
Utrustning: Canon EOS 7D + Tamron AF SP 28-75/2.8 XR Di
s 1/640 f/2,8 iso 100

Hade svårt att bestämma mig för bara en redigering, tycker bilden passar i båda. Men måste jag välja väljer jag nog den understa! :)


En första bild på Amanda! Vädret var ju inte på vår sida denna dag men gillar bilderna ändå. Hoppas vi kan ha en fotografering med lite finare väder någon gång också. Amanda var jätteduktig trots att hon frös! :)

"Våld är den odugliges sista utväg."



Ni får denna kyliga bild på Mikaela som vi tog i december 2011, just för att det är såhär man borde vara klädd idag...

Snö snö, usch. Hoppas att detta är sista snön. Mamma var här en sväng och färgade mitt hår idag. Blev nice! Nästa vecka ska jag lägga i slingor. Ska bli lite vårfin! Hoppas att våren kommer och stannar då. Det borde den. :)

Dag 14 – En bild på mig själv för ett år sen.

Dag 1 – En bild på mig + 10 fakta om mig.
Dag 2 – En person jag vill träffa just nu.
Dag 3 – Min favorit årstid och varför.
Dag 4 – Mina mål/drömmar/önskningar.
Dag 5 – Någonting jag vill ha mer än nåt annat just nu.
Dag 6 - Typ av killar jag faller för.
Dag 7 - Vad jag skulle göra om jag fick 1 miljon.
Dag 8 - En dålig vana jag önskar att jag inte hade.
Dag 9 - Bild på mig och min bästa vän.
Dag 10 – En bild på mig idag och vad jag hade på mig.
Dag 11 – Någonting jag oroar mig för.
Dag 12 – En bild på ett ställe jag vart på.
Dag 13 – Mitt drömbröllop.
Dag 14 – En bild på mig själv för ett år sen.
Dag 15 – Någonting jag ångrar.
Dag 16 – Innehållet i min väska.
Dag 17 – En person jag vill byta liv med för en dag – och varför.
Dag 18 – Vad jag åt idag.
Dag 19 – En bild på det jag köpte senast.
Dag 20 – Min favorit film.
Dag 21 – En bild på mig själv som är tagen utav någon annan.
Dag 22 – Min reaktion när jag ser mig själv i spegeln.
Dag 23 – En låt som får mig att gråta.
Dag 24 – Mitt favoritprogram – och varför.
Dag 25 – Min favorithögtid.


Den här bilden är tagen i november 2010, den är alltså lite äldre än ett år. Nästan ett och ett halvt men orkade inte leta efter någon mer exakt. ;)

För ett år sedan gick jag fortfarande i skolan. Peppade studenten och mitt sista år i skolan. Det är faktiskt liiiiiite så att att jag saknar skolan men bara liiiiiiite. Så kan det vara!

"Ett vänligt ord kan hålla en varm hela vintern."


Fotograf: Malin (jag)
Utrustning: Canon EOS 7D + Tamron AF SP 28-75/2.8 XR Di
s 1/60 f/2,8 iso 200

Där hänger min uggla så fint!

Och idag är det skärtorsdag! Påsk-kärringdagen eller är inte det idag? Jag kommer ju i vilket fall jobba hela dagen så jag tror inte jag kommer stöta på särskilt många. Hade dock velat se lillasyster Jenny som påskkärring. Hon är nog söt som det, haha!

Ska bli skönt med lite långledigt denna helg. Hoppas på en skön helg då jag kan hinna ikapp lite här hemma. Men så ska jag ju klämma in lite påskkäk också så klart! :)

"Jag tänker aldrig på framtiden den kommer tids nog."

Bara för att jag längtar efter lite värme får ni se denna bild från i somras!

Brrrr... vad kallt det är på morgonarna nu. Tror det var 7minusgrader när jag gick upp! Sjukt! Nyss var det 18 grader och skinande sol i mars? Vi hoppas att aprilvädret snart ger med sig och ger tillbaka värmen. :)

4 april - Snart påsk

Tjolahej gott folk! :)
Sitter i skrivande stund på tåget. Jobba jobba är det som gäller. Men så är det ju bara imorgon också sedan är man lite långledig i påsk. Ska bli skönt. Victor och jag ska packa i vårt badrumsskåp då. För badrummet är ju färdigt! Äntligen! Har tagit före- och efterbilder så ska ta tag i det när jag blir ledig och visa er! Det är så fint att jag blir tårögd! Nej, nu överdrev jag men det är nästan så att jag blir det! :)

Nedan får ni en bild jag tog när Victor och jag gick en kvällspromenad för ett litet tag sedan!


"Visdomen är ödmjuk över att den inte vet mer."


Fotograf: Malin (jag)
Utrustning: Canon EOS 7D + Tamron AF SP 28-75/2.8 XR Di
s 1/800 f/2,8 iso 100

Oj, vad många droppbilder ni får att kika på! ;)


Det kommer snart annat, måste bara börja redigera bilderna jag tog på Amanda i söndags. Har inte hunnit börja på dem ännu. Men nu är man ju snart lite långledig i Påsk så då ska jag allt hinna med några stycken!
Längtar tills jag får börja med dem, var ju ett tag sedan jag redigerade bilder på människor nu. Så jag ser fram emot det. Hoppas på flera guldkorn där och det tror jag allt att det finns! :)

"Sanningen är en sällsynt rätt. Kommer den på bordet kan ingen smälta den."


Fotograf: Malin (jag)
Utrustning: Canon EOS 7D + Tamron AF SP 28-75/2.8 XR Di
s 1/800 f/2,8 iso 100

Fotograferingen igår gick bra trots aprilvädret!

Vår stackars modell Amanda frös men hon gjorde ett jättebra jobb. Dock fick vi korta av fotograferingen lite på grund av kylan och vädret. Var svårt att jobba då. Men som sagt så har jag fått en hel del bra bilder så jag är nöjd ändå. Även om jag nog får ge mig ut i vårsolen en gång till när den faktiskt är framme och ta lite bilder med någon. Men det löser sig! :)

"A woman knows the face of the man she loves as a sailor knows the open sea."


Fotograf: Malin (jag)
Utrustning: Canon EOS 7D + Tamron AF SP 28-75/2.8 XR Di
s 1/20 f/2,8 iso 100

Sådär ja! Nu är det morgon och idag är det fotografering! :)

Linn har sovit över här tills idag och vi är snart redo inför fotograferingen som ska ske idag. Skojj! Vi käkade på Max igårkväll också. Mums! Dock var det så högljutt att det knappt gick att prata. Det var sjukt mycket poliser runt omkring också. Varför? Jo, för att massvis med djurgårdsbussar som kom från borås (?) skulle stanna och käka på Max, Burgerking eller McDonalds. Galet mycket folk och galna människor! Typiskt att de skulle komma precis när vi åt där men då har man ju varit med om det också! ;)

RSS 2.0


www.cocoo.se -
Massor av trendiga halsband, armband, örhängen, ringar och klockor!

Blogglista.se

Malin Wallberg
1992 var året som jag föddes i Linköping, numera bor jag i Mjölby. Min fritid sysselsätter jag allra mest med fotografering av alla dess slag. Fashion-genren har dock gått och blivit en favorit, men jag gillar egentligen allt!;D

Läs mer om mig här!




KONTAKT
[email protected]

HEMSIDA
www.mwphotos.se


bloglovin