ÅRET SOM GÅTT!


Januari, jag använde mitt zoomobjektiv till att fotografera fåglar. Skaffade mig en fjärrutlösare så att jag bland annat skulle kunna ta mer självporträtt, men vi vet ju hur det blev med den saken. Bättring måste ske! Jag skaffade även en ny hallmatta som min katt älskade. Dock är det bara den andra katten som ligger på den nu, haha!


Februari, jag tog denna bedårande bild på Doris som senare blev en canvastavla till matte Susanne! Jag fotograferade Martina med lite vintertema!


Mars, det enda kreativa jag gjorde den månaden var dessa läppbilder. Brist på inspiration kombinerat med mycket i skolan skulle jag tro.


April, media på ljunkan fick äran att dokumentera Youth Summit och det var nog bland det roligaste jag gjort. Kajsa och jag fick sova där och vi skrattade oss igenom hela dagen och kvällen på vildmarkshotellet på Kolmården. I miss you Kajsa! (Jag är glad att du är kvar Elina!<3)
Sedan får vi inte glömma att jag hade en första riktigt fotografering i min egna studio med Martina som jag också åkte på kryssning med, april månad består endast av saker jag vill göra om för att det var så otroligt roligt!


Maj, det började äntligen bli vår och jag åkte till Köping. Tog lite bilder till Sofias "sommar-företag", och så hann vi med en fashionshot också!


Juni, jag slutade 2an och bara man tittar på bilden blir man pepp till studenten. Jag var på flyguppvisning och tog en hel del bilder. Och så var det midsommar som firades hos Victor med sommarmat och en del fotograferande!


Juli, jag experimenterade ytterligare med vatten. Jag var på kolmården för andra gången detta år men denna gång med familjen på pappas sida. Jag hade även en fotografering med tre duktiga tjejer!


Augusti, jag var i Köping som jag brukar vara åtminstone ett par dagar varje sommar. Fotograferade Sofia och en annan dag även hon och hennes kille Thomas. Victor och jag var också i Göteborg som var jätteroligt. Jag var även på släktkalas och fick äran att ta gruppfotot på alla!
Skola började också igen och jag påbörjade mitt allra sista år på gymnasiet.


September, vi på foton gjorde ett samarbete med DNA, en skobutik i Linköping, där vi fick fotografera skor som de hängde upp i skyltfönstret sedan. Jag började också med mitt tema godis!


Oktober, hösten kom. Jag började använda studion mer på allvar. Mikaela och Alexandra var duktiga modeller!
Jag hade också min första barnfotografering till mitt projektarbete, Mikaela och Alexandra hör dock också till projektarbetet! :)


November, endast två bilder får representera denna månad. Hela månaden var full med fotograferingar på barn och modeller. I princip alla kommer att användas till mitt projektarbete. Jag gjorde även företagsjobbet åt hälsopilen! Victor och jag var också i Göteborg för andra gången detta år, denna gång besökte vi jul på liseberg vilket var otroligt mysigt! :)


December, en bra månad. Jag fyllde år, fick bra saker och julafton var och jag fick bra saker. Den bästa var nog dock den jag köpte själv, min nya Canon eos 7D! Låg lågt med fotograferingarna denna månad då jag hade kvar jobb från föregående månad!

Det jag vill uppnå nästa år är att bli en bättre fotograf, utvecklas mer! Bli bättre överhuvudtaget på allt, bli en bättre människa, haha! :)
Jag vill egentligen så mycket mer, men detta får räcka. Jag får se vart året leder mig!


GOTT NYTT ÅR!
GOTT NYTT ÅR!


Bild från förra nyåret! :)

Vad fräsch jag känner mig nu måste jag säga, skönt att ta hand lite om sig själv. Nu ska bara sminket och håret fixas så är jag färdig för nyår! Jag ska fira med min underbara pojkvän, vi ska äta lite gott hemma hos honom och bara ha det allmänt trevligt tror jag. Och kolla på fyrverkerier så klart! Och jag ska fotografera må ni tro! :D

Det här året har varit ganska händelserikt, funderar på att göra en årsresumé som alla andra bloggare har gjort och det är lite roligt att titta tillbaks på det som varit. Vi får se!
Nästa år kommer antagligen bli ännu mer händelserikt, men vi hoppas på ett bra år, eller hur? :)

GOTT NYTT ÅR PÅ ER ALLA DÄR UTE!

"När vi accepterar våra gränser kan vi passera dem. "


Fotograf: Jag
Styling: Linn
Modell: Evelina
Utrustning: Canon eos 450d + Canon EF-S IS 18-55mm f/3.5-5.6 + Nissin Di866
s 1/80 f/6.3 iso 200

Det blev inte så mycket lekande med kameran igår, jag var för trött helt enkelt. Men idag, idag ska den iallafall få prova på fyrverkerier och säkert något mer! :)
Nu ska jag ha ett litet hemmaspa för mig själv:

- Skrubba ansiktet med scrub!
- Ta bort det gamla nagellacket och lägga på nytt!
- Fila naglarna
- Ta en varm skön dusch!
- Smörja in hela mig med min bodybutter som doftar mango, helt underbart gott luktar den!
- Lägga en hårinpackning


Visst låter det skönt?! ;D


"Den som vill leva om sitt liv har inte levat."


Fotograf: Jag
Styling: Linn
Modeller: Mikaela
Utrustning: Canon eos 450d + Canon EF-S IS 18-55mm f/3.5-5.6 + Nissin Di866
s 1/80 f/8 iso 200

En ganska läcker höstbild på Mikaela som kanske skulle passat sig bättre om den lagts upp tidigare när det faktiskt var höst! ;)

Känner mig ganska vuxen nu faktiskt, haha. Har precis betalat mina allra första räkningar, ingenting man tycker om kanske men man känner sig faktiskt lite mer vuxen!
Min Canon 450D fyllde två år igår, grattis! Dock har den ju blivit lite pensionerad redan, jag kommer nog inte sälja den än, utan jag kommer att ha den som reserv ett tag. :)

"Kärlek är den märkliga förvirring som drabbar en person på grund av en annan person."


Fotograf: Jag
Modell: Alvin
Utrustning: Canon eos 450d + Canon EF-S IS 18-55mm f/3.5-5.6 + Nissin Di866
s 1/80 f/11 iso 200

Ska snart bege mig mot station och till min allra sista jobbdag för detta år!

Har precis gjort iordning mig och jag är ganska trött faktiskt, men slutar som jag sa igår tidigare idag, skönt. Behöver nog ta igen mig lite inför nyår! Så jag ska nog prova kameran lite mer senare. Äntligen!
Så nu ska jag rolla min kläder och få bort allt  katthår, sedan traska till station i kylan!

"Alla dessa dagar som kom och gick inte visste jag att det var livet."Det straffar sig säkert senare att jag säger det men, tågen gick som de skulle idag! Wiih, det är skönt, det gillar vi. :)

Imorgon jobbar jag bara halvdag, känns att man går upp tidigt varje dag. Jag har inte sovit längre än till 8 någon av varddagarna detta lov än så länge! Dock så jobbar jag inte lika mycket nästa vecka så får ta ut ett par sovmornar då. Längtar efter att få bli lite ledig nu så jag kan få plocka och leka med kameran. Just nu ligger den bara där i kameraväskan och ser fin ut, men snart så, snart så! ;D

"Framtiden tillhör de som förbereder sig för den idag."


Ännu en bild till mitt projekt godis, har fullt upp på jobbet så har just nu ingen tid över för att redigera några bilder! Men det blir snart bättre! :)

Drömmar, de är allt bra konstiga eller hur? Du kan se och träffa en person som egentligen är död, någon du inte träffat på länge, och vad som helst kan hända. Jag tycker det är ganska skrämmande för att allt känns så verkligt. Inatt drömde jag om en person som jag varken träffat eller pratat med på flera år, och personen i fråga var döende. Vad betyder det liksom? Man blir lite ställd över dessa drömmar, jag blir iallafall det och har svårt att släppa den. Imorgon kommer den vara så gott som glömd, men idag? Idag vill jag veta vad den betyder, haha jag vill kunna tyda drömmar. Jag tror dock vi har någon sådan bok hemma, får ta ett kik i den!

Men nu, nu ska jag dra mig mot tåget och jobbet och hoppas på att det går!

"Den som vill göra verklighet av sina drömmar måste vara vaken."


Ännu en bild till mitt projekt godis, jag börjar få en liten samling nu men än är det inte färdigt! :)

Jag ska prova min nya kamera i studion snart hade jag tänkt, men måste få dit någon modell. Får forska lite i det där så jag kan få prova den på allvar! Någon som känner sig manad? ;D

Glöm förresten inte att rösta bland bidragen på vår sida på facebook, tvspelsweb. Gilla sidan och rösta!

"Titta aldrig ner på någon om du inte håller på att hjälpa honom upp."


Här har vi lilla söta Vilma i min studio! :)

Har haft fullt upp under julhelgen och har det fortfarande. Igår jobbade jag heldag, idag ska jag jobba halvdag, halva dagen ska jag ta ett kik på mellandagsrean. Även om jag är så gott som pank efter mitt kameraköp men jag har fått ett par presentkort! :)
Så nu har ni förklaringen till att det är knapert med min bloggning, jag jobbar! Kan tillägga att vi fått in en hel del skojjigt på tvspelsweb nu som kommer upp på e-butiken inom kort! Håll utkik!

JULKLAPPAR!


Fotograf: Jag
Utrustning: Canon eos 7d + Canon EF-S IS 18-55mm f/3.5-5.6
s 1/60 f/5.6 iso 3200

Åh vad jag länge längtat efter att få byta ut kameramodellen i min utrustningstext jag skriver under bilderna!
Ni ser ju isotalet, grym brusreducering må jag säga och denna bild är ändå tagen i jpg. innan jag kom på hur man bytte till raw, haha! :)

Min bästa julklapp har jag ju redan, kameran blev ju en lite för tidig julklapp till mig själv. Utöver den fick jag:

- En extern hårddisk 1tb
- Scott Kelby Digital Fotografi 1,2 och 3. Dock hade jag redan 3e boken så får se vad jag gör med den! :)
- Dammsugare
- Örngott
- Handdukar
- Minneskort 16gb, dock passade det ju inte till min nya kamera så jag fick pengarna istället.
- Parfym: mexx nice
- Eltandborste
- Klocka
- Presentkort H&M

Det var väl ungefär vad jag fick, nice nice! ;D

CANON EOS 7D!

Bilder: google

YES, jag har numera en Canon eos 7d!! :D


Dyr var den men det var den värd, har dock inte hunnit testa den så mycket då jag köpte den igår och tågen krånglade så kom hem väldigt sent. Men vilken skillnad det är mot min 450d måste jag säga, grr på denna! Det jag hunnit testa hittills gillar jag! Dock måste man ju lära sig den, man ställer ju inte alls in den på samma sätt som 450d. Det här är en helt ny teknik, men man lär sig och vänjer sig.
Förstår ni hur glad jag är över den?! :D


Den ska definitivt få testas rejält under julhelgen!

Och om jag inte bloggar mer innan imorgon så får jag önska er en riktigt god jul! Jag ska fira jul med min pappa iår! ;D
GOD JUL!


KLUBBA!


Fotograf: Jag
Styling: Jag
Modell: Martina
Utrustning: Canon eos 450d + Canon EF-S IS 18-55mm f/3.5-5.6 + Nissin Di866
s 1/80 f/5 iso 400

Här har vi en till godisbild till mitt projekt med tema godis! :D
Den är inte 100% skarp men jag gillar den ändå!

Ingen har kommit på vad det är jag köpt än, haha. Ihhh, jag köpte den faktiskt igår och jaa jag kan säga att det har med fotografering att göra. Jag avslöjar vad det är i ett inlägg senare!
Jag tror jag fortfarande är i chock, haha kan inte fatta att den är min! ;D

REDIGERAD VS OREDIGERAD

Oredigerad


Redigerad


Har fått önskemål om att visa en bild från studion som är oredigerad och redigerad. Den obearbetade är för mörk därför ljusar jag upp den så att bakgrunden ser mer vit ut än grå. Och det är nog den största förändringen jag gör med studiobilder, justerar ljuset.
Dock kunde jag fått bakgrunden mer vit från början om jag ökat styrkan på min blixt ytterligare för det var vad som krävdes här. Den översta bilden är som ni också ser, inte beskuren. Så ni ser alltså en helt oredigerad bild mot en redigerad bild! :)

Säg till om ni har några fler önskemål på inlägg jag kan göra! :)

DYRT!En söt liten Vilma i min studio! :)

Idag kommer jag troligtvis att köpa något väldigt dyrt, men någonting jag verkligen vill ha! Det blir min lilla julklapp till mig själv! Är lite chockad över att jag faktiskt kommer att köpa den, haha! Men så skojj! :D
Kan ni gissa vad det är jag ska köpa? :)

JOBB JOBB JOBB!Fotograf: Jag
Styling: Linn
Modeller: Mikaela
Utrustning: Canon eos 450d + Canon EF-S IS 18-55mm f/3.5-5.6 + Nissin Di866
s 1/80 f/9 iso 200

Idag ska jag börja lite tidigare än vanligt så ingen sovmorgon här inte!

Mitt lov består just nu av jobb, jag har packat en del de senaste gångerna. Jag tror banne mig halva Sverige önskar sig fotoprylar i julklapp för det är mest sånt jag packar. Haha, fast jag gillar att packa så det är inte mig emot! :)
Idag ska jag nog dock spela in lite film tror jag, vi får se lite hur mycket det är att packa helt enkelt.

Hoppas bara att tågen går idag, för igår gick de inte som de skulle. Fick sitta på tåget i Mjölby i en halvtimma innan de kom fram till att det inte skulle funka. Så fick ta en nedrans buss till Linköping och därifrån hann jag sedan med ett tåg. Hemvägen gick lite bättre, bara en kvart sen. :)
Hoppas det går bättre idag!

NY HEADER!


Fotograf: Jag
Styling: Linn
Modeller: Mikaela
Utrustning: Canon eos 450d + Canon EF-S IS 18-55mm f/3.5-5.6 + Nissin Di866
s 1/80 f/7.1 iso 200

Fast ja, inte här då! Haha men på hemsidan har det nu kommit en ny header och jag gillar den. Måste förnya sig lite emellanåt. Eller hur? :)
Check out www.mwphotos.se för att se den!

Haha tro det eller ej men jag har faktiskt lite träningsvärk från skottningen igår! Eftersom båda mina fotograferingar blev inställda igår så åkte Victor och jag till studion en sväng för att jobba med mitt projekt godis. Skojjigt!
Idag ska jag jobba så jag ska börja göra mig iordning nu, tågen går 1 gång i timmen resten ersätts med buss tydligen. Tåget går ju betydligt fortare så jag ska försöka ta det! :)

JULGRAN!

Vi klädde gran hos Victor igår, sista bilden visar ju hur fin den blev! :)

Skulle ha haft två fotograferingar idag men båda blev inställda. Men men de får bokas om, inga problem för mig.
Nu ska jag ut och hjälpa Victor och skotta, och leka lite med söta Doris som älskar att busa i snön!

"Det spelar ingen roll hur långsamt du går, så länge du inte stannar."Fotograf: Jag
Styling: Linn
Modell: Nadja
Utrustning: Canon eos 450d + Canon EF-S IS 18-55mm f/3.5-5.6 + Nissin Di866
s 1/80 f/6.3 iso 200

Båda bilderna hade samma inställningar så det behövdes bara en liten text tyckte jag! :)

Jag tror båda proven gick bra igår. Tack och lov vad skönt det är att ha dem gjorda! Jag blev färdig med min hemsida vid 16.45, sent? JA! Så det var egentligen bara att sätta sig på en buss mot Elina som fyller år idag! GRATTIS! ;D Men hon blev firad av sina vänner igår, det var jätteroligt måste jag säga. Och Elina hade gjort en skitgod välkomstdrink! Den innehöll bland annat lime, fläder och den kombinationen var suverän!
Dock hade jag inte med mig kameran så blev inga bilder från mig, tyvärr måste jag säga, haha!

"En kyss är ett vackert knep som naturen skapat för att hejda talet när ord blir överflödiga."


Fotograf: Jag
Modell: Amanda
Utrustning: Canon eos 450d + Canon EF-S IS 18-55mm f/3.5-5.6 + Nissin Di866
s 1/100 f/7.1 iso 200

Längesen jag visade någon modellbild från höstlovet nu, men här kom ju en! :)

Jag lyckades ta mig till jobbet båda dagarna denna vecka, trots en hel del inställda tåg. Imorse kom jag väl sissodär en halvtimma sen till skolan. Blir galen. Men nu är det bara imorgon också, två lektioner prov i båda, filosofi och webbdesign. Wish me good luck! Sen är det äntligen lov!

"Kärleken är aldrig bortkastad. Besvaras den inte flödar den åter och helar och renar hjärtat."


Fotograf: Jag
Modell: Vilma
Utrustning: Canon eos 450d + Canon EF-S IS 18-55mm f/3.5-5.6
s 1/100 f/9 iso 200

Här är en bild från när jag fotograferade Vilma för ett par veckor sedan! Söt liten tjej! :)

Jag lyckades ta mig till jobbet igår, mycket att packa kan jag säga. Får se om jag lyckas idag också.

Social Network var en bra film. Mjölbys biograf är dock inte så populär, eller så var det filmen som inte lockade, haha! Det var BARA Martina och jag i hela salongen som skulle se filmen. Hur ofta händer det?
Men den var bra och man har faktiskt förstått lite mer hur facebook kom till och hur stort det faktiskt är. Idag är det runt 500 miljoner medlemmar över hela världen, helt sjukt det är ju typ en tolftedel av jordens hela befolkning?!

LÖSTÄNDER!


Fotograf: Jag
Utrustning: Canon eos 450d + Canon EF-S IS 18-55mm f/3.5-5.6
s 1/80 f/7.1 iso 200

Här kommer ytterligare en bild som jag tagit i samband med mitt projekt godis!
(Det är ju sånna där godiständer man kan äta i glaset, de var skapligt slemmiga när jag tog upp dem, haha)

Kalaset igår var trevligt och det var väldigt god smörgåstårta, mums! Jag tror även att Victors bror blev nöjd över sina presenter. :)

Idag krånglade tågen som tusan på vägen hem, det jag skulle tagit blev inställt så jag fick vänta på nästa som var försenat. Väntade typ i 40 min, riktigt tråkigt. Får se om jag lyckas ta mig till jobbet imorgon, tror jag behövs där så får verkligen hoppas det!

JULBORD!Jag börjar med att berätta att julbordet var jättegott och att det var trevligt!

Årets första julbord var mumsigt, troligtvis blir det nog inget mer före julafton men det kan jag nog klara. Jag hade ju med mig kameran till julbordet men det blev dock inga bilder, jag glömde helt enkelt bort det. Men men får bli nästa gång!

Om någon timma ska jag dock iväg igen, Victors bror fyller år så då ska han firas. Så det blir smörgåstårta idag igen, hoppas den är god!
Ikväll ska jag förhoppningsvis på bio också, The social Network - "Facebookfilmen", med världens bästa Martina! :)

SOLNEDGÅNG!


Fotograf: Jag
Utrustning: Canon eos 450d + Canon EF-S IS 18-55mm f/3.5-5.6
s 1/200 f/11 iso 100

Tog nog denna bild för typ två år sedan, dock har jag lagt på en lila nyans nu och jag gillar den väldigt mycket!

Jag levererade bilderna till hälsopilen här om dagen, tror det blev ganska bra. De ska köpa lite naturbilder av mig också så det är roligt!

Igår var jag med Victor hela kvällen, såg på film och bara hade det lite mysigt! Och idag ska jag på julbord hos min farfar, som för övrigt fyllde år igår Grattis!
Vi fyller ganska nära varandra, pappa (2 dec), jag (6dec), farfar(10 dec) sedan har vi fler som fyller i december så vi är en lite december-familj hela högen haha, iallafall nästan! Men nog om det, jag ska iallafall på julbord och det är det första iår, muums! Så gott som hela släkten på pappas sida ska komma så vi blir ganska många, får se om kameran hänger med, jag tror nästan den gör det nu när jag fått tillbaka min blixt så jag kan ta lite inomhusfoton!

TVSPELSWEB PÅ FACEBOOK!

Ja nu finns vi även på facebook!

 

Har ni sett att tvspelsweb.se hamnat på facebook? Här kommer du kunna ta del av erbjudanden ingen annan kan, vi kommer att hålla i tävlingar, uppdatera om artiklar, information om produkter och mycket mera!
GILLA tvspelsweb så kommer du hålla full koll på vad som händer där, självklart kommer vi uppdatera när vi får in nya produkter och annat dylikt!

Klicka här för att gilla!


"Framgång ger vänner, motgång prövar dem."


Fotograf: Jag
Modell: Alvin
Utrustning: Canon eos 450d + Canon EF-S IS 18-55mm f/3.5-5.6 + Nissin Di866
s 1/80 f/11 iso 200

Fick springa till Ica Supermarket två gånger igår, först hämta ut mobilen (kunde inte hålla mig till efter jobbet så jag gjorde det innan), sedan fick jag sms om att min blixt har kommit tillbaka. Jag behövde inte alls vänta länge på den, så då fick jag gå dit efter jobbet och hämta ut det paketet också! :)
Skitbra ju! Ska snart knalla iväg till tåget nu, ska leverera bilderna till hälsopilen idag, hoppas de blir nöjda!

"En klok man skapar fler tillfällen än han finner."


Fotograf: Jag
Utrustning: Canon eos 450d + Canon EF-S IS 18-55mm f/3.5-5.6
s 1/125 f/13 iso 200

Nämen sedär, jag hann visst blogga lite innan jobbet även idag! :)

Den här dagen kommer att gå långsamt, det känner jag på mig. Jag vet nämligen att min mobil har landat i Mjölby och att jag kan hämta ut den ikväll. Så skojjigt!
Fick paket igår också, av min kära vän Elina!

- En t-shirt
- Två ögonskuggor


Taack! :D

Nej nu måste jag gå och göra mig iordning, annars hinner jag aldrig. Vi hörs ikväll eller imorgon skulle jag tro! :)

"Felet med vår värld är att de dumma är så säkra på sin sak och de kloka så fulla av tvivel."


Fotograf: Jag
Modell: Alvin
Utrustning: Canon eos 450d + Canon EF-S IS 18-55mm f/3.5-5.6 + Nissin Di866
s 1/80 f/11 iso 200

Idag ska jag jobba, om jag kommer iväg det vill säga. Förra veckan krånglade tågen så mycket att jag inte kunde ta mig till jobbet!

Tågen gick bra igår så bara att hoppas på det bästa även idag. För att ni ska ha någon fin bild att titta på under dagen då jag jobbar slänger jag in en på gulliga Alvin igen. :)
Imorgon ska jag jobba likaså, så det kanske inte blir någon bloggning då men man vet ju aldrig!

HARRY POTTER OCH DÖDSRELIKERNA!


Fotograf: Jag
Modell: Jenny
Utrustning: Canon eos 450d + Canon EF-S IS 18-55mm f/3.5-5.6 + Nissin Di866
s 1/80 f/7.1 iso 200

Jag börjar med att berätta att Harry Potter var bra igår och jag säger som alla andra att jag skulle vilja se andra delen med detsamma! Riktigt spännande var det, dock har jag inte läst böckerna men jag har följt filmerna vartefter de kommit ut. Jag gillar storyn, Harry Potter är bra! :)

Jag fortsätter med att berätta att jag blev väckt med sång och frukost på sängen av världens bästa Victor imorse! Supermysigt var det, dock kom jag lite sent till skolan men det får man väl ändå på sin födelsedag, eller hur?
Jag har iallafall haft en bra födelsedag och en bra helg som jag blivit firad på, nu saknas bara min nya mobil så är jag nöjd! ;D

XPERIA X10 MINI PRO!

Bild: google.se

Nu är den äntligen påväg hem till mig!

Jag har nog suktat efter den här mobilen sedan den kom ut i Juli iår, och äntligen är den beställd. Eftersom jag skulle byta mitt kontantkort mot abonnemang så var jag tvungen att vara 18år innan jag kunde beställa den. Så jag hoppas på att få den till på onsdag iallafall! :)
Hoppas den är lika bra som jag hoppas, jag har bara hört bra om den så jag tror nästan det!


6 DECEMBER = FÖDELSEDAG!


Fotograf: Jag
Utrustning: Canon eos 450d + Canon EF-S IS 18-55mm f/3.5-5.6
s 1/100 f/20 iso 200

En fin liten bild jag tog förra veckan! :)

YES, today is the day, finally! Nu är jag hela 18 år, jag får ta körkort, handla folköl/cider, tobak, lotter(!) och ja ni vet. Lite svårt att faktiskt fatta det. Och nu har mamma och jag varit på banken och fixat en dosa så att jag kan betala själv när jag handlar på internet och slippa vänta på att hon ska komma hem hela tiden. Ihhh så skönt! :)

Säg gärna grattis, så blir jag glad! ;D

KALAS!
Alla bilder är tagna av mig!

Här har ni lite bilder på där vi satt och åt, och på det vi åt, mammas smörgåstårta! Hon hade gjort två stycken och det blev en hel kvar, haha! Så vi kommer nog äta det idag också. Mums! :)

I eftermiddag ska mamma och jag på bio, vi ska se nya Harry Potter, det ska bli roligt!

PRESENTER!


Haha, jag knåpade ihop den här väldigt snabbt och det är därför det finns 1000missar som jag inte fixat!

1. Presentkort på Kicks 150:-
2. Geisha
3. Armband
4. Halsband
5. Digital fotoram 7tum

Utöver det som syns på bilden fick jag:
- Pengar, sammanlagt 1700:-  (+ 1000kr dagen innan så sammanlagt igen 2700:-)
- Minneskort 2gb till fotoramen
- Blommor

Så imorgon får jag en till present på den riktiga dagen och det av Victor, spännande! :D
Tack för alla fina presenter och två trevliga dagar!

"Jag tänker inte på allt elände utan på det vackra som ännu finns kvar."


Fotograf: Jag
Modell: Alvin
Utrustning: Canon eos 450d + Canon EF-S IS 18-55mm f/3.5-5.6 + Nissin Di866
s 1/80 f/9 iso 200

Här kommer en urgullig bild på lilla Alvin som jag fotograferade för ett par veckor sedan! :)

Det var trevligt igår, både pappa och jag firades ju. Båda blev nöjda och glada! :)
Jag fick:

- CD-skivor
- 1000kr
- Vita converse


Nice nice, och idag blir det lite till av mamma och släkten på den sidan! Så nu har jag precis gjort mig iordning, ska bara fixa håret också så ska vi snart bege oss mot en lokal vi hyrt så att alla får plats. Det blir god smörgåstårta som mamma gjort, mums!

GOTHENBURG #4 - Ullared


Bilden är tagen av mig!

Trots att vi fick lägga oss lite småhungriga så var vi nöjda över dagen. Hotellfrukosten väntade ju! Och den var otroligt god, som alltid. Men det var också väldigt lugnt där inte alls så mycket folk som det var på Gothia Towers när vi var där i somras. Här kunde man gå och hämta vad man ville ha utan att köa i en kvart innan. Skönt och gott med något i magen efter förra kvällens bravader utan mat!

I Ullared fick vi vänta cirka 10-15 minuter innan vi fick gå in, det var världens kö men det gick snabbt!
Jag handlade bland annat:

- Två linnen
- En tröja
- Pincett
- Nagellack
- Strumpor
- Trosor
- CD-skivor
- Nagelfilar
- Mascara
- Julklappar och födelsedagspresenter


Och så antagligen en massa mer saker, kunde gått där ett bra tag till. Hann inte ens titta på allt, men jag ville inte släpa runt på Victor där hela dagen så jag får åka dit snart igen med tjejer som kan stanna lite längre, haha!
Sedan begav vi oss hem, och jag kan tillägga att Göteborg inte alls har lika mycket snö som vi har! De hade typ någon dm eller två medan vi typ har en halvmeter!

GOTHENBURG! #3
Alla bilder är tagna av mig!

Fortsättning på min göteborgsresa förra helgen...

Vi tog en taxi tillbaka till hotellet eftersom vi frös så mycket och vi visste att det låg en pizzeria precis bredvid hotellet så vi tänkte att det blir snabb och bra mat. MEN, när vi kom dit vid 20.55 låste de mitt framför ögonen på oss. Så vad gör man? Jo man får gå och leta efter en nedrans pizzeria utan att hitta någon, Göteborg är ju stort? Och det brukar väl alltid finnas en ynka liten pizzeria på smågator, vi gick ju nästan ända till stan men ändå fanns ingen. Restuarangen på hotellet var för dyr så det kunde vi inte heller ta. Så vi fick ingen direkt mat den dagen förutom ett litet mål på mcdonalds tidigare den dagen, ingen tur på denna resa nej!

"Män vill alltid vara en kvinnas första kärlek, kvinnor vill alltid vara en mans sista äventyr."


Fotograf: Jag
Styling: Linn
Modeller: Mikaela
Utrustning: Canon eos 450d + Canon EF-S IS 18-55mm f/3.5-5.6 + Nissin Di866
s 1/80 f/8 iso 200

Idag har jag prov i webbdesign, hoppas det går bra!

Efter den lektionen kommer farfar och hämtar mig så ska jag vara där ett litet tag innan vi åker till pappa. Wiiih så skojjigt! Hoppas jag får många bra och fina presenter! ;D
Självklart kommer jag att uppdatera vad jag fått här sedan!

COUNTING THE DAYS


Fotograf: Jag
Modell: Jenny
Utrustning: Canon eos 450d + Canon EF-S IS 18-55mm f/3.5-5.6 + Nissin Di866
s 1/80 f/7.1 iso 200

Idag är det den 2 december och endast 4 dagar kvar tills jag fyller, nästan bara 3 kan man säga. Och idag fyller min kära pappa år, grattis! ;D

Imorgon ska jag firas av och med pappa och släkten på hans sida och på lördag ska jag och min kusin bli firade av mamma och släkten där. Jag börjar bli lite smått nyfiken på vad jag kommer att få! Ihh så spännande!

"Jag ljög inte, jag sa bara sånt som senare visade sig vara osant."


Fotograf: Jag
Modell: Jenny
Utrustning: Canon eos 450d + Canon EF-S IS 18-55mm f/3.5-5.6 + Nissin Di866
s 1/80 f/7.1 iso 200

Redigerat bilder all day long!

Men så börjar jag komma någonstans också, det börjar lugna ner sig lite men bara lite. Har fortfarande massor kvar att redigera. Men nu ska jag plugga lite, vila ögonen från datorn ett tag.
I'm counting the days, bara 5 dagar! ;D

WISHES!1. Canon 5D Mark II (I wish!)
2. Tamron AF SP 28-75/2.8 XR Di till Canon
3. En fotoskrivare så jag kan skriva ut bilder hemma!
4. Extern hårddisk minst 1tb
5. Pengar
6. Presentkort på bland annat Gina tricot och H&M

Självklart önskar jag mig typ 10000 saker till, mest fotogrejer så jag valde att lägga upp en del av allt jag önskar mig. Kan ju alltid hoppas på att någonting av detta blir mitt! :)
Vad önskar ni er?

"Glöm dina bekymmer i morgon kommer nya."


Fotograf: Jag
Styling: Linn
Modeller: Mikaela
Utrustning: Canon eos 450d + Canon EF-S IS 18-55mm f/3.5-5.6 + Nissin Di866
s 1/80 f/9 iso 200

Tågtrafiken är inte den bästa just nu, en kontaktledning var av på två ställen igår och det gjorde att jag inte kunde ta mig till jobbet. Till slut fick jag dock skjuts hem, tack och lov. Tror inte trafiken har kommit igång helt än. Helt otroligt hur det här kan hända. Allt är bara "favorit i repris" från förra vintern. Varför inte förbereda sig lite bättre iår? Jag hoppas verkligen att det blir åtminstone lite bättre, annars går det ju inte ta sig någonstans! Tummen ner för tågtrafiken som aldrig lär sig!

RSS 2.0


www.cocoo.se -
Massor av trendiga halsband, armband, örhängen, ringar och klockor!

Blogglista.se

Malin Wallberg
1992 var året som jag föddes i Linköping, numera bor jag i Mjölby. Min fritid sysselsätter jag allra mest med fotografering av alla dess slag. Fashion-genren har dock gått och blivit en favorit, men jag gillar egentligen allt!;D

Läs mer om mig här!
KONTAKT
mwphotos@live.se

HEMSIDA
www.mwphotos.se


bloglovin