KOLMÅRDEN

Har varit väldigt dålig uppdatering på bloggen nu. Har nämligen varit som så att Youth Summit kom till Sverige iår, till Norrköping. Det är som så att second chance school-elever får åka på sånt här. Second chance school är till för elever som av någon anledning inte klarat av gymnasiet typ. Det var elever från hela Europa på detta, dock kunde inte några länder komma på grund av askan, eftersom en vulkan på Island haft ett utbrott. De elever som kunde komma fick iallafall åka till Kolmården och göra massor av olika saker.

- Gå höghöjdsbanan
- Hälsa på vargar
- Rida Kamel


Är bara några få exempel vad de fick göra. Iallafall så fick vi medieprogrammet i Linköping (på Anders Ljungstedts gymnasium) äran att dokumentera detta. Måste säga att det verkligen var en upplevelse det också och att det var helt otroligt roligt!

Vårt uppdrag där var att följa med olika grupper när de skulle göra alla dessa olika saker och dokumentera, d.v.s. fotografera, filma och intervjua. Jag sov även på Kolmårdens nya hotell Vildmarkshotellet som för övrigt hade skitgod mat. Tisdag, onsdag och torsdag var jag där men åkte hem på torsdagen, sov onsdag till torsdag där.


Det enda tråkiga var nog vädret, det var kallt båda dagarna och på onsdagen var det snöblandat regn hela dagen.

Men att det var elever från hela världen var bara roligt, jag pratade nämligen med både tyskar och holländare. Fick träna på sin engelska vilken var riktigt roligt.

Förresten lär ni får se en del tiger-bilder då jag fick väldigt bra bilder på dem! ;D

Kommentarer
maximilia, ;pp

sv: bäst, :D

vart bor du ? :P

2010-04-23 | 22:18:02
URL/Bloggadress: http://mmaximiliahollinder.blogg.se/
maximilia, ;pp

sv: gävle inte kul alls ! :(

hur gammal är du ? :)

2010-04-24 | 09:38:54
URL/Bloggadress: http://mmaximiliahollinder.blogg.se/

Vad har du på hjärtat?

Namn:
VIP?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Det jag har att säga är:

Trackback