"Om en människa önskar att hennes drömmar skall bli verklighet, så gör hon klokt i att vakna först."

 
Fotograf: Malin (jag)
Modell: Sofia
Utrustning: Canon EOS 7D + Tamron AF SP 28-75/2.8 XR Di
s 1/80 f/7,1 iso 100

Åh, gillar denna bild på Sofia!
 
Torsdagar måste vara den värsta dagen på hela veckan? En dag kvar till helg och man är redan trött efter de dagar som gått i veckan. Fredagar går ju alltid bra då fredagskänslan alltid tar över dagen! Torsdagar är dock trista. Man får försöka vara positiv dock. Det är ju faktiskt fredag imorgon. ;)

"Ta vara på ditt liv för nu är det din stund på jorden."


Fotograf: Malin (jag)
Modell: Sofia
Utrustning: Canon EOS 7D + Tamron AF SP 28-75/2.8 XR Di
s 1/60 f/7,1 iso 100

Hej och hå, idag är det lill-lördag!

Annars rå? jag slapp regn igår. Höhö. Börjar sakta men säkert komma ikapp med alla bilder nu också. Och snart är det dags för ännu en fotografering. Jag ville ha en sommar med många fotograferingar och jag är inte långt ifrån. Måste boka in ännu fler. Grymt skojj!

"Lyckliga människor räknar inte flyende minuter."


Blev dyngsur av att gå min korta bit till tåget igår. Skorna var fortfarande blöta när jag skulle gå från jobbet. Usch!

Idag ser det dock ut att vara uppehåll. Hoppas jag hinner till jobbet innan regnet kommer.
Håller fortfarande på med mina nya blogg lite granna, stött på lite problem här och var men jag har lyckats lösa dem hittills. Så snart hoppas jag kunna börja blogga där istället. Kul! Hoppas ni följer med mig dit?

"Lär som om du skulle leva för evigt. Lev som om du skulle dö i morgon."


Minns inte om jag visat er denna eller inte? Har ni sett den så får ni se den igen. :)

Jobbpasset igår gick bra och det var en händelserik dag som vanligt. Lika trött när man kommer hem som vanligt också så jag tog det enbart lugnt framför tvn innan vi gick och la oss. Och nu är det dags att bege sig mot nästa jobb i regnet. Uschh och fy för regn! Ha en bra dag allesammans!

"Ord av uppskattning är en nyckel som passar till många lås."Nu har det gått några dagar sedan sist jag skrev. Midsommar har hunnit vara och idag är det dags för jobb igen.
Min midsommar firade jag hos svärisarna med Victor så klart. Spel och god mat stod på schemat och dagen blev lyckad!

Igår blev därmed en slappdag men vi var tvunga att handla för den kommande veckan. Vi hann också hälsa på kissarna ute i sommarstugan, mamma och Börje var ju också där. Så där blev det lite kubb och lite mat och gos med katterna. Trevligt trevligt!

Idag står det jobb på schemat. Och imorgon likaså, haha känner att det kan bli lite mycket jobb nu. Men det är inte långt kvar tills jag ska semester så jag står nog ut! ;)

"A kiss is a rosy dot over the 'i' of loving."


Här har ni då lilla Isacs föräldrar som ska gifta sig i sommar och som jag också nämnde ska jag fotografera deras bröllop. Skojj!

Och idag har Victor gjort det igen.... ja inte gått upp när larmet ringt. Från och med nu ska jag också ställa ett larm, Victor är ju så opålitlig! Haha! ;)
Lika bra att jag gör det så att det inte sker fler missöden med larm. Konstigt nog hann jag ikapp tiden idag också? Peppar peppar! (Nästa gång kommer jag säkert inte göra det) Men nu ska det ju inte bli någon nästa gång eftersom jag också ska ha ett larm. Blir nog bra!

"Jag är inte rädd för att dö, jag vill bara inte vara med när det händer."Hmm, måste nog också klaga lite på blogg.se och deras nya utssende. Fast jag tror man vänjer sig. Bara väldigt ovant i början eftersom allting är nytt, så många nya funktioner på en gång. Blir lite förvirrad. Dock kommer jag nog inte vara kvar på blogg.se så länge till så jag kommer väl precis hinna lära mig det nya innan jag byter. Höhö.

För övrigt fick jag ett så himla roligt samtal här om dagen. Min semester kommer att börja i Ullared! Tjolahej så skojj! :D

"Pengar är som gödsel. De gör endast nytta om de sprids."


Hej och hå nu var det måndag igen!

Drömde att jag tog studenten en gång till inatt. Jag hade liksom min mössa med 2011 på men jag visste att det var år 2012. Jättemärkligt haha!

Nu tror jag att alla skolor har tagit studenten i Sverige?
Norrköping tog ju i fredags så jag såg allt ett och annat flak från jobbet.
Studenten,
kommer vara en av de lyckligaste dagarna i mitt liv. Otroligt lyckad dag! Att få en dag där allting kretsar kring en själv och att veta att man slutar skolan, det är lycka. Jag skulle vilja ta studenten igen, så kul var det! Hela dagen bar på en så mäktig känsla som är svår att beskriva. Att träffa hela tjocka släkten när man springer ut, jag blir nästan tårögd av att tänka på det! Jag blev det då också, haha. Jag vill bära den där vita mössan igen och göra om dagen igen. Åh, härliga student!

"Det är tråkigt att gå på bjudningar, men det är värre att inte bli bjuden."Idag är jag i tid! Och så är det fredag! Nice!

Vill börja redigera alla bilder från shooten jag hade 2 juni med Linette, Evelina och Cecilia! Har ju inte hunnit med det än. Har så många grymma bilder därifrån så de kommer ta lite tid dock, men ack så vackra flickor de är! ;)

Haha, jäkligt bra blev det iallafall. Hoppas jag kan hinna lite i helgen!

"Friends are born, not made."Ännu lite härliga studentbilder på min kära kusin!

Vi försovde oss visst lite nu på morgonen. Av någon anledning har ju Victor det stora ansvaret att väcka mig i tid. Han hade dock lagt sig och somnat om efter sitt larm och vaknat lite sent. Dock inte så sent att det blev panik men lite stressigt blev det allt. Jag skyndade mig och nu hann jag till och med att skriva det här! Kanske kan gå upp 17 minuter senare än vad jag brukar jämt? Nää. Jag vill ta det lite lugnt på morgonen och nu fick jag äta frukost lite väl hastigt måste jag erkänna. Jag håller kvar vid mina rutiner! ;)

"A loving heart is the truest wisdom."Fotograf: Malin (jag)
Modell: Isac
Utrustning: Canon EOS 7D + Tamron AF SP 28-75/2.8 XR Di
s 1/100 f/6,3 iso 100

Här har vi lilla Isac jag fotograferade för ett tag sedan! :)

Hans föräldrar ska gifta sig i sommar och bröllopet ska jag fotografera. Kul!

Återigen tjatar jag om min förkylning, haha. Det går så upp och ner. På kvällarna känner jag mig bra men på morgonarna är vi tillbaka på ruta 1 igen. Usch, var en riktig långvarig förkylning detta!

"A picture is a poem without words."


Fotograf: Malin (jag)
Utrustning: Canon EOS 7D + Tamron AF SP 28-75/2.8 XR Di
s 1/640 f/2,8 iso 100

Hmm, varför sa jag att jag var på bättringsvägen igår?

Jo, okej jag är på bättringsvägen med min förkylning men jag hostar och snorar mer än vad jag gjort under hela helgen? Jättemärkligt. Men antagligen är det för att förkylningen är påväg ut ur kroppen men det är sjukt jobbig hosta jag har. Orkar inte med den. Usch och fy! Hoppas det går över helt snart!

"Försök att göra någon glad varje dag, om det så bara är dig själv."Fotograf: Malin (jag)
Modell: Sofia
Utrustning: Canon EOS 7D + Tamron AF SP 28-75/2.8 XR Di
s 1/160 f/5,6 iso 200

Hej och hå idag är det jobb som gäller igen!

Efter en förkyld helg är jag äntligen på bättringsvägen. Fortfarande hostar jag mycket men det är påväg bort det känns. Dock kändes det mycket typiskt att det skulle komma precis när jag skulle bort ju! Jag hjälpte ju även Sofia på morgonen med smink och hår, att gå upp halv 6 efter att ha frusit och sovit dåligt en natt gillade inte kroppen. Fick dock sova lite efter hon åkt! ;)

Men nu är jag som sagt på bättringsvägen så det känns skönt! :)

"Livet är som ett timglas. Man måste vända det upp och ned lite då och då."Fotograf: Malin (jag)
Modell: Sofia
Utrustning: Canon EOS 7D + Tamron AF SP 28-75/2.8 XR Di
s 1/60 f/8 iso 200

Nu är jag hemma från Kolbäck igen!

Har haft en fantastisk helg och jag hoppas Sofia även hade en bra student men det tror jag! På tal om student så är det ingen vila för mig här inte. Ska snart iväg och ta studentbilder på min syssling som också tog studenten i fredags. :)

"Belief is the death of intelligence."Igår shoppade Victor och jag lite granna. Bland annat köpte vi salt- och pepparkvarnar som vi letat efter i rätt storlek. Grovt salt hade vi hemma så den ena är iallafall fylld nu. :)

Jag köpte även en liten grej till Sofias student och så köpte vi en bokhylla till hallen! Åh kommer bli så fint! Älskar att ha mitt eget place tillsammans med Victor så att man kan inreda hur man vill! Bara köket kvar att renovera ju, sedan har vi renoverat hela lägenheten! :)

"A day without sunshine is like, you know, night."Hej och hå, idag är det torsdag och jag beger mig mot Köping eller ja Kolbäck heter det ju nu för tiden när kusinen flyttat ut på landet, hehe.

I måndags började det klia i min hals och jag var tvungen att hosta för att det skulle sluta klia. Dagen därpå hade jag ont i halsen eftersom jag hostat så mycket. Igår kom huvudvärken och idag känns det katastrofalt! Huvudet dunkar och hostan kommer och går. Inte kul alls när jag ska åka bort! Kör dock med samma taktik som sist, fyller mig med c-vitamin som möjligen kan bekämpa denna ohyran som trängt sig på hos mig. Ska försöka ta det så lugnt jag kan tillsammans med ipren. Då bör jag överleva även denna helg. :)

Till råga på allt fungerar det inte att ladda upp bilder just nu? Så ni får en från arkivet på Mikaela som är somrig!

"Nog finns det mål och mening i vår färd - men det är vägen, som är mödan värd."


Fotograf: Malin (jag)
Modell: Change
Utrustning: Canon EOS 7D + Tamron AF SP 28-75/2.8 XR Di
s 1/60 f/10 iso 200

Här har vi bandet Change igen!

Och idag är det som fredag för mig eftersom jag är ledig fram till nästa vecka igen sen. Nice!

Längtar tills jag kan sjösätta min nya blogg. Har bara lite småfix kvar. Försöker också fylla arkivet så gott det går så det inte blir helt tomt! Gah, den kommer bli så bra! Hoppas det iallafall! ;)

"Rätt använt är livet långt nog."


Fotograf: Malin (jag)
Modell: Sofia
Utrustning: Canon EOS 7D + Tamron AF SP 28-75/2.8 XR Di
s 1/100 f/8 iso 100

Har fått en dille på det här med halva ansikten på bild, tycker det är snyggt!

Hej och hå. Efter helgens små bravader är jag nu redo för en ny vecka, kort dock. Jobbar bara idag och imorgon sedan beger jag mig mot Köping på torsdag! Kul!

I lördags hade jag fotografering, gryyymt var det! Var även chaufför åt pappa som var på någon fest. Vi har nu även en ny spis och fläkt! Tjoho! Bara resten av köket som ska bytas ut nu då...

"Den som slutat leka är inte vuxen, utan död."Fotograf: Malin (jag)
Modell: Sofia
Utrustning: Canon EOS 7D + Tamron AF SP 28-75/2.8 XR Di
s 1/160 f/5,6 iso 200

Åh, gillar bilden både i svartvitt och i färg! Vilken gillar ni mest? :)

Nämnde jag att jag var på personalmöte med Max i onsdags? Nej, jag tror jag missade det. Vi hade ett kort möte och sedan spelade vi brännboll. Sjukt längesen jag körde det haha så det var roligt. Mindre roligt var dock att ambulansen fick komma och hämta en av oss med ett brutet radiusben? Det är ju tyvärr lätt att ramla i brännboll och särskilt i skuggan. Så det var ju kul så länge det varade! Krya på dig Karin! Vi fortsatte dock att grilla korv och prata och ha det trevligt så det var om man bortser från olyckan väldigt lyckat! :)

RSS 2.0


www.cocoo.se -
Massor av trendiga halsband, armband, örhängen, ringar och klockor!

Blogglista.se

Malin Wallberg
1992 var året som jag föddes i Linköping, numera bor jag i Mjölby. Min fritid sysselsätter jag allra mest med fotografering av alla dess slag. Fashion-genren har dock gått och blivit en favorit, men jag gillar egentligen allt!;D

Läs mer om mig här!
KONTAKT
mwphotos@live.se

HEMSIDA
www.mwphotos.se


bloglovin